wiesniaczek1000 28.01.06, 23:00 Nie moge sie przekonac do slabego gazowanego amerykanskiego piwa. Przeplacam za europejskie (miedzy innymi polskie) albo kupuje drozsze amerykanskie. A Wy co pijecie? Wlasnie pije wloskie Peroni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olewam Re: Jakie piwo lubicie rodacy? 29.01.06, 04:19 Ja tylko pije Richard's Red ..reszte olewam Odpowiedz Link Zgłoś
julian.m Re: Jakie piwo lubicie rodacy? 29.01.06, 04:28 Rickards Red is OK, cala reszta z Millerem na czele to horse piss. Odpowiedz Link Zgłoś
general.loser Re: Jakie piwo lubicie rodacy? 29.01.06, 05:38 wiesniaczek1000 napisał: > Nie moge sie przekonac do slabego gazowanego amerykanskiego piwa. Przeplacam > za europejskie (miedzy innymi polskie) albo kupuje drozsze amerykanskie. A Wy > co pijecie? Wlasnie pije wloskie Peroni. bo jestes prostym wiesniaczkiem, dlatego masz taki swinski smak my pijemy wino kalifornijskie Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Jakie piwo lubicie rodacy? 29.01.06, 06:05 wiesniaczek1000 napisał: > Nie moge sie przekonac do slabego gazowanego amerykanskiego piwa. Jasne, flat jest znacznie lepsze, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
marimax Re: Jakie piwo lubicie rodacy? 29.01.06, 11:54 Przede wszystim zimne (jesli w ogole pije) Odpowiedz Link Zgłoś
mars_99 tylko Zywiec 29.01.06, 18:43 reszta to siki nic niewarte.. najgorsze sa Budweiser &Co. czyli hamerykanskie 'chemiczne piwa' heh Odpowiedz Link Zgłoś
salceson.kujawski Re: tylko spirytus 29.01.06, 19:29 rozrobiuny pol na pol ze sokiem wisniowym "tata z mama" ,hyhyyhyhyhyhhyyhyhhyhy ! to jezd nojlepsze!! hyyhyhyhyhhyhyhyyyhyhyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
wiesniaczek1000 Re: Jakie piwo lubicie rodacy? 29.01.06, 19:28 Do general looser. Pytanie bylo o piwa, wiec posadzanie kogos o bycie wiesniakiem jest nie na miejscu. Pije tez wino. Rozumiesz roznice: piwo, wino? Co do win, to za te same pieniadze mozesz kupic lepsze wino europejskie. Okreslenia "wino kalifornijskie" jest bardzo szerokie. Sa w niej dobre i zle wina. Wszystko zalezy od gustu. Najgorzej jest byc snobem i udawac, ze cos nam smakuje, bo jest drogie. Pijmy to, co lubimy i nie obrazajmy innych. Co do piw, to lubie piwa polskie, angielskie, francuskie, wloskie, niemieckie, ale sa tez dobre amerykanskie, zwlaszcza z malych browarow. Dla mnie piwo nie moze byc gazowane i musi miec mocny smak, to nie moza byc po prostu slaby gazowany alkohol o kolorze moczu. Odpowiedz Link Zgłoś
salceson.kujawski Re: Jakie piwo lubicie rodacy? 29.01.06, 19:34 my lubiem szpiritus tylko on jezd dobry ,reszta to siki ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiesniaczek1000 Re: Jakie piwo lubicie rodacy? 29.01.06, 19:58 Pieknie uszkadza mozg i watrobe. Te jak okresliles "siki" mozna pic w malych ilosciach bez szkody dla zdrowia i delektowac sie ich smakiem. Ale do kogo ja mowie, ty sie chcesz po prostu jak najszybciej upic do nieprzytomnosci, wiec spirytus jest najbardziej ekonomiczny. Chyba mieszkasz w Polsce, bo nie wiem gdzie w Stanach kupisz spirytus. Moze pijesz rubbing alkohol? Odpowiedz Link Zgłoś
salceson.kujawski Re: Jakie piwo lubicie rodacy? 29.01.06, 20:39 szprit mozna kupic w Chicago w polskich sklepach ,likier sztore ,jezd pelno ,ty pewnie nigdy nie bules w Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
wiesniaczek1000 Re: Jakie piwo lubicie rodacy? 29.01.06, 22:18 Bylam w Chicago. To nie ma nic do rzeczy. Lubie napic sie czasami cocktail, ale nie czysty hard liquor. Zdrowia mi szkoda. Ma zamiar dlugo pozyc, a nie umrzec na marskosc watroby. Odpowiedz Link Zgłoś
salceson.kujawski spirytus 29.01.06, 22:37 jest dobry na wszystko , wszyckie lekarstwa som zrobiune na szpirytusie Odpowiedz Link Zgłoś