myszka785 22.11.05, 20:48 W Irlandii Północnej okolice Dungannon od 3 dni w dzień i w noc mgła jak mleko... a na koniec tygodnia zapowiadają śnieżyce - o zgrozo! a jak u Was z pogodą?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanula Re: Mgła!!! :( 22.11.05, 20:58 Zgubiłam się dziś w mieście, w którym mieszkam od pięciu lat! (Darlington, północna Anglia) Odpowiedz Link Zgłoś
ewika-uk Re: Mgła!!! :( 22.11.05, 21:28 w londynie mrozno bylo kilka dni(stracilam kwiatki na ogrodku),dzisiaj troszke lepiej,a zeszlej nocy tez mglisto bylo Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Mgła!!! :( 23.11.05, 00:49 W Dublinie od ok.półtora tygodnia nie pada!!!Nad ranem są przymrozki,w dzień chłodno(5-8stop),ale niebo czyste słońce świeci.Trochę jak w Polsce.Bo tak normalnie to pada Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Śnieżyce?... 24.11.05, 12:26 narazie prognoza ze śnieżycami im się nie sprawdza!... czekam, bo jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić - może jeszcze się zacznie?... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: Śnieżyce?... 24.11.05, 15:26 14:00 - parę płatków śniegu spadło, ale żeby od razu prognozować śnieżyce?... Odpowiedz Link Zgłoś
martyna59 Darlington Newton Aycliffe i okolice 20.02.06, 12:41 Czesc, Sa tutaj jacys polacy , ktorzy szukaja znajomych albo pracy?Okolice Darlington i Newton Aycliffe moj email ag2500@hotmail.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: Darlington Newton Aycliffe i okolice 20.02.06, 17:25 a gdzie to: Irlandia?, Irlandia Północna?..., czy gdzie?... Odpowiedz Link Zgłoś
hanula Re: Darlington Newton Aycliffe i okolice 21.02.06, 01:16 > a gdzie to: Irlandia?, Irlandia Północna?..., czy gdzie?... Północna Anglia. A co, Gugla wyłączyli? Ja jestem w Darlington, ale pracy nie szukam, znajomych też mi nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: Darlington Newton Aycliffe i okolice 21.02.06, 12:19 jakbyś nie zauważyła to wątek założyłam ja!... mieszkam w Irl Płn i jak ktoś pisze, że szuka nowych znajomych albo pracy to mam prawo sądzić, że jest gdzieś blisko mnie... zaczynając wątek, dosyć dokładnie określiłam gdzie jestem, żeby zaoszczędzić czytającym czasu i niepotrzebnego szukania... nie każdy ma czas cały dzień siedzieć na necie!!! pozdrawiam! i cieszę się, że nie musisz szukać pracy ani znajomych, i że dobrze Ci się układa!... nie tylko Tobie... Odpowiedz Link Zgłoś
hanula Re: Darlington Newton Aycliffe i okolice 21.02.06, 12:27 Bardzo przepraszam. Rzeczywiście nie zdawałam sobie sprawy, że w tym wątku mogą się wypowiadać tylko osoby mieszkające w północnej Irlandii na temat północnej Irlandii. Obiecuję, że więcej nie będę ci przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: Darlington Newton Aycliffe i okolice 21.02.06, 13:51 nie o to chodzi!... ale sprecyzowanie gdzie się mieszka chyba nie jest aż takie trudne... a ja wcale nie muszę znać dokładnej lokalizacji każdej miejscowości na wyspach!... a jeżeli ktoś pisze, że mieszka w Londynie i szuka nowych znajomości to wiem, że to nie wątek dla mnie bo do Londynu mam trochę daleko - rozumiesz?... nie ma się o co oburzać! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 a poza tym... 21.02.06, 13:54 to jest wątek o pogodzie... czyli o wszystkim i o niczym... i każdy może się wypowiedzieć! przepraszam, że zapytałam gdzie jest ta miejscowość a nie znalazłąm sobie wcześniej w wyszukiwace... i kto tu robi problem???... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 słońce!!! :) 20.02.06, 17:24 dziś bardzo słonecznie u nas! a co tam słonecznie już od piątku, tylko mrożny wiatr wieje i mam się wrażenie, że jest minus pięć stopni!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: słońce!!! :) 21.02.06, 13:57 a wracając do pogody: u nas już 5 dzień słońce... wiosna idzie, kwiatki kwitną, przyroda budzi się do życia!!! Odpowiedz Link Zgłoś