m_anee Re: Techno czy Quest? 22.11.05, 20:26 techno jest ciezszy i masywniejszy ,ja mam ouest i jest ok choc denerwuje mnie ze sie wywraca jak mam zakupy a maly biega wokolo Odpowiedz Link Zgłoś
sojka1 Re: Techno czy Quest? 22.11.05, 20:28 tak - to chyba jego jedyna wada z tym przewracaniem, ale jest to jedna z nielicznych parasolek w których nie zaczepiam podczas prowadzenia nogami o kółka Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Techno czy Quest? 23.11.05, 12:44 Mamy Questa i jestem zadowolona. Pozdr Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
assiia Re: Techno czy Quest? 25.11.05, 17:31 Dzieki dziewczyny kiedys pytalam chicco czy maclaren, po obejrzeniu chicco szybko go sobie z glowy wybilam.A teraz zdecydowalam sie na techno XT/ Mothercare ma dobra oferte. dzieki Ps. mam nadzieje, ze nie bede zalowac. ASIA Odpowiedz Link Zgłoś
ingass Re: Techno czy Quest? 25.11.05, 17:51 Ja tez mam techno i jestem z niego bardzo zadowolona. Jedna z podstawowych roznic miedzu Quest, a Techno to przede wszystkim to, ze techno rozklada sie do pozycji lezacej, a Quest nie. Sprawdz sobie www.kiddiecare.co.uk oferty maja chyba lepsze niz mothercare Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
assiia Re: Techno czy Quest? 25.11.05, 18:09 Sprawdzalam na podanej przez ciebie stronie ale kolory jakies takie nie ciekawe byly.Wlasnie zastanawialam sie jaka jest roznica miedzy tymi wozkami (waga,)? Juz zaplacilam maja przywiazc w czwartek. www.mothercare.com/invt/lx0918&bklist= Ten wzielam,wydaje mi sie ok, jak myslicie? ASIA Odpowiedz Link Zgłoś
beres.m Re: Techno czy Quest? 28.11.05, 23:43 a my mamy triumpha jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka71 mamy Quest'a 30.11.05, 16:36 jest duzo lzejszy i latwiej sie sklada niz techno. techno za to ciut ladniejszy i taki wybajerowany. tyle bo reszta juz rzeknieta byla. milego uzywania dla obojga.acha i mnie tez wqyrzala ta wywrotowosc questa)pozdr.zuz Odpowiedz Link Zgłoś
assiia Re: Techno czy Quest? 30.11.05, 19:14 Przywiezli juz wczoraj a wiec Mothercare jest wiecej niz slowna,a jak sie sprawdza zobaczymy po wakacjach/ swietach/. Mialam juz maclarena i bylam zadowolona ten dla drugiego dzieciaczka. Pozdrawiam ASIA Odpowiedz Link Zgłoś