deja.vu 06.10.05, 23:24 Witam, Jesli jestes aktywna/aktywnym internauta, mieszkasz poza Polska i chcesz polaczyc swoje zainteresowania ezoteryczne z praca - prosze o maila. Pzdr Piotr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karelia Re: Praca i hobby w jednym - ezoteryka 07.10.05, 00:03 a konkretnie to o cio chodzi? Ezoteryka? wywolywanie duchow czy co??? Jest watek o duchach , tam mozna wpisywac paralelne watki. U mnie 24,03, czyli jakbym przeczula tematyke..... Odpowiedz Link Zgłoś
deja.vu Re: Praca i hobby w jednym - ezoteryka 07.10.05, 13:59 W tym przypadku ezoteryka oznacza Tarota, Runy, Reiki, egzorcyzmy (wiec duchy w pelnym zakresie )), channelling, reinkarnacje i jeszcze pare innych. Pzdr Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
logar Re: Praca i hobby w jednym - ezoteryka 07.10.05, 05:52 Pisz do moderatorow forum , spelniaja twoje wymagania . Odpowiedz Link Zgłoś
bloodypolack Re: Praca i hobby w jednym - erotyka 07.10.05, 10:00 czy to nie o to ci stoi? ) www.dailyplanet.com.au/content2/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 ezoteryka 07.10.05, 14:14 U nas jedna polke wpakowano do pierdla za nielegalne i podejzane praktyki i wyludzanie pieniedzy przy okazji. Pasla sie na nieszczesciu ludzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: ezoteryka 07.10.05, 19:08 ale wg tego, co mowia zawodowi ezoterysci to nie wszyscy sie nadaja do pracy ezoterycznej!!! Nie kazdy, kto sie zglosi do pracy bedzie ezoterykiem czyli wrozem/wrozka. Wiec, co? jakies oszustwo propagowac zamiast uczciwie wrozyc z kart/fusow i innch materialow pomocniczych??? Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Na dowidzenia, bo spadam z tego watku. 07.10.05, 19:36 U nas w TV jest Astro-kanal. Kiedys byla taka "madame", ktora wrozyla z dymu papierosa. stawiala zapalonego szluga na stole i zachrypnietym glosikiem sztajmesa przepowiadala przyszlosc. Wyglad zreszta miala tez calkiem trunkowy. Ja jestem na nie, uwazam esoteryka to pulapka dla niezrownowazonych i slabych psychicznie. Niebezpieczna zabawa, ktora moze sie skonczyc na psychiatri. Odpowiedz Link Zgłoś