Dodaj do ulubionych

temat LYKENDOWY: the swellest thing to wear?

IP: *.tiaa-cref.org 06.09.02, 15:40
Juz prawie LYKEND moi panstwo. Wiec nachodza mnie rozmyslania na tematy
lzejszego kalibru. Dzisiaj na ten przyklad w drodze do pracy, zastanawialem
sie jakie wdzianko gwarantuje zachowanie kulownosci pierwszego sortu. W
wyniku powyzeszego wytworzylem nastepujaca liste:

1. NYFD Ts.
2. Jersey Szachtar Donieck - Wojciech Kowalewski
3. See-Through Fishnet Metalic Pouch

Obserwuj wątek
    • aniutek Re: temat LYKENDOWY: the swellest thing to wear? 06.09.02, 15:46
      Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Juz prawie LYKEND moi panstwo. Wiec nachodza mnie rozmyslania na tematy
      > lzejszego kalibru. Dzisiaj na ten przyklad w drodze do pracy, zastanawialem
      > sie jakie wdzianko gwarantuje zachowanie kulownosci pierwszego sortu. W
      > wyniku powyzeszego wytworzylem nastepujaca liste:
      >
      > 1. NYFD Ts.
      plus flaga US gdzie popadnie

> 2. Jersey Szachtar Donieck - Wojciech Kowalewski
      ????? ki diabel?????

> 3. See-Through Fishnet Metalic Pouch

heheheheh
      jestem nie na czasie niestety..... u mnie kroluja szorty i czarny Tshirt : )
      pozdrawliaju weekendowo, chyba bedzie piknieeeeee
      • Gość: --Michal Swiat sie zmienia a my z nim IP: *.tiaa-cref.org 06.09.02, 16:05
        aniutek napisała:

> heheheheh
        > jestem nie na czasie niestety..... u mnie kroluja szorty i czarny Tshirt : )
        > pozdrawliaju weekendowo, chyba bedzie piknieeeeee

Kewstia IMAGE wink! ja np. kiedys nie chodzilem po biurze inaczej niz z
        zakasanymi rekawami, w rozluznionym krawacie, pierwszym odpietym guzikiem - w
        wiadomym celu. Ale zmienili kod. Pozatym z zalem rozstalem sie z moja kolekcja
        P.O.R.N. STAR Ts. z autografem J. Garcia. Ale swiat sie zmienia a my z nim. wink
    • Gość: dorota Re: temat LYKENDOWY: the swellest thing to wear? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 15:58
      the swellest thing to wear is a big swelling.
      • Gość: --Michal Sa dwa wyjscia, - ALBO Albo. IP: *.tiaa-cref.org 06.09.02, 16:11
        Droga Doro!
        2. ALBO za bardzo fascynuje Cie "Fight Club". W takim razie popros walenia o
        porzadne walenie moze pomoze.
        1. Albo Ci tylko jedno w glowie. W takim razie popros walenia o porzadne
        walenie moze pomoze.
        Aloha!
        • Gość: marcee Re: aloha IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 16:17
          hej dorotka !!! jak tam piekne wyspy greckie. fajnie ze jestes

• Gość: dorota Re: aloha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 16:22
            też się cieszę że jestem. Wyspy cudne, lecz krótko.
            • Gość: --Michal Wredne BABSKA! IP: *.tiaa-cref.org 06.09.02, 16:27
              Tu nie magiel tu sie powaznie dyskutuje!
              • Gość: marcee Re: alez Michałku IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 16:31
                w ogole strasznie lubie to imie ))))

no wiec ja roznie sie prezentuje weekendowo, raczej jak Aniutek w doma a poza
                domem to zwiewne suknie w kwiaty !!!!

wielkie kwaiaty i strasznie kolorowo, np czerwien a na niej zielono-niebieskie
                kwiaty...

bo w koncu weekend...u mnie sie zapowiada jesienny juz

ale w tygodniu nosze sukienki jednokolorowe stonowane i marynarki lniane
                • jot-23 no to juz wiesz m. 06.09.02, 16:34

w grodzie nad wisla, pogienta marynarka is it!
                  • Gość: marcee Re: he he wlasnie ze nie Kloss !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 16:38
                    do lnu teraz dodaje sie specjalme wloka i one sie nie mna, od kilku lat juz tak
                    jest...spoko

a jak sie pan j-23 weekendowo prezentuje????

swoja droga najgorsze sa u panow krotkie spodenki , okropny widok !!!!
                    prawdziwy mezczyzna zawsze powinien byc w dlugich spodanich
                    • jot-23 Re: he he wlasnie ze nie Kloss !!! 06.09.02, 16:42
                      Gość portalu: marcee napisał(a):

> do lnu teraz dodaje sie specjalme wloka i one sie nie mna, od kilku lat juz
                      tak
                      >
                      > jest...spoko
                      >
                      > a jak sie pan j-23 weekendowo prezentuje????
                      >
                      > swoja droga najgorsze sa u panow krotkie spodenki , okropny widok !!!!
                      > prawdziwy mezczyzna zawsze powinien byc w dlugich spodanich

ja? zawsze 6 miesiecy do tylu, czyli to co mozna dostac w gapie na polkach 50%
                      off... czyli "brudne" carpenter's jeans i zgnilo szary podkoszulek...no i
                      klapki haha.
                    • Gość: Biala Re: he he wlasnie ze nie Kloss !!! IP: *.sympatico.ca 06.09.02, 16:45

> do lnu teraz dodaje sie specjalme wloka i one sie nie mna, od kilku lat juz
                      tak
                      >
                      > jest...spoko
                      >
                      > a jak sie pan j-23 weekendowo prezentuje????
                      >
                      > swoja droga najgorsze sa u panow krotkie spodenki , okropny widok !!!!

To poglad Polakow znad Wisly, tez tak kiedys myslalam smile
                      • Gość: marcee Re: Biala IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 16:52
                        ja mam swoje poglady , niezaleznie od tego gdzie mieszkalabym pewnych pogladow
                        nie zmienie,
                        Biala ja ciebie lubie i nie chcve atakowac ale to Windsor twoje to chyba gorszy
                        zascianek od Krakowka...moze sie myle wiec mnie oswiec

do Topra jeszcze nie siegnelam...
                        • Gość: Biala Re: Marcee IP: *.sympatico.ca 06.09.02, 17:12

> ja mam swoje poglady , niezaleznie od tego gdzie mieszkalabym pewnych
                          pogladow
                          > nie zmienie,
                          > Biala ja ciebie lubie i nie chcve atakowac ale to Windsor twoje to chyba
                          gorszy
                          >
                          > zascianek od Krakowka...moze sie myle wiec mnie oswiec
                          >
                          > do Topra jeszcze nie siegnelam...

Windsor to taki Grojec, jak mawia moj mezczyzna, z tym, ze w Gorojcu chodza
                          tylko w dlugich spodniach (pominmy dyskusje na temat jak one wygladaja) a w
                          Windsor chodza tez i w szortach do kolan (lub przed). Anyway w duzych miastach
                          tez - nie wylaczajac kobiet. Bo widzisz, tutaj ludzie stawiaja na wieksza
                          swobode i wygode. Co nie znaczy, ze tak chodza do biura smile
                    • giermo_gidroz Co za szczescie ze nie jestem prawdziwy! 06.09.02, 17:08

> [...] swoja droga najgorsze sa u panow krotkie spodenki , okropny widok !!!!

Marcelino!
                      Co za szczescie ze nie jestem prawdziwy! Inaczej bym musial zrobic zdjecie
                      swoim boskim lydka, tak bardzo stesknil-bym byl sie za ich owlosiona
                      wspanialoscia!

PS
                      Mam nadziej ze to z tym lubieniem nie chodzilo o moje IMIE? Michalek? Prosze
                      panstwa! To jest cios ponizej pasa! Na wszelki wypadek przybralem postac
                      surowego SOPa Giermo Gidroza.

• Gość: marcee Re: alez Giermo Gidroz IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 17:12
                        ja ciebie tak w ogole dosyc dosyc lubie

a imie mi sie milo kojazry z pewnym innym Michalem...i co ja no poradze?
                        • Gość: --Michal Niech Ci sie kojazy na zdrowie. IP: *.tiaa-cref.org 06.09.02, 17:24
                          > ja ciebie tak w ogole dosyc dosyc lubie
                          > a imie mi sie milo kojazry z pewnym innym Michalem...i co ja no poradze?

A ja sie na wszelki wypadek skropie woda swiecona! A tak wogule to skad wiesz
                          ze z innym? My tu wszystkie na internecie ANONIMOWE! Nigdy nie wiadomo ki
                          czort, taka dora np. kto by przykuszczal ze to pedal?
                          LAKANAI.
                          • Gość: Jankes Re: Niech Ci sie kojazy na zdrowie. IP: *.broadcom.com 06.09.02, 17:54
                            Zastanawiajaca teza choc moze i tlumaczylaby sporo.
                  • Gość: --Michal Socjotechnika! IP: *.tiaa-cref.org 06.09.02, 16:54
                    J, Z tym pognieceniem to raczej chyba chodzi o zabieg socjotechniczny. Tak jak
                    moje zakasane rekawy.
                    • jot-23 Re: Socjotechnika! 06.09.02, 16:58
                      Gość portalu: --Michal napisał(a):

> J, Z tym pognieceniem to raczej chyba chodzi o zabieg socjotechniczny. Tak
                      jak
                      > moje zakasane rekawy.

nie mam pojecia, gniot'sa nye lamyot'sa
            • Gość: Kapelutek Re: aloha IP: *.broadcom.com 06.09.02, 17:18
              Obowiazkowo kapelusz na weekend specjalnie dla Doroty.
              • Gość: --Michal Ach kapelusze - lza sie w oku kreci! IP: *.tiaa-cref.org 06.09.02, 17:44
                Mialem wymienity nastruj a tu taki "blow"! Znowu mi sie przypomnialo jakie to
                mam "chyjowe zycie". Chyba zaglebie sie fotelu i popijajac J&T kolejny raz
                zobacze "Out of Africa". A Panama w szfie nich dalej zbiera kurz.
        • Gość: dorota Re: Panie Michale IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 16:25
          O co chodzi. Co mi Pan tu z tym waleniem. Swelling - chodziło mi o napchany
          portfel, lub ładną muskulaturę. A Pan co mi suponujesz?
          To jes jus czysto projekcjo.
          Hej...
          • Gość: marcee Re: my obie Wodniki jestesmy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 16:27
            bo pzreczytalam tam co nieco o horoskopach
            wprawdzie ja nie wiezre w te pierdy ale co Wodnik to Wodnik

jeszcze Skorpiony sa w miare...
            • Gość: --Michal Tylko WAGA -rozWAGA ponad wszystko no txt. IP: *.tiaa-cref.org 06.09.02, 17:25
          • Gość: --Michal Projekcja-Erekcja~? IP: *.tiaa-cref.org 06.09.02, 16:32

Ze co? Abonuje? W takim razie blagam o wybaczenie! Ja tylko tak, dla
            podtrzymania rozmowy. A z muskulatura to jaknajbardziej szczegolnie z "See-
            Through Fishnet Metalic Pouch" tylko nie mozna zapomnic poszczypac sie w
            bordawki zeby ladnie sterczaly!

• Gość: dorota GACIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 21:26
      i do głowy by nie przyszło nikomu,
      że on w GACIACH chodzi po domu
      (pieśń Atrakcyjnego Kazimierza)

a tu widzę, że w GACIACH nie tylko po domu ale i poza domem. O tempora, o mores.
    • luiza-w-ogrodzie Bikini 07.09.02, 13:13
      Przy dzisiejszych temperaturach (25-27 w cieniu) nie widze innej
      alternatywy "dress code".

Pozdrawiam wiosennie
      Luiza-w-Ogrodzie
    • Gość: --Michal Wrazie gdyby sie ktos zastanawial co mi kupic ... IP: *.client.attbi.com 08.09.02, 01:14
      ... na urodziny:

www.itsrussian.com/catalog/space.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka