Gość: Artur IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 14:33 wyslalem tobie Mail na gazeta.pl, zagladnij prosze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Renka Re: ......................Renka / privat IP: *.home.cgocable.net 16.11.02, 14:42 Niestety, Arturze, nie mam tam konta. To jakas inna Renka. Moj adres to Renka@usa.com Zawsze. Ciekawe, co takiego privatnego wyslales )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Ok wiec momento IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 14:44 Gość portalu: Renka napisał(a): > Niestety, Arturze, nie mam tam konta. To jakas inna Renka. > Moj adres to Renka@usa.com Zawsze. > Ciekawe, co takiego privatnego wyslales )) Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Ok wiec momento 16.11.02, 14:50 .........O zyciu i przemijaniu,o mece(Rence) i bolu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: nie znam cie lolo 27 IP: *.home.cgocable.net 16.11.02, 14:53 Bol to rozkosz, a przemijanie to tylko wedrujace marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Renka i Lolek IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 14:56 Renka: Mail juz wyslana Lolo: spoko men Peace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: udzielilam odpowiedzi IP: *.home.cgocable.net 16.11.02, 15:05 Prosze, jaka jestem grzeczna Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: udzielilam odpowiedzi 16.11.02, 15:07 Gość portalu: Renka napisał(a): > Prosze, jaka jestem grzeczna _______________________________ <>I dobrze wychowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur dzieki ntxt IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 15:12 Gość portalu: Renka napisał(a): > Prosze, jaka jestem grzeczna Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: nie znam cie lolo 27 16.11.02, 15:00 ...Chcialem byc mily.Mha,chyba nie wyszlo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Renka rozum ci odjelo? IP: *.proxy.aol.com 16.11.02, 15:05 Gość portalu: Renka napisał(a): > Bol to rozkosz, a przemijanie to tylko wedrujace marzenia. Za dlugo chyba tej zywicy wachasz ,a moze grzyby jakies...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Renka rozum ci odjelo? IP: *.home.cgocable.net 16.11.02, 15:13 Wyprali mnie troche szarej masy i jestem teraz grzeczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Renka rozum ci odjelo? IP: *.dialo.tiscali.de 16.11.02, 17:08 Gość portalu: Renka napisał(a): > Wyprali mnie troche szarej masy i jestem teraz grzeczna. ... a szkoda, bo ja sie nie moge doczekac nowego watka Twojego autorstwa, ale tak w starym stylu, z dawna werwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: jest nadzieja IP: *.home.cgocable.net 16.11.02, 17:24 Moze zaczne. W poniedzialek zaczyna sie POLSKI TYDZIEN w Windsor i przyjedzie SWITA, hyhy. Niestety sa trudnosci, bo jestem przeziebiona i na uszy mi sie rzucilo.Tak, ze moge nie uczestniczyc w zabawie, bo nie doslysze z KIM mam do czynienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur :) IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 17:33 "bo nie doslysze z KIM mam do czynienia.." czasem lepiej nie slyszec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: :) IP: *.home.cgocable.net 16.11.02, 17:51 Don't talk, don't listen, just be nice, baby ? hyhyhyhyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: :) .............no widzisz, nie?... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 16.11.02, 17:56 .........a widzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: jest nadzieja IP: *.sympatico.ca 16.11.02, 19:13 Gość portalu: Renka napisał(a): > Moze zaczne. W poniedzialek zaczyna sie POLSKI TYDZIEN w Windsor i przyjedzie > SWITA, hyhy. > Niestety sa trudnosci, bo jestem przeziebiona i na uszy mi sie rzucilo.Tak, ze > moge nie uczestniczyc w zabawie, bo nie doslysze z KIM mam do czynienia.. Don`t worry about this. Ja tez tam ide, moge Ci pomoc Odpowiedz Link Zgłoś