ignorantpospolity 05.09.02, 05:02 Dlaczego forum Polonia znajduje sie miedzy Niepelnosprawni i Psychologia. Czy to spisek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: burak Re: Dlaczego? IP: *.proxy.aol.com 05.09.02, 05:18 tez to mnie zaciekawilo mysle ze to nie jest przypadek lecz czytajac posty niektorych forumowiczy mozna redakcje zrozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Dlaczego? 05.09.02, 05:59 Gość portalu: burak napisał(a): > tez to mnie zaciekawilo > mysle ze to nie jest przypadek > lecz czytajac posty niektorych forumowiczy mozna redakcje zrozumiec np takiego jr...... rece i nogi sie uginaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Dlaczego? IP: 203.129.132.* 05.09.02, 05:20 ignorantpospolity napisał: > Dlaczego forum Polonia znajduje sie miedzy > Niepelnosprawni i Psychologia. Czy to spisek? masz racje! tez bym sie obrazil gdybymbyl niepelnosprawnym!!! HAHAHA czy widziales fotki tych z poloni? ja mam zmary nocne do dzis! uwazaj na te czarownice bambee_gerl! Odpowiedz Link Zgłoś