31.01.13, 18:01
jorge1946 ciekawe jakim jesteś dupolizem pewnie już odbyt boli może pociągniesz mi druta pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • chichyy Re: jorge1946 31.01.13, 20:33
      masz chyba błędny login spider_płytki.co prawda druga część loginu się zgadza jesteś strasznie płytkismilewydaje mi się że odpowiednim loginem byłby ciapek_płytki albo lepiej płytki_ciapek albo nie powinieneś sie podpisywać jestem_płytki_ciapek żeby czasem nikt nie skojarzył cię z działem r-40 w castoramie.więc drogi płytki_ciapku zwróciłeś sie do innego użytkownika tego forum żeby ciągnął ci druta,co miałeś na myśli bo raczej nie ssanie twojego penisa ktorego wydaje ci sie ze masz hehe.od dłuższego czasu prowokujesz byłych juz kolegów z pracy smiesznymi i dziecinnymi wpisami w internecie,czy tylko na tyle cie stac?gdy byłeś jeszcze pracownikiem castoramy byleś bardzo cichutkim "ciapkiem"(słyszałem ze to twoj ulubiony pseudonim z bylej pracy )próbującym zyskac kolegów wymyślając przeróżne historie którymi jednak tylko sie ośmieszałeś w oczach innych.w sklepie którym pracowałeś nie ma ani jednej osoby która by cie szanowała,więcej nie ma osoby która by się z ciebie nie śmiała.CIAPKU pamiętaj ze nie ośmieszasz tylko siebie ale przynosisz wstyd calej rodzinie.bym zapomniał,znalazłem twoj niemiecki paszport,lepiej go odbierz bo przepadną promocje w NIU JOrkusmileno i jeszcze jedna sprawa,doszły mnie słuchy ze znów uprawiasz czynnie sport,wiałeś udział w eliminacjach do mistrzostw autostopowiczów SZACUNEK!może niedługo będzie to dyscyplina olimpijska hehe,trzymam kciuki CIAPKU dasz rade jak zawsze!Pozdrawiam gorąco dziwolągu
      • spider_plytki Re: jorge1946 03.02.13, 16:40
        cjchry mistrzostwa są już dawno rozgrywane jesteś troche opóźniony z wiadomościami bujaj się a jak chcesz się na kawę umówić to najpier tel. do mojej sekretarki
        • spider_plytki Re: jorge1946 03.02.13, 16:43
          chichry a może mi zrobisz zdjęcia smile
      • spider_plytki Re: jorge1946 29.03.13, 22:28
        Cichry sam jesteś płytki jak Legia Cudzoziemska bo chyba jak tam wtedy sużyłeś była prz RP zakazana chyba ze sie chowałeś jak lis w norze
    • jorge1946 Re: jorge1946 01.02.13, 09:07
      plytki_ciapku odbyt to ciebie bedzie bolec.jesli chodzi o druta to jak można nazwac drutem precik o grubosci 8mm.Mi najwyżej to możesz wylizac rodzyny.Choc lepiej nie pajaki teraz przenoszą różne choroby.a tak przy okazji robote ci załatwiłem jest pare programów do napisania dla paru firm tak wiec odezwe sie.i pamietaj schizofrenie można leczyc.I daj sobie spokój z tymi komentarzami jesteś chojrak a jak byłych kolegów z casto widzisz to głowa spuszczona i uciekasz na drugą strone ulicy.pozdrawiam i powodzenia dziwologu
      • xelectric Re: jorge1946 01.02.13, 21:47
        jorge1946 napisał:

> jak byłych kolegów z casto widzisz to głowa spuszczona i uciekasz na dr
        > ugą strone ulicy

koleżanka czyli...
        • spider_plytki Re: jorge1946 29.03.13, 22:30
          jeb sie pustaku
    • spider_plytki Re: jorge1946 03.02.13, 16:33
      Jakoś nie przypominam sobie aby na drugą stronę uciekał jak widzę jakąś z buraczaną mordę a w casto nie ma kolegów są znajome twarze smile
      • spider_plytki Re: jorge1946 03.02.13, 18:09
        chichryy może mi prześlesz odbitki w końcu a jesteś cienki jak legia cudzoziemska a chesz sie na kawę umowic to dzwon numer chyba masz
        • spider_plytki Re: jorge1946 29.03.13, 22:47
          Jorgusiu1946 ile drótów przyjełeś w gardło albo w dupe aby z tym towarzystwem sie zadawać jesteś sma płytki jak piesek
    • prawda997 Re: jorge1946 30.03.13, 11:58
      Nie zawracaj sobie głowy tym dupowłazem z Radomskiego , szkoda na niego czasu to karierowicz co za kablowanie awansował!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka