dwarazyzrazy 10.10.02, 01:19 wiejecie jak najdalej bez otwierania? Ten facet wyraznie przesadza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WC Re: Czy wy tez jak widzicie nastepny watek Radcy IP: *.sympatico.ca 10.10.02, 01:23 Gosc z niejednego dzbana wino pij - Traiskirchen nauczylo go, ze pokorne ciele dwie matki ssie. Zostal w Austrii, a wielu "pijakow" musialo opuscic Wschodni Rajch. Pozniej uwzial sie na sluzbe zdrowia w Polsce, a szczegolnie pion wojskowy. Potem pisal treny, chcial byc senatorem ,,, teraz ten Chomik. Co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Czy wy tez jak widzicie nastepny watek Radcy 10.10.02, 01:30 zalosni jestescie, wspolczuje waszym kobietom, mamom, rodzinom..... tzw swolocz sie to zowie Odpowiedz Link Zgłoś
dwarazyzrazy Aniutek, 10.10.02, 06:29 pamietaj, jak swolocz to koniecznie nastojaszczaja bo inaczej nie dziala. Jego treny i jego bol to jedno i do pewnego momentu moglem to czytac. Ale ja nawet nie wiem o co jemu teraz chodzi bo sie po prostu boje tego faceta czytac. Czy jak ja nie wiem jakiego ten czlowiek sie uczepil tramwaju, to masz zaraz powod wspolczuc moim rodzinom? Sam tytul "cos tam o chomiku" powoduje ze mysle ze on cos tam pisze o spuszczaniu biednego chomika do WC. Wiesz przeciez ze jest to ulubiony sposob pozbywania sie pieszczocha jak juz wszystkich wystarczjaco dlugo pokochal. A dzieci nacalowaly sie go w nosek nawet. Mam chyba prawo w wolnym kraju obawiac sie grafomanstwa Ob. Radcy o jakichs chomikach. A moze te chomiki wchodza do dupy pedalom? To by bylo jeszcze gorzej bo wyobrazam sobie potencjalne dzieci placzace w tej dupie: NIEEEEEEEEEEEE! Nie chce ladowac we wlochatej DUPIE!!!! A wiec: wisi mi co pan radca wypisuje o jakichs kocach czy czyms tam bo go po prostu nie czytam. Facet zanudzil mnie na amen. A to ze jest on twoim bozyszczem absolutnie mi nie przeszkadza. Badz bardziej tolerancyjna i nie podejrzewaj najgorszego. Moze masz jednak wiecej szczescia w zyciu niz myslisz? Aniutek, jestes z Warszawy, moze wiec pamietasz historyjki jak to dawano zbiorke na druga wojne swiatowa? Obraczki i rozne takie. I co z tego wyszlo? Gowno. A dlaczego? Jakbym tak zechcial dawac tym co potrzebuja to za godzine bylbym goly jak swiety turecki. A moze nawet wczesniej. PS A moze by tak poprosic panow: Michnika, Walese, Modzelewskiego, Kuronia, Kwasniewskiego i temu podobnych organiztorow ciekawych czasow o dar zycia dla dzieci? Czy myslisz ze byliby tak okrutni ze nie daliby na tace? O, na tace. Tych od tacy tez poprosic o godziwa danine. Z tym dawaniem to lepiej sobie dac na zatrzymanie a moze sie wreszcie cos zmieni. Tak samo przez sie, bez podlewania gnojowki pod roze. Byl taki wierszy: Gdy na jesieni ustroj sie zmieni... no i popatrz, zmienil sie i na jesieni. sam z siebie. Bez pomocy. carpe diem czyli po naszemu jedz karpia codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur 2 x 2 IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 10.10.02, 11:27 jesli ci wisi, jesli cie to nie interesuje, to po kiedy sie tym jeszcze zajmujesz i strasz na ten temat? polaka zawisc? daj sobie z tym spokoj, to destrukcja, szkodzi tylko tobie i osmieszasz (niestety) tylko siebie. Ja, gdybym w zyciu zwracal uwage na texty takich kolesi, wyladowalbym w zyciu, jak tacy klijeci bez planu, chyba w fabryce na tasmie lub wywozce smieci. To tyle. Milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mc Graff Re:Radca IP: *.dialup.enter.net 10.10.02, 14:03 Olewaj przypadki sladowe zawisci niestety wskazniki spozycia alkoholu przez polakow wskazuja iz do konca Swiata co najmniej 25% spoleczenstwa w danym momencie jest w stanie wskazujacym i to jest jedyny powod dziwnych wypowiedzi!!! Poczatki byly chyba lepsze niestety przeceny w sklepach daly znac o szerokim kregu dziwnych ludzi. Pozdrawiam Z Powazaniem Mc Graff/nik z pierwszych tygodnii forum/ i Powodzenia Zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Czy wy tez jak widzicie nastepny watek Radcy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 13:58 dwarazyzrazy napisał: > wiejecie jak najdalej bez otwierania? Ten facet wyraznie przesadza. Yes sir, dokładnie tak robię. Gdyż jest to tworzywo na poziomie Volnego i PawlaD - razem wieszczów forowych trzech. Oddzielam jednak pisarstwo (które znam i oceniam negatywnie) radcy od jego dzialaności (której nie znam i nie oceniam wcale). Rozumiem, że radca traktuje forum jako pole działalności społecznej. Dla mnie forum to rozrywka, a też i jedno z niewielu miejsc gdzie mogą (do pewnego jedynie stopnia niestety) zaistnieć opinie wszelkie, a nie jedynie-słuszne. Twierdzenie, że jakakolwiek krytyka owego pana jest przejawem zawiści i ogólnie polskim bagnem, jest nadużyciem drogi Arturze. A żądanie trzymania przez wszystkich mordy w kubeł w temacie radcy lub też wypowiadania jedynie bałwochwalczych sądów, Aniutku, jest, no jest... tego, no interesujące jest, o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Czy wy tez jak widzicie nastepny watek Radcy IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 10.10.02, 14:05 nie znam osobiscie ani radcy ani tego "pana", ani ich historii z osobna. czepianie sie ludzi uwazam za... Daj mnie czlowieka, a znajde paragraf przeciwko niemu, no nie? Ten "pan" powinien pilnowac wlasnego nosa i popatrzec jak sam postepuje. Tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: jakie czepianie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 14:14 Królu, no? Ile to razy mnie albo Ciebie nazwał ktoś na forze chujem, szmatą, przemądrzalcem, lub kretynem, i co? Dziura w niebie się nie stała i w niczym to nikomu z nas nie zaszkodziło. Sam twierdzisz, że to forum tylko syfem tu nie zarażają. Radca to nie święta krowa, tylko człowiek jak każdy inny tutaj. Ktoś mu pomoże, ktoś mu ubliży, tak to tutaj jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: jakie czepianie? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 10.10.02, 14:35 Gość portalu: dorota napisał(a): > Królu, no? Ile to razy mnie albo Ciebie nazwał ktoś na forze chujem, szmatą, > przemądrzalcem, lub kretynem, i co? Dziura w niebie się nie stała i w niczym to > > nikomu z nas nie zaszkodziło. Sam twierdzisz, że to forum tylko syfem tu nie > zarażają. Radca to nie święta krowa, tylko człowiek jak każdy inny tutaj. Ktoś > mu pomoże, ktoś mu ubliży, tak to tutaj jest. .......................... Wlasnie o tym mowie, nikt nie jest swieta krowa. Hitoria Radcy mnie nie interesuje. Podoba mnie sie jednak chec pomocy dzieciakom. I to tylko dla mnie jest wazne. Cala reszta? daruj ale dla mnie to malomiasteczkowe ploteczki z za plotu. Nie chce, i nie znam kulis, co i dlaczego. To nie moj problem. W cudzym gownie nie bede sie babral, mam dosyc wlasnego I dajmy juz prosze spokoj na ten temat. Smigajmy lepiej po forum, z jajami czy dla jaj Dorcia, to wyluzowuje. Pa Pa Odpowiedz Link Zgłoś