Dodaj do ulubionych

juz mi sie nie chce...

IP: *.sunrise.ch 02.10.02, 20:07
tutaj misjonarzyc (a moze misjonowac?). To jest syzyfowa robota, albo nawet
gorsza. Na wszystkie te k... i ch... i odp... chyba nie ma mocnych. Wylaczam
compa i ide sie odchamic wsrod zywych ludzi. Zeby to jeszcze bylo ciekawe
albo dowcipne, ale nie. Poziom coraz gorszy a ch... wciaz tyle samo, albo
nawet i wiecej.

Czesc Xurek
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur no bo to tak... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 02.10.02, 20:21
      chujow ciagle tyle samo? jasne,he he... dobre chuje to twarde chuje.

I nie zalamuj sie Xurek...jeszcze Polska nie zginela! smile
      • Gość: Artur no wlasnie, Xurek IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 02.10.02, 20:29
        ...a polskie chuje...to dooobre chuje!
        smile))))))))))))
        • Gość: temida Re: no wlasnie, Xurek IP: *.ipt.aol.com 02.10.02, 20:38
          prosze, chce zobaczyc!
          • Gość: Artur Re: no wlasnie, Xurek IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 02.10.02, 20:51
            Gość portalu: temida napisał(a):

> prosze, chce zobaczyc!
            oooooooo........i co ty nato?
            • Gość: temida Re: no wlasnie, Xurek IP: *.ipt.aol.com 02.10.02, 20:53
              no pokazuj natychmaist, nie drecz mego serca i duszy.
              • Gość: Artur Re: no wlasnie, Xurek IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 02.10.02, 21:16
                Gość portalu: temida napisał(a):

> no pokazuj natychmaist, nie drecz mego serca i duszy.
                ...............heeeeeeey, a co ty za jeden,jedno,jedna?
                niestety tu nie ma co p o k a z y w a c.
                ten wątek byl o czym innym, jeszcze sie napatrzysz i nasluchasz.

• Gość: PawelD i slusznie - nie zawsze warto dyskutowac... IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 02.10.02, 21:35
      a przynajmniej nie ze wszystkimi...
    • Gość: messerschmidt Ty też tutaj na misji? IP: 212.76.37.* 02.10.02, 21:39
      dla kogo? W jakim celu? Więcej szczegółów, proszę.

Srul Messerschmidt
      Agent Mossadu
      • Gość: gaga Re: Ty też tutaj na misji? IP: *.tin.it 02.10.02, 21:42
        No bo to Panie Dzieju, bylo tak, przyszlo sie z uporzadkowana glowka, a
        pozniej juz nawet peruka nie starczyla.
        • Gość: kibic kucharki powiny byc w kuchni matki przy dzieciach IP: *.dialup.enter.net 02.10.02, 21:54
          tak to sie konczy matki do dzieci kucharki do kuchni a najbardziej
          zachartowani w bojach walcza dalej Jeszcze jedno dziecko odpadlo z forum

Umarl pacholek niech Zyje Krol
          • Gość: warchol Re: kucharki powiny byc w kuchni matki przy dziec IP: *.dialup.enter.net 02.10.02, 21:59
            jezeli myslisz ze bez ciebie to forum upadnie to jestes w bledzie duzo bylo tu
            takich przez te cztery lata
            • Gość: Xurek do Warchola IP: *.freesurf.ch 03.10.02, 10:45
              Czesc Warchol,

mysl taka ani przez sekunde nie przyszla mi do glowy. Forum bezemnie ani o jote
              sie nie zmieni. I o to wlasnie mi w tej misji chodzi.

Xurek wierzacy szczerze i gleboko w niezachwiana trwalosc forum
              • Gość: CD Do wierzacej IP: 195.90.12.* 03.10.02, 10:48
                Gość portalu: Xurek napisał(a):

> Forum bezemnie ani o jote sie nie zmieni.

Myslisz, ze z Toba sie zmieni?

> I o to wlasnie mi w tej misji chodzi.

W jakiej znowu misji? Jeszcze jedna nawiedzona?

• Gość: Xurek do CD IP: *.freesurf.ch 03.10.02, 10:53
                  nie wiem, czy ze mna sie zmieni i wczoraj wlasnie stracilam nadzieje, teraz
                  nadzieje znow mam, aczkolwiek szance oceniam nie za wysoko. Na czym polega moja
                  misja? Krotko reasumujac cel misji mozna by strescic nastepujaco: mniej chujow
                  a wiecej tekstu na poziomie.

Xurek
                  • Gość: CD Re: do CD IP: 195.90.12.* 03.10.02, 10:58

> Krotko reasumujac cel misji mozna by strescic nastepujaco: mniej chujow
                    > a wiecej tekstu na poziomie.

No akurat w tym watku, to wlasnie Ty, z jakims masochistycznym zacieciem
                    uzywasz najczesciej tych slow, powszechnie uwazanych za niecenzuralne smile
                    • Gość: Xurek Re: do CD IP: *.freesurf.ch 03.10.02, 11:09
                      Czesc CD,

masz racje, w tym watku urzywam tych slow rzeczywiscie w nadmiarze, jest to
                      jednak konieczne, dla zobrazowania moich mysli. We wszystkich innych moich
                      wypowiedziach nie uzawam ich wcale i tak zamierzam to pozostawic. Potraktuj
                      watek jako wyjatek.

dobrze ulozony Xurek
                      • Gość: CD Re: do CD IP: 195.90.12.* 03.10.02, 11:39
                        No rzeczywiscie, trzeba ten watek potraktowac jako absolutny wyjatek. Chocby ze
                        wzgledu na "plynnosc" zasad poprawnej pisowni jaka tu stosujesz smile
                        • Gość: Xurek Popraw prosze! IP: *.freesurf.ch 03.10.02, 11:44
                          bo przynajmniej sie czegos naucze. Zanim odkrylam to forum przez lata nie
                          pisalam nic po polsku a na dodatek mam lekka legastenie (w szkole dodatkowe
                          cwiczenia i dyktanda). To ze zart, popraw naprawde,

Xurek
          • Gość: Xurek nie tak szybko, IP: *.freesurf.ch 03.10.02, 10:43
            Czesc kibic,

to bylo wczoraj. Zmeczyly mnie te ch.. i falszywe Luziy. Dzisiaj przystepuje do
            dziela z nowa werwa.

Xurek pelen energii, bo jeszcze jest wczesnie
      • Gość: Xure Misja IP: *.freesurf.ch 03.10.02, 10:41
        Czesc messerschmidt,

Ja taka misjonarska Zosia samosia. Dla nikogo, sama dla siebie. W
        celu "ukulturalnienia" tego forum - cel zupelnie egoistyczny - myslalam, ze te
        k.. i ch.. da sie wytepic, watki o peruce Luziy albo czarnuchach tez, no i ze
        zrobia wtedy miejsce rzeczom ciekawszym, budujacym badz bawiacym a nie tylko
        marnujacym czas na ich otwieranie. Powoli trace nadzieje i chec wygasa...

A Ty w jakiej misji? Czy mossad tez chce ulepszyc to forum? Byc moze jakas
        wspolpraca?

Xurek misjonarz z powolania
    • ozpol Re: juz mi sie nie chce...Tos taka slaba!!! 03.10.02, 06:13
      No jak to!!!!
      czy wsrod zywych nie spotykasz ch.. i innych stuknietych?
      Tutaj jest super bo mozna ich zignorowac czy ominac. Jedni trwaja a inni spadna
      szybko. Sadze ze chyba nalezy zwalic wine ze "natchnienie" w narodzie nie ma i
      trudno znalesc temat zeby ludzia chcialo sie stukac albo tez jest latwo
      przewidziec kto i co napisze.
      Ale nie jest tez rozwiazaniem wyjsc z tego pokoju bo powtot moze byc
      trudniejszy.
      • Gość: Xurek totalne nieporozumienie IP: *.freesurf.ch 03.10.02, 10:49
        Czesc Ozpol,

jak juz napisalam wczoraj nie chcialo mi sie juz misjonowac, wiec poszlam sobie
        pogadac z takimi, co uzywaja bogatszego i lagodniejszego slownictwa. Z tym
        ignorowaniem tez nie jest tak latwo - nigdy nie wiadomo, w ktorym watku chujowa
        zasaczka sie czai. Ale, dzisiaj jest nowy dzien i nowa energia. Jak sie
        skonczy, to znow pojde podtankowac.

Xurek misjonarz z przerwami
        • baloo1 Re: totalne nieporozumienie 03.10.02, 11:04
          Witaj Xurko,

Tak myslalem, ze to tylko chwilowy spadek formy. Nie tak latwo jest sie oderwac
          od Foruma, bo jednak bardzo Go polubilismy, prawda ? (ktos ponizej o tym pisal)
          ;oD
          "Lasciate ogni speranza voi ch'entrate ..."

A z ta misja, to coz ... na skrzydlach kastylijskich wiatrakow jeszcze troche
          miejsca jest , jeszcze kilku (o)blednych rycerzy sie zmiesci ;oD

Zycze Ci raczej przyjemnej rozrywki

B. rozerwany
          • Gość: Xurek Sprzatanie IP: *.freesurf.ch 03.10.02, 11:16
            Czesc Baloo,

to forum jest jak mieszkanie, ktore mialam w Kolonii. Jak je pierwszy raz
            zobaczylam, bylo niesamowicie zasyfione i brzydko urzadzone. Ale mialo
            przepiekny rozklad, bylo niesamowicie urokliwe, przestrzenne, pelne swiatla,
            krotko mowiac w glebi swej duszy mieszkanie to bylo niesamowicie pociagajace.

Chodzac po tych cuchnacych wykladzinach juz widzialam oczami wyobrazni te
            parkiety, ta blyszczaca nowa wanne, lsniace kurki i bielutka lodowke w kuchni.
            Wzielam mieszkanie i sie za robote. Mialam racje, wszyscy, co sie ze mnie
            smiali lub pukali sie w czolo potem mieszkania mi zazdroscili.

Zadanie na forum jest nieporownywalnie trudniejsze i byc moze wcale
            nierozwiazywalne, ale kto nie proboje napewno nic nie osiagnie. A Don Kichot
            nie wydaje mi sie byc postacia niesympatyczna. Nawet glupi nie jest - tylko
            niezyciowy.

Xurek fantasta
            • baloo1 Re: Sprzatanie 03.10.02, 11:29
              Don Kichot i inni zwalczajacy wiatraki sa osobami sympatycznymi niewatpliwie i
              bezdyskusyjnie, chociazby z powodu swojej niezyciowosci.

Ale porownanie Foruma z jakimkolwiek domem wydaje mi sie bardzo odwazne
              (zbyt). Bardziej mi to przypomina knajpke, ktora lubie, mimo iz z calej
              wioski towarzystwo schodzi sie rozmaite. Mam tu swoj stolik, czasem sie do
              kogos innego przysiade, czasem ktos do mnie. pyskowki tez sa niczego, ale jesli
              nawet do rekoczynow dochodzi, to nie musze w nich brac udzialu. Czasem tylko
              jakims stolkiem w tlum rzuce, albo przed lecacym nisko kuflem sie uchyle. No i
              sprzatac tu nie musze , co jest niewatpliwa zaleta tego miejsca. Ale
              zamieszkac to raczej bym tu jednak nie chcial ... ;oD

Baloo nad baloonikiem czerwonego
    • Gość: gaga Re: juz mi sie nie chce... IP: *.27-151.libero.it 03.10.02, 11:28
      Don Kiszot nie, ale Syzyf owszem. Zycze powodzenia!
      • baloo1 Re: juz mi sie nie chce... 03.10.02, 11:32
        To tez sympatyczna postac.
        Tylko nieco zbyt zmeczony, jak na moj gust. Potem go czuc ;oD
        • Gość: gaga Re: juz mi sie nie chce... IP: *.27-151.libero.it 03.10.02, 11:34
          Tyz prawda.
          A kto chce sprzatac stajnie Augiasza?
          • baloo1 Re: juz mi sie nie chce... 03.10.02, 11:41
            No to ja moze stane z boku i sie poprzygladam ;oD

ostatecznie, moge latarnie potrzymac ...
    • Gość: gaga Re: juz mi sie nie chce... IP: *.27-151.libero.it 03.10.02, 11:45
      To ja wpadne po admina, niech mu za cos zaplaca.
      Te latarnie to mozemy potrzymac na zmiane, troche przyciezka.
    • Gość: dorota cel misji Xurka: więcej tekstów na poziomie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 13:52
      czyli kolejny "oceniacz", zmutowana sonda Voyo123. Oceni nas, wymierzy kary i
      rozda nagrody. Kryć się wszyscy w krzaki.
      • Gość: Xurek do Doroty, IP: *.freesurf.ch 03.10.02, 14:05
        Czesc Dorota,

nagrod nie bedzie, najwyzej pisemne pochwaly. Na nagrody jestem za biedna. No
        chyba ze zalozymy fundusz, powolamy komisjie itd...

Xurek otwarty na nowe pomysly
        • jot-23 Re: do Doroty, 03.10.02, 14:13

>No chyba ze zalozymy fundusz, powolamy komisjie itd...
          >
          > Xurek otwarty na nowe pomysly

na dobry poczatek, moge dozucic pare zdrowych chujow! kto nastepny?
          • Gość: dorota Re: Jot IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 14:19
            jot-23 napisał:

> na dobry poczatek, moge dozucic pare zdrowych chujow! kto nastepny?

Jot, przecież nie masz. Sam się skarżyłeś, że Ci perfidny filtr wyciął.
            • jot-23 Re: Jot 03.10.02, 14:22
              Gość portalu: dorota napisał(a):

> jot-23 napisał:
              >
              >
              > > na dobry poczatek, moge dozucic pare zdrowych chujow! kto nastepny?
              >
              > Jot, przecież nie masz. Sam się skarżyłeś, że Ci perfidny filtr wyciął.

no wycial... i co mam z nim teraz robic? tak przynajmniej moze sie jakos
              przyslozyc, pro publico bono...
          • _szwedka Re: do Doroty, 03.10.02, 14:19
            jot-23 napisał:

> na dobry poczatek, moge dozucic pare zdrowych chujow! kto nastepny?

ja! doloze kilka k...
        • Gość: dorota Re: Xurek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 14:23

> No
          > chyba ze zalozymy fundusz, powolamy komisjie itd...

Sorry, Xurek, ja jako jednostka aspołeczna nie uczestniczę w funduszach,
          klubach, podgrupach i komisjach. Ani też nie sprzedaję, nie nawracam, nie
          kupuję, i nie oceniam. Wodem tu sobie tylko pijem.

• baloo1 Re: Xurek 03.10.02, 14:29
            .. i lejem.
            ;oD
            • baloo1 Re: Xurek 03.10.02, 14:29
              wode, znaczy sie, dodaje pospiesznie.
              • Gość: dorota Re: baloo1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 14:39
                Drogi forumowiczu baloo1. Dziękuję za zwrócenie się do mej skromnej. Ponieważ
                się zreflektowałam w wyniku Twojej skierowanej do mnie uprzednio uwagi, nie
                będę już uporczywie nawiązywać do lania w odniesieniu do Twojej ogólnie
                poważanej i lubianej postaci.

ps. także, od tej pory będę się do Ciebie stale zwracać w sposóbjak wyżej. To
                już postanowione. Odwołania nie ma.
                • baloo1 Dorciu 03.10.02, 14:48
                  I miedzy innymi za to wlasnie tak bardzo Cie lubie i podziwiam , Dorciu.
                  Naprawde kochana jestes i urocza, jak wszystkie dziewczeta z opadajaca
                  podkolanowka.

Calusy sle znad Nabokova

;o*
          • Gość: Xurek do Doroty IP: *.freesurf.ch 03.10.02, 14:49
            ja tez nie. To moja pierwsza misja a fundusz jeszcze nie powstal, ale cos
            zaczyna sie krecic. Tyle tylko, ze nie wiem, czy we wlasciwym kierunku.

Poza tym, gdyby nie to, ze brzydkich slow nie uzywam, napisalabym, ze to
            nawracanie to naprawde ch....owa robota. Pracuje w pocie czola i ani o krok do
            przodu. Zaczynam powaznie wspolczoc tym od domow dziecka. Dobrze, ze nie musze
            z tego zyc.

Xurek u kresu sil

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka