waldek.usa 27.01.06, 20:02 Prosciej nie mozna: ...a na chooy mnie jakis obcy, przykladowo polski, paszport, jesli ja mam swoj - amerykanski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kup_pan_paszport Re: Podsumowanie paszportowe 27.01.06, 20:10 waldek.usa napisał: > Prosciej nie mozna: > > ...a na chooy mnie jakis obcy, przykladowo polski, paszport, jesli ja mam > swoj - amerykanski? > > > paszporty.blogspot.com/2006/01/bo-nie-ma-wizy-w-paszporcie.html Odpowiedz Link Zgłoś
tsaran Re: Podsumowanie paszportowe 27.01.06, 20:17 waldek, czy ty zapomniales mowic w jezyku polskim a poslugujesz sie gwara z dachow (azbestowych)? Mozna powiedziec tak jak piszesz ale bardziej elegancko jest owinac sie we flage i podac zdjecie na necie zebysmy zobaczyli jak ci jest cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
exile1 Re: Podsumowanie paszportowe 27.01.06, 20:23 I to mnie sie podoba . Idzmy dalej , na ch... wam polskie witryny , zostancie przy swoich . Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us Polski paszport poprosze 27.01.06, 20:36 powiedziala do mnie mloda pani podporucznik w okienku na Okeciu. Zaskoczylo nas to troche bo spedzilismy w Polsce tylko 10 dni a wiec grubo ponizej 90 dni, po przekroczeniu ktorych, wedle rozpowszechnionej pogloski (bo oficjalny przepys podobno nie istnieje) moga sie go ode mnie domagac. Zrobilam zaskoczona mine, z pytaniem w glosie i gruba kluska w gardle wydusilam - polski paszpooooort???? Maz (amerykanin) stojacy obok stanowczo i glosno spytal - "what's going on?" Towarzyszacy nam w wojazu po Polsce prawnik (specjalista od miedzynarodowego prawa gospodarczego)szybko sie przylaczyl i zaczela sie ostra wymiana slow pomiedzy pania podporucznik i towarzyszacymi mi panami. Prawnik z mety zapytal o jej range i oznajmil, ze nie bedzie sie z nia wdawal w zadne dyskusje i zazadal rozmowy z jej przelozonymi. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=12835773&a=12835773 Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Polski paszport poprosze 27.01.06, 20:41 hehe filipek, ta pani zostala nie raz nakryta na klamstwie. Wez ty chlopie juz cytuj jakies bardziej wiarygodne zrodla Odpowiedz Link Zgłoś
filipek.us hle hle ma znajomego w MSWIA 27.01.06, 20:57 ertes napisał: > hehe filipek, ta pani zostala nie raz nakryta na klamstwie. > Wez ty chlopie juz cytuj jakies bardziej wiarygodne zrodla hehe i jak tu nie lubic polskich urzedow... Okazalo sie ze siostra ma znajomego ktory ma znajomego w MSWIA. I PESELek dostane bez zadnych podan, swiadect urodzenia itp a za to w tempie ekspresowym. hle hle forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=11306620&a=11454714 Juz mi zwisa i powiewa, ze ja nie mam sily walczyc o swoj paszport mimo patriotyzmu i Litwo ojczyzno w malym palcu a dzieci mimo ze zgermanizowane to po polsku tyz ... Ha, ale jest Sprawiedliwosc Dziejowa!!! Mam trzy kroki do ambasady PL w Oslo. Zawsze moge splunac a jak poskomuna wychyla hydre to moge i cos gorszego :-ppp K. Msciciel. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=12002654&a=12006848 Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: hle hle ma znajomego w MSWIA 27.01.06, 21:02 nie mow ze jestes mocniej pierdo.lniety jak stary klamca Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazl Ciekawa ta historyjka, sprzed 2 lat zreszta prawie 27.01.06, 20:43 A tu masz konkluzje, zakonczenie i ostateczne rozwiazanie kwestii paszportowej: "Pan major sluchajac prawnika jednoczesnie pilnie studiowal strony mojego paszportu i ni z tego, ni z owego oznajmil - "bardzo panstwa przepraszam za nieporozumienie" Wreczyl moj paszport pani podporucznik ze slowami - "podbij wyjazd" i na tym sie skonczylo. Pinda wbila pieczatke wyjazdu i jak niepyszna wreczyla mi paszport." Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Podsumowanie paszportowe 27.01.06, 20:41 exile1 napisał: > Idzmy dalej , na ch... wam polskie witryny , zostancie > przy swoich . Hehe, zgoda, zaraz po tym jak podpiszesz zobowiazanie, ze nie bedziesz sie wirtualnie wydalal poza granice kolchozu. Na marginesie - tak sie zastanawiam dlaczego wielu ludzi w Polanezji instaluje sobie high speed Internet, skoro i tak moze dalej latac tylko po kolchozowych stronach, jako ze jezykami wladaja inaczej czyli wcale. Po co im ten net - zeby zajrzec co nowego w Lomzy? A moze bysmy tak najmilszy wpadli na dzien do Tomaszowa, hehehe? Albo na webcam kartofliska pod Kutnem? Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazl Re: Podsumowanie paszportowe 27.01.06, 20:50 soup.nazi napisał: > > Na marginesie - tak sie zastanawiam dlaczego wielu ludzi w Polanezji instaluje > sobie high speed Internet, Dlatego ze ich NA TO STAC , w tej bidnej zahukanej Polsce, gdzie kazdy tylko sie czai "na kase" Polonusa z Grenpiontu...... w przeciwienstwia do imigranciny w Ontario, liczacego kazdy grosz i uzywajacego dial up , bo mu high za drogi : Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Jeśli was stać podszywko 31.01.06, 23:33 to kup se paszporcik mongolski Mnie stać, ale mi niepotrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
exile1 Re: Podsumowanie paszportowe 27.01.06, 21:27 > Hehe, zgoda, zaraz po tym jak podpiszesz zobowiazanie, ze nie bedziesz sie > wirtualnie wydalal poza granice kolchozu. A co ja , polonus jestem , zeby gnic na polskich forach do smierci ? > Na marginesie - tak sie zastanawiam dlaczego wielu ludzi w Polanezji instaluje > sobie high speed Internet Zeby z wieksza frekwencja odbierac wyrazy zalu przesylane z krainy fokobijcow. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Podsumowanie paszportowe 27.01.06, 21:52 > Zeby z wieksza frekwencja odbierac wyrazy zalu przesylane z krainy fokobijcow. O cholera! Ale zes teraz nam powiedzial! Chyba sie zalamiemy po tej straszliwej i nieludzkiej obeldze hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
exile1 Re: Podsumowanie paszportowe 27.01.06, 22:02 Nie lam sie , bieda was usprawiedliwia . Z reszta co za roznica foka a czlowiek , waliles pala tu , walisz tam ,robisz to co umiesz najlepiej . Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Podsumowanie paszportowe 27.01.06, 22:30 Nie, blagam oszczedz nas. Nie podniesiemy sie po takich straszliwych ciosach jakie nam zadajesz! Odpowiedz Link Zgłoś
exile1 Re: Podsumowanie paszportowe 27.01.06, 22:52 Odpuszczam ci przybledo . Ale jak tylko zjesz mi z reki , obiecaj ze wiecej sie tu nie pojawisz . Teraz czytajac lizesz reke Pana Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Podsumowanie paszportowe 29.01.06, 00:07 waldek.usa napisał: > Prosciej nie mozna: > > ...a na chooy mnie jakis obcy, przykladowo polski, paszport, jesli ja mam > swoj - amerykanski? > > No właśnie. Na chooy? Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bercik48 Re: Podsumowanie paszportowe 29.01.06, 00:34 az milo patrzec jakw sobotnia noc zamiast isc na przepustke czlym plutonem zagluszacie tow. tylko zeby codzilo wam o jakosc a nie ilisc gliniastych klockow ale jakos to bedzie i nie spijta mi hopy przy zagluszarce a na pocieszenie dodam wam ze roboty mata az do smierci bo chyba nie zobacze predko jak caly miesiac gliniak orzesz na ugorze za to samo co kanadolski robol zarabia w milej i spokojnej atmosferze w dwa dni powtarzam dwa dni to zeby wam gula gliniaki poskakala i zeby siem spac odechcialo tak trzymac tow. Odpowiedz Link Zgłoś
grafiti Pulapka Paszportowa Polskiego rzondu: 30.01.06, 16:57 polandisnotfree.blogspot.com/ forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13386 Odpowiedz Link Zgłoś
kup_pan_paszport Zagłosuj grafiti i dopisz coś wreszcie do bloga 30.01.06, 17:26 Zagłosuj tu: Polski Rząd i MSW postanowiły wprowadzić komunistyczną ustawę z 1962 roku żądającą od Polonii przyjeżdżającej do Ojczyzny haraczu w formie przymusowego wykupienia paszportu polskiego dla obywateli innych krajów, a nawet ich dzieci urodzonych poza granicami Polski. dopisz coś wreszcie do tego Swego bloga, bo na razie jest krótki jak kariera Szarego Łoma hehehe Odpowiedz Link Zgłoś