Gość: Gienek IP: *.cg.shawcable.net 14.09.02, 05:58 Dwoje uszu i maly zwiedly kutas, wot szto! Ale dupa nicziewo, calkiem jak nasz Walek ... szkoda chlopa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WC Re: do Gienka IP: *.qc.sympatico.ca 14.09.02, 16:19 Zamknij morde Waski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozo Re: Twarze forum - DON! IP: *.hs.telusplanet.net 14.09.02, 21:52 Gość portalu: Gienek napisał(a): > Dwoje uszu i maly zwiedly kutas, wot szto! Ale dupa nicziewo, calkiem jak > nasz Walek ... szkoda chlopa! Podobnierz lubi "chlopcow" po 40-tce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BURAK Re: Twarze forum - DON! IP: *.proxy.aol.com 14.09.02, 22:03 Odpierdolcie sie od Dona pederasci Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Twarze forum - DON! 14.09.02, 22:07 a zejdzze z DONA paskudo, przyczepiles sie jak pijawka. Wez sie za robote i wyczysc mu sandaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozo Re: Twarze forum - DON! IP: *.hs.telusplanet.net 14.09.02, 22:18 A to Don w sandalkach teraz zapierdala? Goscie musze miec niezly ubaw w tym "barze" ... Odpowiedz Link Zgłoś
las_vegas Re: Twarze forum - DON! karelio moze tak? 14.09.02, 22:18 Wierzy, że mi plecy schłostał A on mi nawet pięt nie dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Twarze forum - DON! karelio moze tak? 14.09.02, 22:22 wielcy chodza w sandalkach, poczytaj bardzo stare ksiazki, albo wybierz sie do kosciola i popatrz na malowidla...................... Odpowiedz Link Zgłoś
las_vegas Re: Twarze forum - DON! karelio moze tak? 14.09.02, 22:33 Ale wyobrazasz sobie faceta w sandalach ,czy wygladalby atrakcyjnie ,poszlabys z nim np.do dyskoteki lub na przyjecie .No sorry,dawniej ludzi wbijano na pal ,palono na stosie .Oczywiscie przenoszono to pedzlem na plotno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozo A moze inaczej? IP: *.hs.telusplanet.net 15.09.02, 01:50 Zamiast pala Don woli palec ... 21-szy! Co za ulga ... no jeszcze raz Pendeho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Re: A moze inaczej? Z "palcem" w dupie! IP: *.cg.shawcable.net 15.09.02, 07:55 Odpowiedz Link Zgłoś
_gracja Re: don to mityczna postac forum 15.09.02, 10:24 wylansowana pzrez niejakiego Drapieznika (widozcnie ten pan potrzebuje miec autorytet ktorego nigdy nie mial i za czym teskni, taki artefakt doskonalosci meskiej) watpliwe istnienie tego osobnika jest podtzrymywanie w swiadomosci reszty forumowiczow poprzez niejakie zebrania Klubu (co to jest w ogole?)na ktorych zreszta z zradka sie udziela publicznie , pzrypomina mi sie tutaj postac Kudlatego z Tyrmanda na dodatek jego obecnosc niejako personifikuje sie przez pisanie Karelii (karelia w zyciu nie trzeba miec za pzrewodnika mezczyzne, wyzwol sie z tego myslenia) reszta panow z zazdrosci sra w gacie obrzucajac mitycznego dona kalumniami (niektorzy smiesznostkami lub lekkimi zlosliwostkami) , najciekawsze jest to ze pomawiajac o pedalstwo (tutaj chca obnizyc mityczne znazcenie dona jako mezczyzny poprzez symbolike nie bycia mezczyzna) mityczny don taktycznie milczy... Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Graciello 15.09.02, 11:14 Don to jak najbardziej osoba z krwi i kosci, w zaufaniu powiem, ze on zyje. Ale ciiiii nie mow o tym nikomu, To tylko tak miedzy nami. Co do tego meskiego przewodznika, to jest to najlepszy dowcip dzisiejszego dnia, usmialam sie jak trzezwa norka, Wszystkie moje dzialania i przedsiewziecia sa dokonywane bez udzialu osobnika meskiego. No chyba , ze sie konsultuje w sprawie obiadu. AAAA to co innego, wtedy pytam na co ja mam ochote, tj, pardon, na co mamy ochote. Graciello a ktora z gracji jestes. A wiesz ile bylo gracji? A moze TY wszystkie gracje w jednej Gracielli? Odpowiedz Link Zgłoś
_gracja Re: Karellino 15.09.02, 11:26 ja mam na drugie gracjanna, serio , moja mama sie kochala w grace kelly i to na jej czesc ale wracajac do Dona dlazcego reszta panow sobie go upodobala? bo go za bardzo lansowaliscie i takie sa efekty ostatnio wyskoczyl jakis pederasta na watku o Rence i mendzil calujac mu stopy (tj donowi) jaki on madry i o tej mitycznej beemce znowu ta beemka to juz chyba sie rozleciala od nadmiaru zyczen karelia a co na obiad gotujesz dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Bravo - baby do garow! IP: *.cg.shawcable.net 15.09.02, 18:46 A tak powaznie, to Don nie lubi "chlopcow" przed czterdziestka (za ciasno), uwielbia sandalki, przezroczyste mini skarpetki (widac fioletowy pedicure) ale ponad wszystko kocha kilkudniowy "serek"! Smacznego Babalao!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Bravo - baby do garow!a chlopy na kanape 15.09.02, 21:01 Graciello ucieszna , dzisiaj nic na obiad nie gotowalam. Obiad ugotowano dla mnie. Oczywiscie nie obylo sie bez mojego wkladu: zarzadzenie, instrukcje, przepis... dalo sie zjesc. Nie popadaj w rozpacz, mysl o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Bravo - baby do garow!a chlopy na kanape 15.09.02, 21:05 karelia napisała: > Graciello ucieszna , dzisiaj nic na obiad nie gotowalam. Obiad ugotowano dla > mnie. Oczywiscie nie obylo sie bez mojego wkladu: zarzadzenie, dalo sie zjesc. > Nie popadaj w rozpacz, mysl o sobie <>To w pierdlu maja komputery?! Fajna ta Szwecja! Odpowiedz Link Zgłoś