Dodaj do ulubionych

Twarze forum - DON!

IP: *.cg.shawcable.net 14.09.02, 05:58
Dwoje uszu i maly zwiedly kutas, wot szto! Ale dupa nicziewo, calkiem jak
nasz Walek ... szkoda chlopa!
Obserwuj wątek
    • Gość: WC Re: do Gienka IP: *.qc.sympatico.ca 14.09.02, 16:19
      Zamknij morde Waski!!!
    • Gość: Bozo Re: Twarze forum - DON! IP: *.hs.telusplanet.net 14.09.02, 21:52
      Gość portalu: Gienek napisał(a):

> Dwoje uszu i maly zwiedly kutas, wot szto! Ale dupa nicziewo, calkiem jak
      > nasz Walek ... szkoda chlopa!

Podobnierz lubi "chlopcow" po 40-tce?
      • Gość: BURAK Re: Twarze forum - DON! IP: *.proxy.aol.com 14.09.02, 22:03
        Odpierdolcie sie od Dona pederasci
        • karelia Re: Twarze forum - DON! 14.09.02, 22:07
          a zejdzze z DONA paskudo, przyczepiles sie jak pijawka. Wez sie za robote i
          wyczysc mu sandaly.
          • Gość: Bozo Re: Twarze forum - DON! IP: *.hs.telusplanet.net 14.09.02, 22:18
            A to Don w sandalkach teraz zapierdala? Goscie musze miec niezly ubaw w
            tym "barze" ...
          • las_vegas Re: Twarze forum - DON! karelio moze tak? 14.09.02, 22:18

Wierzy, że mi plecy schłostał
            A on mi nawet pięt nie dostał.
            • karelia Re: Twarze forum - DON! karelio moze tak? 14.09.02, 22:22
              wielcy chodza w sandalkach, poczytaj bardzo stare ksiazki, albo wybierz sie do
              kosciola i popatrz na malowidla......................
              • las_vegas Re: Twarze forum - DON! karelio moze tak? 14.09.02, 22:33
                Ale wyobrazasz sobie faceta w sandalach ,czy wygladalby atrakcyjnie ,poszlabys
                z nim np.do dyskoteki lub na przyjecie .No sorry,dawniej ludzi wbijano na
                pal ,palono na stosie .Oczywiscie przenoszono to pedzlem na plotno.
                • Gość: Bozo A moze inaczej? IP: *.hs.telusplanet.net 15.09.02, 01:50
                  Zamiast pala Don woli palec ... 21-szy! Co za ulga ... no jeszcze raz Pendeho!
                  • Gość: Gienek Re: A moze inaczej? Z "palcem" w dupie! IP: *.cg.shawcable.net 15.09.02, 07:55
    • _gracja Re: don to mityczna postac forum 15.09.02, 10:24
      wylansowana pzrez niejakiego Drapieznika (widozcnie ten pan potrzebuje miec
      autorytet ktorego nigdy nie mial i za czym teskni, taki artefakt doskonalosci
      meskiej)

watpliwe istnienie tego osobnika jest podtzrymywanie w swiadomosci reszty
      forumowiczow poprzez niejakie zebrania Klubu (co to jest w ogole?)na ktorych
      zreszta z zradka sie udziela publicznie , pzrypomina mi sie tutaj postac
      Kudlatego z Tyrmanda

na dodatek jego obecnosc niejako personifikuje sie przez pisanie Karelii
      (karelia w zyciu nie trzeba miec za pzrewodnika mezczyzne, wyzwol sie z tego
      myslenia)

reszta panow z zazdrosci sra w gacie obrzucajac mitycznego dona kalumniami
      (niektorzy smiesznostkami lub lekkimi zlosliwostkami) , najciekawsze jest to ze
      pomawiajac o pedalstwo (tutaj chca obnizyc mityczne znazcenie dona jako
      mezczyzny poprzez symbolike nie bycia mezczyzna)

mityczny don taktycznie milczy...

• karelia Re: Graciello 15.09.02, 11:14
        Don to jak najbardziej osoba z krwi i kosci, w zaufaniu powiem, ze on zyje. Ale
        ciiiii nie mow o tym nikomu, To tylko tak miedzy nami.

Co do tego meskiego przewodznika, to jest to najlepszy dowcip dzisiejszego
        dnia, usmialam sie jak trzezwa norka, Wszystkie moje dzialania i
        przedsiewziecia sa dokonywane bez udzialu osobnika meskiego. No chyba , ze sie
        konsultuje w sprawie obiadu. AAAA to co innego, wtedy pytam na co ja mam
        ochote, tj, pardon, na co mamy ochote.

Graciello a ktora z gracji jestes. A wiesz ile bylo gracji? A moze TY wszystkie
        gracje w jednej Gracielli?
        • _gracja Re: Karellino 15.09.02, 11:26
          ja mam na drugie gracjanna, serio , moja mama sie kochala w grace kelly i to na
          jej czesc

ale wracajac do Dona

dlazcego reszta panow sobie go upodobala? bo go za bardzo lansowaliscie i takie
          sa efekty

ostatnio wyskoczyl jakis pederasta na watku o Rence i mendzil calujac mu stopy
          (tj donowi) jaki on madry i o tej mitycznej beemce znowu

ta beemka to juz chyba sie rozleciala od nadmiaru zyczen

karelia a co na obiad gotujesz dzisiaj?
          • Gość: Gienek Bravo - baby do garow! IP: *.cg.shawcable.net 15.09.02, 18:46
            A tak powaznie, to Don nie lubi "chlopcow" przed czterdziestka (za ciasno),
            uwielbia sandalki, przezroczyste mini skarpetki (widac fioletowy pedicure) ale
            ponad wszystko kocha kilkudniowy "serek"! Smacznego Babalao!!!
            • karelia Re: Bravo - baby do garow!a chlopy na kanape 15.09.02, 21:01
              Graciello ucieszna , dzisiaj nic na obiad nie gotowalam. Obiad ugotowano dla
              mnie. Oczywiscie nie obylo sie bez mojego wkladu: zarzadzenie, instrukcje,
              przepis... dalo sie zjesc.
              Nie popadaj w rozpacz, mysl o sobiewink
              • lolo27 Re: Bravo - baby do garow!a chlopy na kanape 15.09.02, 21:05
                karelia napisała:

> Graciello ucieszna , dzisiaj nic na obiad nie gotowalam. Obiad ugotowano dla
                > mnie. Oczywiscie nie obylo sie bez mojego wkladu: zarzadzenie, dalo sie
                zjesc.
                > Nie popadaj w rozpacz, mysl o sobiewink

<>To w pierdlu maja komputery?!
                Fajna ta Szwecja!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka