Dodaj do ulubionych

Byc doktorem filozofi

25.10.05, 18:53
Ostatnio spotkalem Polke doktor filozofi z Polski ktora mieszka na ulicy.
Dostaje 200 $ zasilku i karmi sie darmowych punktach i spi na lawce.Chce
koniecznie wracac do Polski bo w Knadzie nie widzi dla siebie szans.Jest po
piedziesiatce.Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • bruner69 Re: Byc doktorem filozofi 25.10.05, 19:25
      bruno5 napisał:

> Ostatnio spotkalem Polke doktor filozofi z Polski

Ja z Polski jestem profesor nauk medycznych a takze rzeznik.

ktora mieszka na ulicy.
      > Dostaje 200 $ zasilku i karmi sie darmowych punktach i spi na lawce.

Spi na lawce przy 52 F? Twarde babsko.

Chce
      > koniecznie wracac do Polski bo w Knadzie nie widzi dla siebie szans.Jest po
      > piedziesiatce.Co Wy na to?
    • ontarian Re: Byc doktorem filozofi 25.10.05, 19:35
      bruno5 napisał:

> Ostatnio spotkalem Polke doktor filozofi z Polski ktora mieszka na ulicy.
      jak chce to mieszka
      zawsze twierdzilem, ze te filozofy
      to z deklem cos nie tak maja

> Dostaje 200 $ zasilku
      tygodniowo czy z PL jej ten zasilek przysylaja?
      wez ja na wspolnika do handlu skretami

> i karmi sie darmowych punktach i spi na lawce.
      tam ja spotkales

> Chce koniecznie wracac do Polski
      a ktos ja lancuchami to tej lawki przywiazal?

> bo w Knadzie nie widzi dla siebie szans.
      ja dla niej tez nie widze

> Jest po piedziesiatce.Co Wy na to?
      zaj..biste podobienstwo do ciebie
      a moze to twoja zona?
      • artur666 Re: Byc doktorem filozofi 25.10.05, 23:51
        Nie kazdy jak ty mial to szczescie, ze zaczynal kariere jako manager kilofa.
        • fan.club1 Biedny Arturman nie miał nawet kilofa! 26.10.05, 18:32
          Zaczynał od wideł do gnoju - jak to w pegeerach i geesach.
          Ale dziś jest kierowca kartofla...
    • affichaga Re: Byc doktorem filozofi 25.10.05, 22:13
      bruno5 napisał:

> Ostatnio spotkalem Polke doktor filozofi z Polski ktora mieszka na ulicy.
      > Dostaje 200 $ zasilku i karmi sie darmowych punktach i spi na lawce.Chce
      > koniecznie wracac do Polski bo w Knadzie nie widzi dla siebie szans.Jest po
      > piedziesiatce.Co Wy na to?
      BRUNO gdzie ty sie wluczysz
      • nieztejziemii Re: Byc doktorem filozofi 27.10.05, 00:13
        99.5% ludzi, ktorzy zyja na ulicy to ludzie, ktorzy maja powazne zaburzenia
        psychiczne. To, ze ktos jest doktorem filozofii nie wyklucza, ze z glowa cos
        nie gra. Kiedys na przelomie lat 70 i osiemdziesiatych po Krakowskim
        Przedmiesciu w Warszawie chodzil pewien dziad ubrany w autentyczny worek, ktory
        przewiazywal sznurkiem. Chodzil i zebral. Mial jedna z najinteligentniejszych
        twarzy jakie widzialam. Byl doktorem filozofii a jako dziad postanowil spedzic
        reszte zycia z powodu jak to mowili fiksacji....
    • anna521 Re: Byc doktorem filozofi 25.10.05, 22:28
      bruno5,
      Smutno mi. Tez znam kilkoro Ph.D.s, i to z Ameryki Polnocnej, ktorzy przeda
      podobnie jak Twoja znajoma. Jednak w kazdym ze znanych mi przypadkow wchodza w
      gre jakies sprawy osobiste. Jak naprawde wspolczujesz swojej znajomej to
      zorientuj sie co jest problemem w jej przypadku. Wiek to niewielki problem na
      akademii tutaj, zajrzyj pod podszewke. Moze wlasnie to co napisales "[ona] Chce
      koniecznie wracac do Polski bo w Knadzie nie widzi dla siebie szans" jest tu
      kluczem? Moze moglbys jej jakos pomoc w tej sprawie?
      • affichaga Re: Byc doktorem filozofi 25.10.05, 22:58
        bruno szybciej rzuci sie pod samochud niz komus pomoze
    • polonus5 bruno5 - Pisze Bzdury !!!! 26.10.05, 00:07
      bruno5 napisał:

Ostatnio spotkalem Polke doktor filozofi z Polski ktora mieszka na ulicy.
      Dostaje 200 $ zasilku i karmi sie darmowych punktach i spi na lawce.Chce
      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Totalna BZDURA !!!

Bez stalego miejsca zmieszkania nie ma sie prawa do zasilku po drugie minimalny
      zasilek na osobe to CAN$ 450 miesiecznie !!!!!
      • anna521 Re: bruno5 - Pisze Bzdury !!!! 26.10.05, 00:12
        Oops, co Ty na to, Bruno? Polonus - moge sie zgadzac lub nie z jego opiniami -
        wie duzo wiecej o kanadyjskich politykach spolecznych niz ja.
        Niestety, wyglada na to, ze Polonus wie tez duzo wiecej niz Ty i dlatego moze
        krzyczec "bulshit". No to co, Bruno?
        • kaganowski Re: bruno5 - Pisze Bzdury !!!! 26.10.05, 08:19
          "polonus5" wie tyle o Kanadzie, ile wyczyta w "Wybiorczej"... wink
      • lunatix kto pisze Bzdury 26.10.05, 00:14
        Nawet skopiowales pierwszy post. To przeczytaj prosze jeszcze raz i powiedz
        gdzie on napisal o jej zameldowaniu?
        • polonus5 Re: kto pisze Bzdury 26.10.05, 00:19
          lunatix napisał:

Nawet skopiowales pierwszy post. To przeczytaj prosze jeszcze raz i powiedz
          gdzie on napisal o jej zameldowaniu?

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

lunatix przeczytaj UWAZNIE co napisalem !!!!
          • lunatix Re: kto pisze Bzdury 26.10.05, 00:22
            >>>>>Bez stalego miejsca zmieszkania<<<<< czy to nie jest jednoznaczne?
            • polonus5 Re: kto pisze Bzdury 26.10.05, 00:27
              lunatix napisał:

> >>>>>Bez stalego miejsca zmieszkania<<<<
              > 0; czy to nie jest jednoznaczne?
              ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
              dalej swoje czytaj UWAZNIE

"mieszka na ulicy i dostaje $200 zasilku" ......w Kanadzie nikt nie dostanie
              zasilku kto nie ma stalego miejsca zamieszkania czekow nie wysyla sie na lawke
              na ulicy !!!! po zatym zailek minimum wynosi na osobe $450
            • anna521 Re: kto pisze Bzdury 26.10.05, 00:40
              OK, jej miejscem zamieszkania jest jakas tam lawka w parku. Powstaje pytanie
              czy ona moze uzyskac prowincjonalny zasilek na tej podstawie. Drugie pytanie
              dotyczy kwoty tego zasilku (ide tu z Polonusem a nie z Brunem). Trzecie pytanie
              dotyczy mojego podstawowego pytania: przeciez gdyby ta kobieta miala polski
              doktorat (rownowaznosc Pln. amerykanskich doktoratow) to nie trzeba wiele
              wysilku aby uczynic ja przynajmniej nauczycielka w M.A. poziom uniwerkach. W
              USA rutynowo odrzucamy ludzi, ktorym sie nie powiodlo. W Kanadzie taki wypadek
              bylby bardzo szczegolowy jezeli przyprowadzilibysmy go do uwagi ich instytucji
              pomocy spolecznej.
              Do roboty, Bruno. Znasz dziewczyne i mieszkasz w Kanadzie. Na dodatek, ona jest
              nasza krajanka. Zainteresuj agencje socjalne ta sprawa zamiast tu plakac. Ja
              chetnie pomoge w tej sprawie i instytucjonalnie i finansowo. Na co czekasz?
              Masz moj e-mail.
              • polonus5 Re: kto pisze Bzdury 26.10.05, 01:13
                anna521 napisała:

> OK, jej miejscem zamieszkania jest jakas tam lawka w parku. Powstaje pytanie
                > czy ona moze uzyskac prowincjonalny zasilek na tej podstawie. Drugie pytanie
                > dotyczy kwoty tego zasilku (ide tu z Polonusem a nie z Brunem). Trzecie
                pytanie
                >
                > dotyczy mojego podstawowego pytania: przeciez gdyby ta kobieta miala polski
                > doktorat (rownowaznosc Pln. amerykanskich doktoratow) to nie trzeba wiele
                > wysilku aby uczynic ja przynajmniej nauczycielka w M.A. poziom uniwerkach. W
                > USA rutynowo odrzucamy ludzi, ktorym sie nie powiodlo. W Kanadzie taki
                wypadek
                > bylby bardzo szczegolowy jezeli przyprowadzilibysmy go do uwagi ich
                instytucji
                > pomocy spolecznej.
                > Do roboty, Bruno. Znasz dziewczyne i mieszkasz w Kanadzie. Na dodatek, ona
                jest
                >
                > nasza krajanka. Zainteresuj agencje socjalne ta sprawa zamiast tu plakac. Ja
                > chetnie pomoge w tej sprawie i instytucjonalnie i finansowo. Na co czekasz?
                > Masz moj e-mail.
                ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                bardzo chetnie pomoge ( wystarczy zalatwic miejsce w domu opieki spolecznej i
                juz otrzyma zasilek i wszelka pomoc) dlatego nie daje wiary informacji Bruna !!!
                • lulu13 Bruno to stary wodolej !! 26.10.05, 02:09
                  wynajduje z palca wyssane teamty o biedzie w Canadzie po to zeby
                  prowokowac !!!, a wy dajecie sie na to lapac jak ryby na przynete !,Bruno to
                  stary cwaniak i kombinator,tego typu jak ci wszyscy ktorzy maja w Polsce
                  renty inwalidzkie pozalatwiane na lewo a sa zdrowi jak konie i na budowach w
                  Niemczech beton mieszaja ,pobierajac rente iwaldzka w Polsce. Bruno ma to
                  samo w Canadzie tak dlugo kombinowal az zalatwil sobie wariackie paiery ,bo
                  przedtem nie chcialo sie mu pracowac,dzis z yje z zasilku i handlu
                  papierosami przemyconymi od Indian bez taxu.
                  • flipflap [...] 26.10.05, 02:48
                    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • kaganowski Re: kto pisze Bzdury? ANNA521! 26.10.05, 08:26
                Znam w Australii mase Polakow i innych imigrantow, z polskimi doktoratami a
                nawet australijskimi PhD, ktorzy choc na lawkach w parku nie mieszkaja (co np. w
                Queensland jst mozliwe praktycznie caly rok), ale na prace na uczelni wyzszej w
                Australii szans nie maja. Podobnie, jak nie gorzej jest w Kanadzie. Po prostu
                dyskryminacja na tle rasowo-etnicznym. Murzyna czy Azjate moze i zatrudnia, aby
                pokazac, ze nie sa rasistami, ale nigdy Polaka czy innego Slowianina. Z tego
                powodu musialem np. emigrowac z Australii do UE, gdzie mnie przyjanjmniej nie
                dyskryminuja jako Polaka, i gdzie moglem znalezc prace w mym zawodzie... I nic
                zrobic nie mozna, bo zarowno Australia jak i Kandada sa doszczetnie
                skorumpowane, szczegolnie skorumpowane sa w tych krajach sady, ktore oddalaja
                kazdy pozwew Polaka. Sam tego doswiadczylem w Australii. Australia i Kanada to
                najbardziej rasistowskie kraje swiata po Japonii... I najbardziej skorumpowane!
      • kaganowski Re: bruno5 - Pisze Bzdury !!!! 26.10.05, 08:19
        Zadna bzdura. Jak nie ma stalego adresu, to jej pomoc ze strony panstwa nie
        przysluguje. A te Canadian $200 dostaje pewnie od jakiejs charity, np. od
        Salvation Army, na 100% nie od Kosciola Kat. Widac, ze "polonus5" pisze z Lomzy...
    • logar Re: Byc doktorem filozofi 26.10.05, 03:21
      Wirtualna doktor filozofi , wirtualny zasilek , wirtualna lawka .
    • olevvam Re: Byc doktorem filozofi 26.10.05, 04:27
      w kanadzie jest za zimno zeby spac na lawce. Reszte bruno tez zmyslil
      • lulu13 Re: Byc doktorem filozofi 26.10.05, 05:42
        Bruno zmysla bajki i historyjki !!,heeheh a reszta mu wierzy i sie rozpisuje
        na ten temat wyssany z palca przez starego wodoleja Bruno,kombinatora i
        cwaniaczka,na zasilku dla ubogich i bezdomnych w Canadzie !
    • kaganowski Re: Byc doktorem filozofi 26.10.05, 08:16
      Normalka w III swiecie! Kanada to zas typowy III swiat: kraj zyjacy z wywozu
      swych bogactw naturalnych, opnaowany prawie w 100% przez zagraniczny (glownie
      amerykanski i brytyjski) kapital. Wic w Kanadzie filozofow nie potrzebuja, tylko
      tania sile robocza do eksploatacji i wywozu surowcow!
      bruno5 napisał: Ostatnio spotkalem Polke doktor filozofi z Polski ktora mieszka
      na ulicy. Dostaje 200 $ zasilku i karmi sie darmowych punktach i spi na lawce.Chce
      • bruno5 Jest prawdziwa doktor filozofi 26.10.05, 16:27
        Ta osoba istnieje naprawde.Kazdy kto mieszka na ulicy dostaje jak chce 200 $ na
        jedzenie i ona to wlasnie dostaje.Mieszkala w schronisku ale ja okradli i sie
        wyprowadzila.Czeka na pokoj subsydiowany.Ma pelne ojawy schizofreni tylko nie
        wiadomo czy jest chora czy tylko ma tak chwilowo.Z opieki dali jej papiery na
        rente by wypelnil lekarz to je podarla .Wyglada na to ze faktycznie jest chora.
        Chociaz jest czysta i zadbana.
        • bruno5 Re: Jest prawdziwa doktor filozofi 26.10.05, 16:41
          Staly meldunek potrzebny jest w Polsce nie w Kanadzie tu wystarczy posiadanie
          SINu niemadry Polonusie.
          • polonus5 Re: Jest prawdziwa doktor filozofi 26.10.05, 17:43
            podaj swoj emal to wyjasnie Tobie kilka spraw i przestaniesz pisac bzdury !!!
            • bruno5 Do Polonusa 26.10.05, 17:50
              Bzdury to Ty piszesz.Znam Polaka ktory zyje na ulicy i na SIN pobiera zasilek w
              wysokosci 200$.Znam go juz 7 lat.Ty wszystkiego nie wiesz.Zasilek pelny z
              pomocy spolecznej wynosi dzisiaj w Ontario 539 $ a nie 450.Ja jestem stary wyga
              i w tych sprawach jestem ocykany jak adwokat.Przestan pie..c glupoty. Ja
              wszystko co pisze to szczera prawda.
              • polonus5 Re: Do Polonusa 26.10.05, 17:59
                bruno5 napisał:

> Bzdury to Ty piszesz.Znam Polaka ktory zyje na ulicy i na SIN pobiera zasilek w
                >
                > wysokosci 200$.Znam go juz 7 lat.Ty wszystkiego nie wiesz.Zasilek pelny z
                > pomocy spolecznej wynosi dzisiaj w Ontario 539 $ a nie 450.Ja jestem stary wyga
                >
                > i w tych sprawach jestem ocykany jak adwokat.Przestan pie..c glupoty. Ja
                > wszystko co pisze to szczera prawda.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Homelessness Prevention Programs

Municipalities are the service system managers for homelessness. They play a
                significant role in managing provincial funds to address this issue.

Through its nine regional offices, the Ministry of Community and Social Services
                provides funding to municipalities for a range of services which help people who
                are homeless or at risk of becoming homeless. Municipalities provide some of
                these services and programs directly, or contract with community agencies to
                provide the service or program.

The ministry funds the following programs through municipalities:

* Provincial Homelessness Initiatives Fund (PHIF)
                * Emergency Hostel Redirection Program
                * Supports for Daily Living (SDL) Program
                * Community Partners Program (CPP)
                * Off the Street, Into Shelter (OSIS) Fund.

These programs share one or more of the following objectives:

* to move people from the street into emergency shelter
                * to move people from emergency shelter into permanent accommodation
                * to prevent homelessness by helping people who are at risk of losing
                permanent housing.

Through a range of community-based agencies, municipalities provide services
                such as employment counselling, life skills training, assistance with money
                management, information and referral, community outreach, and assistance finding
                housing through resources such as "housing help" centres.

The Ministry of Community and Social Services also provides funding for
                emergency hostels and domiciliary hostels. Both of these programs are also
                managed by municipalities.
                Services Provided

In partnership with muncipalities and non-profit agencies, community-based
                support services are offered to enable individuals to live as independently as
                possible in the community. These programs include:

* Provincial Homelessness Initiatives Fund, Emergency Hostel Redirection
                Initiative, Community Partners Program, and Off the Street Into Shelter Fund
                which are intended for people who are currently homeless or at risk of
                homelessness. Specific programs are developed locally by municipalities and
                their community services partners to address local needs.

* Supports to Daily Living programs which provide supportive services to
                people who are hard-to-house and allows them to maintain their independent
                community accommodations. Client groups include vulnerable youth and single
                mother-led families. Support services include: life skills training, financial
                management, and parenting skills.

* Discharge Planning for Ex-Offenders Program, where supervised volunteers
                provide ex-offenders with community faith group resources to become integrated
                back into their community of choice through assistance to find temporary housing
                upon discharge, assistance in obtaining permanent housing and access to
                treatment programs (for example Alcoholics Anonymous), and other community
                resources.

* Approximately 280 domiciliary hostels which provide accommodation and
                support services to about 3,700 vulnerable people. Domiciliary hostel residents
                have mental health issues, developmental disabilities, or are frail and elderly.

* The emergency hostel system which is a local response to homelessness.
                Hostels provide board, lodging, personal needs items and other supports to
                homeless persons on a short-term or infrequent basis. Municipalities determine
                the number of emergency shelter beds that are required; the province shares the
                per diem cost with the municipality.

Who Provides the Services?

Through its nine regional offices, the ministry contracts with Consolidated
                Municipal Service Managers (CMSMs) to manage supports and services through
                partnership with non-profit agencies. In northern Ontario municipal services are
                provided through District Social Services Administration Boards (DSSABs).

For More Information
                Contact the nearest regional office of the Ministry of Community and Social
                Services.
          • polonus5 Re: Jest prawdziwa doktor filozofi 26.10.05, 17:52
            bruno5 napisał:

Staly meldunek potrzebny jest w Polsce nie w Kanadzie tu wystarczy posiadanie
            SINu niemadry Polonusie.
            +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

staly meldunek nie istnieje w Kanadzie ale ludzia bez adresu pocztowego nie
            wyplaca sie zasilkow,sam fakt posiadania SINU nie upowzania do otrzymywania
            zasilku mieszkaja w Kanadzie powinienies o tym wiedziec wiecej informacj:

Toronto Region

Address
            Ministry of Community and Social Services
            Toronto Region
            477 Mount Pleasant Road, 3rd floor
            Toronto, Ontario M7A 1G1

Area Served
            Toronto

Phone/Fax
            Tel.: (416) 325-0500
            Fax: (416) 325-0565

Office Directory
            Toronto Regional Office
            • bruno5 Re: Jest prawdziwa doktor filozofi 26.10.05, 17:54
              Zasilki na jedzenie sa jednak wypacane bezdomnym ktorzy o to wystepuja taki
              jest fakt.
              • polonus5 Re: Jest prawdziwa doktor filozofi 26.10.05, 18:06
                chetnie porozmawiam z Toba telefonicznie moj adres polonus5@gazeta.pl,jak sie
                odezwiesz wymienimy sie nr telefonow ,pozdrawiam
              • anna521 Re: Jest prawdziwa doktor filozofi 27.10.05, 00:49
                Bruno,
                Przekonales mnie. Znasz dziewczyne wiec powiedz co ja moge zrobic w tej sprawie.
                • kaganowski Re: Jest prawdziwa doktor filozofi 27.10.05, 12:37
                  Nic nie mozesz zrobic. Pracy jej nie dasz, ani nawet na bilet do Polski... sad
                  Rzad kanadyjski olewa takich imigrantow, co nie pracuja! Potrzebni mu sa tylko
                  robole do wydobycia i wywozenia surowcow za granice, i do placenia podatkow, a
                  nie filozofow!
              • kaganowski Re: Jest prawdziwa doktor filozofi 27.10.05, 08:55
                Zadne zasilki, jak nie masz stalego adresu. Najwyzej zupka z garkuchni... sad
          • kaganowski Re: Jest prawdziwa doktor filozofi 27.10.05, 08:54
            W Australii nie dostaniesz pomocy z Centrelink, jak nie masz stalego adresu. Nie
            raz i nie dwa dawalem bezdomnym Polakom moj adres, aby mogli dostac pomoc z
            Centrelink...
            • downunderguy Re: doc czy nie doc co za roznica... 27.10.05, 13:59
              i to nie wyjatek-ponad 500 bezdomnych koczuje codziennie w centrum sydney -
              woolloomoolu - jest tam hostel dla swirowatych - daja free prysznic i dogs
              food - od czasu do czasu czyta sie ze piekni chlopcy z dobrych domow wracajac z
              kings crossu po nocnej bibce - robia polowania na brudnych dla zabawy - tluka
              ich czasami podpalaja - statystycznie jeden na miesiac pada ofiara - jak sie
              dolacza do armi wesolych ? expert kagan-owski moze dac wyklad - bedac rok na
              bezrobotnym wystarczy zeby wpasc w srodowisko-co do zasilku-kazdy mental
              dostaje zasilek-wiekszosc tzw disability pention - jest to okolo $A200 na
              tydzien-dostaja na konto-nie musza miec stalego addressu-jest to ponury
              obrazek, ale jak zdrowe cialo to i jest zdrowy duch i w ozz zyc nie umierac -
              ciagly boom, boom, boom-ciagle potrzebujemy pieknych przystojnych mlodych
              robota czeka - ozz mlodzi piekni wyksztalceni spie..ja do uk - zostawiaja
              nas z tym colorowym smieciem - mlode ciala z polinezji tu macie niesamowita
              przyszlosc.
              • kaganowski Re: doc czy nie doc co za roznica... 27.10.05, 14:14
                Czys ty homoseksualista czy co, ze tak porzadasz tych mlodych, pieknych cial?
                A poziom spoleczenstwa mierzy sie jego stosunkiem do chorych, w tym i
                psychicznie. Tu Australia Howarda i Costello wypada bardzo marnie. Nic dziwnego,
                ze jak ktos ma w Australii glowe na karku, to z niej ucieka... I badz
                konsekwetny: jesli boom w OZ, to czemu taka wielka emigracja, i to najlepiej
                wyksztalconych, z Australii do Europy? Czemu Australia jest obecnie atrakcyjna
                tylko dla bezrobotnych z III swiata?
                • bruno5 Do anny521 28.10.05, 17:10
                  Mozesz ja wziasc na pokoj maksymalnie moze Ci placic 330 $ na miesiac.To jest
                  maksymalna stawka z opieki spolecznej procz tego bedzie miala 200$ na jedzenie
                  na miesiac.Tyle mozesz zrobic jak masz dobre serce.
                  • lulu13 Do Bruna !1 28.10.05, 17:33
                    ty znasz widac wszystkich lajzow w Kanadzie co spia na lawkach ,bo sam sie
                    okrecasz w ich towarzystwie ! jako pierwszej klasy opie..cz ! z dwoma lewymi
                    rekamy do jakiejkolwiek roboty !!!,heheheeh . Znajomi mi opowiadali ze jestes
                    znany w okolicy ze swego nierobstwa i dwoch lewych rak do roboty,gdzie cie
                    nei przyjeli do pracy to po 2 tygodniach , kop !!!! w d..pe
                    i wynocha na bruk !,bo do zadnej roboty sie nie nadajesz i zadnego zawodu w
                    reku nie masz oprocz szkoly podstawowej z Polski i kursu miesiecznego na
                    motorniczego w sieci MPK na tramwaje,heheheeheheheh ! stad siedzisz na
                    zasilku,kiedy inni pracuja,kupuja domy ,ksztalca dzieci ,ty przebywasz
                    natomiast w srodowisku meneli i wykolejencow . To jest Kanada w wydaniu Brunona.
                    • bruno5 Do lulu13 28.10.05, 17:58
                      Ja moj drogi mam rente.Za praca fizyczna nie przepadam.Dzieci moje maja masters.
                      Chodze po miescie to ludzi roznych spotykam jak pani doktor filozofi.Przy zyciu
                      trzyma ma mnie to ze mam wolny czas i nie musze zapie..c.Wielu Polakow robi
                      tylko na koszty i oni maja gorzej jak ja bo ja mam wolny czas ktory moge
                      przeznaczyc na rozrywki.Owocnej roboty zyczy Ci Bruno.
                  • anna521 Re: Do anny521 29.10.05, 10:42
                    Bruno,
                    Serce mam w duzo lepszym miejscu niz paszczeke, wiec wzielabym te kobiete do
                    siebie, gdyby nie to ze teraz mieszkam w innym kraju. Za to nie mam nic
                    przeciwko dolozeniu sie na jej bilet do kraju jezeli to moze jej pomoc.
                    Zastanawiam sie jednak co ona moze robic w Polsce. Grzebac w smietnikach nawet
                    bez tych dwustu dolarow na wyzywienie?
                    Ty ja znasz i masz duzo czasu. No to do roboty. Naprawde, daj mi znac co moge
                    zrobic.
    • kaganowski Byc doktorem filozofi jest ciezko... 29.10.05, 10:34
      ...zazdrosne ludziki robia wszystko, aby cie sciagnac na ich, niski poziom.
      Wystarczy zajrzec na to forum...
      • fan.club1 I co? Udało Ci się już... 29.10.05, 14:10
        ściągnąć kogoś na swój kompletnie niski poziom?
        • kaganowski Re: I co? Udało Ci się już... 29.10.05, 14:26
          Potrafisz tylko ad personam?
          • vvaldek1610 [...] 29.10.05, 15:01
          • _czosnek_ [...] 29.10.05, 15:05
          • fan.club1 Re: I co? Udało Ci się już... 29.10.05, 17:14
            Próbowałem z Tobą normalnie podyskutować i już po jednym razie musiałem
            stwierdzić, że to niemożliwe. Głównie z powodu Twojego poziomu i to też ci
            napisałem. Dalszego potrzeby jakichkolwiek kontaktów z tobą nie odczuwam i nie
            przewiduję.
            • dekaganowski Re: I co? Udało Ci się już... 29.10.05, 17:52
              Racja! Dokop lezacemu (zabanowanemu) Kaganowi. Nic ci zroboic nie moze, bo lezy
              (jest zabanowany)...
              • bruno5 do anny 521. 01.11.05, 18:34
                Bede widzial ta kobiete to dam Ci znac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka