Dodaj do ulubionych

poszukuje dzentelmana za granica

19.09.02, 02:23
preferuje USA. Jestem lekarka i dentystka, chociaz niemajetna. Mam słabość do
kawy, słodyczy oraz pończoch. Deklaruje chęć wyjazdu za granicę i tam
ułożenia sobie życia. Jestem niemal idealną kandydatką na żonę, która potrafi
dobrze gotować i dbać o małżonka. Oszczędna, zaradna (robie na drutach i
szyje), szczera oraz ufna. Mialam narzeczonego ale ulegl smiertelnemu
wypadkowi podczas akcji ratowniczej (ratujac zdrowie innych zarazil sie
smiertelna odmiana wirusa). Chociaz od wielu lat jestem osoba samotna, do
seksu przywiazuje duza wage, chociaz wiem ze nie to jest w szczesliwym
zwiazku najwazniejsze. Po prostu szukam miłości, najlepiej takiej, która
wiązałaby się z poprawą mojej sytuacji materialnej. Sama mam wszak zloty fach
w rekach i po krotkim okresie przystosowania bede mogla byc znacznym
kontrybutorem w zwiazku. Zajmuje sie chora mama ktora wymaga specjalnych i
kosztownych lekarstw ktore sa co prawda dostepne ale dosyc kosztowne w Polsce.

Troche o mnie: mam duzy biust i jestem w talii bardzo cienka. Mowie plynnie
po angielsku. Na kazdy email odpowiem.

Obserwuj wątek
    • canadian Re: poszukuje dzentelmana za granica 19.09.02, 02:30
      zenie sie z Toba, bez problemu!!!
      lekarka to pewniejsza inwestycja jak gielda!
      • bulldog3 Re: poszukuje dzentelmana za granica 19.09.02, 02:38
        Masz wszystkie walory co powinna miec kobieta gotowa do wyjazdu za granice tzn
        na emigracje !! Jesli to wszystko prawda a nie wodo lejstwo i podpucha !!! ,to
        e-mail jest powyzej. Choc szczerze mowiac pachnie mi to prowakacja !!! za
        bardzo idealnie wyglada. Co do wykonywania zawodu dentystki czy lekarza to
        niestety daleka i zmudna droga,w krajach takich jak USA .Australia czy
        Canada !! { NOSTRYFIKACJA !!!!!!} no ale !!!!........ dla chcacego nic
        trudnego !!
        • larson Re: poszukuje dzentelmana za granica 19.09.02, 02:40
          bulldog3 napisał:

> Masz wszystkie walory co powinna miec kobieta gotowa do wyjazdu za granice
          tzn
          > na emigracje !! Jesli to wszystko prawda a nie wodo lejstwo i
          podpucha !!! ,to
          > e-mail jest powyzej. Choc szczerze mowiac pachnie mi to prowakacja !!! za
          > bardzo idealnie wyglada. Co do wykonywania zawodu dentystki czy lekarza to
          > niestety daleka i zmudna droga,w krajach takich jak USA .Australia czy
          > Canada !! { NOSTRYFIKACJA !!!!!!} no ale !!!!........ dla chcacego nic
          > trudnego !!

No ja nie moge, ktos chyba lyknal ten pic!
        • canadian Re: poszukuje dzentelmana za granica 19.09.02, 02:42
          bulldog zapomnialam zabrac ratlerka do domu i cie w mozg chyba pogryzl jesli
          myslisz ze to prawdziwy post.
          Na Bruna ten tekst jest za inteligentny wiec mysle ze to tylko mogl Bozen L
          napisac bo to jest jego poziom.
    • ozpol A ile rubli wezmiesz ze soba? 19.09.02, 02:44
      Ladne to az nie prawdziwe - chcesz zostawic chorujaca matke bez opieki to ty
      taka lekarka-dentystka. Czy dentystka to lekarka?
      Na drutach robisz - w zebach czy protezach?
      Jak milo jest pofanazjowac. Mam nadzieje ze wiedzej szczegolow podasz bo to
      malo przekonywujace.
      • larson Re: A ile rubli wezmiesz ze soba? 19.09.02, 02:49
        zajrzyj na strone Polityki, przeciez to jest zywcem skopiowane z artykulu
        polityka.onet.pl/162,1095332,1,0,2367-2002-37,artykul.html
        • ozpol I ktos wczoraj zrobil z tego watek? 19.09.02, 02:58
          larson napisał:

> zajrzyj na strone Polityki, przeciez to jest zywcem skopiowane z artykulu
          > <a href="polityka.onet.pl/162,1095332,1,0,2367-2002-
          37,artykul.html"targ
          > et="_blank">polityka.onet.pl/162,1095332,1,0,2367-2002-37,artykul.html</a>

Dzieki i chyba nie sadzisz ze licze na te worki rubli - wole euro.
          • canadian Re: I ktos wczoraj zrobil z tego watek? 19.09.02, 03:09
            Ktos? teraz juz jasne kto.
            Jest tylko jedna osoba, ktora lubi walic artykuly z gazet: Bozen L
    • lombat Re: poszukuje dzentelmana za granica 19.09.02, 03:33
      Sliczna Lekarko2
      Juz wiemy, ze jestes cudem natury, bo skladasz sie z dwoch samczykow Krzyska i
      Jareczka. W sumie masz 83 lata, no niezle, ale jak na Lubelszczyzne skad pochodzisz
      to jestes zbyt urocza . Przy tych zawodach powinienas sie starac o emigracje, ale co
      bedzie gdy wize dostanie tylko Twoja polowa, to co z druga polowa zostanie w Kraju ?
      Nic z tego masz na podoredziu twojego adwokata mecenasa BJ Manisszewskiego, ktory
      Ciebie wyprowadzi z kazdej pulapki. Zycze szcescia i duzo jeleni do upolowania.

Lombat
      • dundee_girl Re: poszukuje dzentelmana za granica 19.09.02, 03:43
        Ha! przeciez to na odleglosc czuc ze list ten napisal facet! smile))
    • marcee_ma_ Brawo larson i ozpol, znow Australia gora!!! 19.09.02, 03:57
      zawsze mowilem, ze do Australii wyjechal kwiat PRL-u!
    • ciotka_marcee Re: poszukuje dzentelmana za granica 19.09.02, 05:09
      Inteligencja bywalcow klubu jest bezdenna. Szanowni panstwo, czy wy byliscie z
      takich co zawsze sie wyrywali do tablicy z piskiem: JA WIEM!!! Na drugi raz,
      bardzo prosze nie zjebcie mi fajnego zartu w przedbiegach; niech sie inni
      troche w tym potarzaja a nie wy stare wycieruchy forumowe.
      • Gość: XYZ Re: poszukuje dzentelmana za granica IP: *.dialup.enter.net 19.09.02, 05:14
        Pierwszy dostal jakis tam wyrok za Niemca a drugi czeka na swoj wyrok ponoc
        jacys imfantylnii zboczency!!!
      • larson Kalam sie i tlumacze 19.09.02, 05:44
        ciotka_marcee napisał(a):

> Inteligencja bywalcow klubu jest bezdenna. Szanowni panstwo, czy wy byliscie
        z
        > takich co zawsze sie wyrywali do tablicy z piskiem: JA WIEM!!! Na drugi raz,
        > bardzo prosze nie zjebcie mi fajnego zartu w przedbiegach; niech sie inni
        > troche w tym potarzaja a nie wy stare wycieruchy forumowe.

Sorry! Musialem cos przegapic. Mowisz o jakims fajnym zarcie, a ja za cholere
        nie wiem o co chodzi. Przeczytalem ten watek jeszcze raz i nic tam nie ma ani
        fajnego ani zartobliwego. No, ale bedac kwiatem PRL-u mam rzecz jasna
        schrzaniony gust.

Przysiegam ze fajnego zartu "nie zjebie". Ale widze ze do tego droga jeszcze
        przed toba daleka.
        • ciotka_marcee Re: Kalam sie i tlumacze 19.09.02, 06:34
          no dobra juz lars, nie bocz sie. Zacytowal j-23 w osobnym watku list o lekarce.
          Skopiowalam ten list, minimalnie zmienilam i... koniec. Intelektualisci
          forumowi zakonczyli podrobke w przedbiegach. Ale 12 postow to tez niezle..
          pozdrawiam. Wymysl cos dobrego zebysmy sie posmiali. Pawel byl dobry z tym
          grzebaniem drutami w zebach...

co to jest ze faceci tak leca w damskie futerko, nawet jak jest nieumyte i
          zezowate?
          • ozpol I ty tez nie wyczules bluesa!! 19.09.02, 06:50
            ciotka_marcee napisała:

> no dobra juz lars, nie bocz sie. Zacytowal j-23 w osobnym watku list o
            lekarce.
            >
            > Skopiowalam ten list, minimalnie zmienilam i... koniec. Intelektualisci
            > forumowi zakonczyli podrobke w przedbiegach. Ale 12 postow to tez niezle..
            > pozdrawiam. Wymysl cos dobrego zebysmy sie posmiali. Pawel byl dobry z tym
            > grzebaniem drutami w zebach...
            >
            > co to jest ze faceci tak leca w damskie futerko, nawet jak jest nieumyte i
            > zezowate?

A kto leci? Mistyfikacja byla rozpoznana i widac ze wyczucie tekstu szwankuje.
            nawiasem mowiac o leceniu facetow na ta nieumyta i zezowata - moze to jest
            atrakcja bo ciagle mamy doczynienie z tak czystymi i tak zadbanymi i ze szklami
            kontaktowymi ze zeza nie widac.
          • larson Re: Kalam sie i tlumacze 19.09.02, 07:02
            > co to jest ze faceci tak leca w damskie futerko, nawet jak jest nieumyte i
            > zezowate?

Pytanie takie wiecej egzystencjalne.. ale lekki (LEKKI) zezik to nawet jest
            interesujacy jak buzia ladna i oczy ciemne. W starozytnym Egipcie rzekomo panny
            sobie ordynowaly podciecie miesni galki w celu otrzymania sex-zeza.

Z nieumyciem jednak to chyba kwestia wylacznie dla desperatow. W zwiazku z czym
            ide sie umyc z mojego wczesniejszego pokalania.
    • las_vegas Re: poszukuje dzentelmana za granica 19.09.02, 07:11
      Nie to miejsce
      Nie ta pora
      Nie ten czas
      I-O
    • Gość: marcee Re: Do pani Doktor IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 10:21
      Kurwa mac juz trzeci raz , co za laptop

Pani Doktor prosze nie odpowaiadac na zadne anosne upzredzam.
      Oni po pierwsze maja kompleks luznej cipy , tylko niech pani nie mysli ze sie
      pani napracuje ta czescia ciala. Niestety. Kompleks to kompleks.
      ja sie wdalam w koresp z takim jednym o wdziecznym
      nicku "zrob_mi_cos_ale_nie_wiem_c0" stad i mamy tera problema natury moralnego
      niepokoju.

Druga sprawa oni wiedza ze dupa to towar, a towaru tam w ameryce wbrod. Szybko
      sie zniecheca. Blyskawicznei. Wystarczy 3 tygodnie raptem i dostanie pani kopa.
      Naprawde trudno ich zadowolic wskutek absolutnej niemoznosci odpowiedzenia na
      ich potrzeby gdyz oni nie maja zadnych potrzeb. A kobieta to pzreszkoda i
      drenaz kieszeni. Naprawde mnie jako profesjonalistce sie to nie udalo wiec tym
      bardziej pani sie nie uda.

Prosze sie nie patzrec na jakas ameryke tylko brac polakow w polsce. tej kasy z
      ameryki ani pani nie powacha , nie mowiac juz o seksie.
      W polsce pzrynajmniej seks bedzie jak anlezy, zwlaszcza z mlodszymi. Tylko
      niech pani pzred wyrem dobrze wybada czy delikwent sie nie wybiera do ameryki
      ajk mnie sie zdazrylo. Jak sie wybiera to kopa w dupe i brac innego do tej
      roboty.

Tylko mlodzi!!! Im imponuje ze maja starsze kobiety, nawet szacunku sie pani
      dozceka.
      Prosze posluchac doswiadczonej kurwy jak pani radzi.

• lysenko Re: poszukuje dzentelmana za granica 20.09.02, 04:16
      Mam propozycje interesu dla pani doktor. Otoz jestem gotow pania zatrudnic jako
      pomoc dentystyczna w mojej klinice ale o malzenstwie nie ma mowy bo jestem
      szczesliwie zonaty. Ale musi sie pani zobowiazac do pracy przez najblizsze 5
      lat w mojej praktyce. Po pieciu latach negocjujemy od nowa. Jezeli jest pani ta
      propozycja zainteresowana to prosze o odpowiedz na skrzynke gdzie omowimy
      detale. Bedzie pani oplacana wg stawek zachodnich, ale dopiero po okresie
      przystosowania.

Pozdrowienia dla sznownej mamusi.
      • Gość: Bruno555 Droga Pani Doktor, IP: *.proxy.aol.com 20.09.02, 04:20
        Czy robiac na drutach Pani ciagnie czy dmucha czy raczej ( prawidlowo) ciagnie?
        ?
        Pani odpowiedz ma kluczowe znaczenie dla dalszego ewentualnego rozwoju naszej
        znajomosci.
        • Gość: burak TUTAJ NIE MA DZENTELMENOW IP: *.proxy.aol.com 20.09.02, 04:23
          tutaj jestesmy my
    • Gość: Krzysiek Re: poszukuje dzentelmana za granica IP: 5.2.1R1D* / *.cpe.net.cable.rogers.com 20.09.02, 12:37
      Co za partia z ciebie chyba sie rozwiode abym mogl placic za te lekarstwa
      twojej mamy( chociaz to chyba i bez rozwodu moglbym robic dla ciebie).. Poza
      tym dziewczyna co to nie tylko na drutach skarpetke zaceruje ale i zabek
      wlasnorecznie wyrwie to prawdziwy skarb. Stawiam tylko jeden warunek: mama
      mieszka z nami !!!!
    • Gość: Artur pani dr. robi na....drutach....hm IP: *.access.nacamar.de 20.09.02, 13:17
      ciekawe kiedy sie tego nauczyla...musiala chyba chodzic na wagary
    • Gość: king Re: poszukuje dzentelmana za granica IP: *.pool21758.interbusiness.it 21.09.02, 19:44
      wyjedz, a faceta znajdziesz na miejscu
      • waldemar_z_magdeburga Re: poszukuje dzentelmana za granica 21.09.02, 19:47
        Nasze dzieczi majom na imiem Klaus a corka: Mittwoch. Ale w czwartek majom
        wolne! Co to to nie!
        • wujcio_drapiezzznick Re: poszukuje dzentelmana za granica 21.09.02, 19:50
          i one ssspiewja ejn, zwaj, draj, policaj
        • Gość: burak Re: poszukuje dzentelmana za granica IP: *.proxy.aol.com 21.09.02, 21:01
          Waldek zartujesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka