aga_291 08.02.06, 15:07 Witam, czy są jakieś mamy z Bury St Edmunds? Ja jeszcze tam nie mieszkam ale niebawem prawdopodobnie się tam przeprowadzę. Pozdrawiam wszystkie mamy z forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bibba Re: Bury St Edmunds 09.02.06, 09:23 Ja tam nie mieszkam, niestety, bo to sliczne miasto, maja ladny park z placem zabaw, mile sklepy, ludzie mili, jest duzo grup dla dzieci w wieku 0-4 lata, mam nadzieje ze bedzie Ci sie dobrze mieszkac , mielismy sie tam przeprowadzac w tym roku ale praca meza zmienila lokalizacke i bedziemy w Saffron Walden. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_291 Re: Bury St Edmunds 09.02.06, 14:42 Witaj! Wielk szkoda, juz myslałam, że będę mogła z kimś pogadać i spotkać się w wolnej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_291 Re: Bury St Edmunds 09.02.06, 14:55 Oczywiście pozdrawiam Cię serdecznie i życzę powodzenia w nowym miejscu zamieszkania! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_291 Re: Bury St Edmunds 11.02.06, 15:05 Witaj ,,bibba,, a czy możesz mi napisać jak daleko jest z Saffron Walden do Bury? Odpowiedz Link Zgłoś
bibba Re: Do ,,Bibba,, 11.02.06, 22:39 niedaleko, ale nie wiem ile - 30 min samochodem moze. Bury jest na zach od Cambridge, Saffron Walden jest na pld i ciut wsch. maz patrzy na mape zaraz bedzie konkretna odpowiedz - najkrotsza droga 30 mil, czyli ok 45 kilometrow. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_291 Re: Dziewczyny dziękuję 12.02.06, 11:01 Hej dziewczyny, dziekuję wam za baaaaardzo wyczerpujące odpowiedzi! Jesteście bardzo życzliwymi osobami! Życzę wam powodzenia i wiele radości! Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitkazmarsa Re: Bury St Edmunds 09.02.06, 23:20 Ja polowicznie spelniam warunki, mieszkam w Bury przeszlo rok, ale mama nie jestem Moje gg 2833739 Odpowiedz Link Zgłoś
lily23 ja tam mieszkam i mma dziecko 10.02.06, 20:21 czesc ja mieszkam w Bury i mam 11 miesieczna coreczke.moj email :jagwil@interia.pl napisz Odpowiedz Link Zgłoś
aga_291 Re: ja tam mieszkam i mma dziecko 10.02.06, 21:09 Hej napisałam do Ciebie email! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitkazmarsa Do aga_291 12.02.06, 00:50 Dokladna odleglosc miedzy dowolnymi miastami w Anglii mozesz sprawdzic na stronie www.theaa.com/travelwatch/planner_main.jsp?database=B. Wpisujesz tam nazwy miejscowosci , ktore Cie interesuja. I tam np. odleglosc miedzy dwoma miastami o ktore pytalas,wynosi 35, 76 mil, czas podrozy ok. 50 minut. Jesli znasz kody pocztowe to po wpisaniu ich w wyszukiwarke bedziesz miala doklady plan podrozy, od punktu w ktorym mieszkasz do punktu docelowego.Mozna takze wydrukowac mapke podrozy. Pozdrawiam A Bury jest dobrze polozonym miastem, blisko do lotnisk, mozna wyskoczyc na zakupy do Londynu,Ipswich czy Norwich (moje ulubione), a w wakacje nad morze. Wszedzie blisko a zyje sie tu spokojnie, bez tloku i pospiechu. Mam nadzieje ,ze polubisz to maisteczko. Odpowiedz Link Zgłoś