Gość: mizia Re: Mam wstret do kobiet po czterdziestce IP: *.in-addr.btopenworld.com 22.11.02, 21:32 ..a sam masz lat ..20? ))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rzulwik4 Re: Mam wstret do kobiet po czterdziestce 22.11.02, 21:39 Ja tez .Ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Mam wstret do kobiet po czterdziestce IP: *.ab.hsia.telus.net 23.11.02, 00:58 Ja tez....czuje wstret do panow po czterdziestce. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_sniezka Re: Mam wstret do kobiet po czterdziestce 23.11.02, 01:01 Gość portalu: mysz napisał: > Ja tez....czuje wstret do panow po czterdziestce. przepraszam pania ale pani chyba dobrze nie widzi.tu jest watek o KOBIETACH po czterdziestce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula Re: Mam wstret do kobiet po czterdziestce IP: *.sympatico.ca 23.11.02, 01:06 Przejdz siem po 17-tej Ave a ftedy pagawrim ... OK? Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna_sniezka LUIZO!!!LUIZO!! 23.11.02, 01:03 a jak to jest w twoim przypadku ? czy mezczyzni czuja wstret do ciebie ?( wiedzac jeszcze o tym ze masz bachora) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: LUIZO!!!LUIZO!! 26.11.02, 00:17 Po co takie krzyki kurewno? Nie wiesz, ze nie mam jeszcze czterdziestki? Odpowiedz Link Zgłoś
syn-luizy-w-ogrodzie Re: LUIZO!!!LUIZO!! 26.11.02, 03:45 luiza-w-ogrodzie napisała: > Po co takie krzyki kurewno? Nie wiesz, ze nie mam jeszcze czterdziestki? > Mamo i po co te klamstwa?co tu ukrywac? Odpowiedz Link Zgłoś
xurek don't worry, 26.11.02, 15:01 okolo szescdziesiatki, a najpozniej jak stuknie siedemdziesiatka, Ci przejdzie. Xurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: pasztetowa vel frutti di mare IP: *.home.cgocable.net 26.11.02, 21:33 Chociaz jestem tolerancyjna dla wielu wypowiedzi kiszczakopodobnych, to jednak musze przyznac, ze kobiety po czterdziestce sa TYLKO dla znawcow. Co moze taki kiszczak, ktory mota sie od tematu do tematu i nic z tego nie wynika, powiedziec o kobietach dojrzalych.. jak whisky, albo taki rum jamajca, moj ulubiony Facet musi byc znawca. Zostawmy pasztetowa dla kiszczaka. Sami oddajmy sie uczcie godnej bogow )) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: pasztetowa vel frutti di mare 26.11.02, 22:29 Renko, to raczej kwasne winogrona versus zloty nektar zwany winem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: wyjasniam dla luizy-w-ogrodzie IP: *.home.cgocable.net 27.11.02, 05:13 Przepraszam za moje niezbyt moze fortunne porownanie, ale pasztetowa kojarzy mi sie z niewyszukanym, prostym stylem "jedzenia" w pospiechu i byle gdzie. Frutti di mare wymagaja odpowiedniej oprawy i kojarza mi sie z wyrafinowana "uczta".Mysle, ze z wiekiem kobiety staja sie bardziej kruche i wrazliwe i ten styl "na pasztetowa" juz w tym wieku nie przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
wiemlepiej Re: A ja mam wstret do kobiet przed czterdziestka 26.11.02, 23:41 najgorsze suki to te pomiedzy 35 a 39. Peak suki osiagaja w wieku 36 do 38. Po czterdziestce staja sie normalne chyba ze jakas turbo-bitch on steroids z przyzwyczjenia, czyli totalna patologia. Renka, te po 40-ce sa wspaniale! A jezeli chodzi o te sprawy... hmhmhm FAJNE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlik 40-stki sa wspaniale!! IP: *.cpe.quickclic.net 27.11.02, 02:16 Wtym wieku kobiety sa po prostu wspaniale,super kochanki,pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek kiszczak, dobrze piszesz jak na chorego IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 27.11.02, 05:32 umyslowo umiesz samodzielnie sklecic danie. To ze nie zabardzo posuje do dzialu psychologi to widac od razu. Wroc do zakladu prosze. Tak tu pusto bez kolegi. No wiesz jeden jest hitlerem inna geta grabo. No a ty w swoim swietlanym wieku po 80 zawsze jestes dusza towarzystwa. Czy pamietasz maja cie wypuscic juz za 20 lat. Nie wiem czy dozyjesz, ale nie podniecaj sie mlodymi kobietami po 60. Nie pasujesz do takiego towarzysta. A ty piszesz o 40 stach. No tak ta twoja skleroza dokuczs ci . Ale pewnie o tym zapomiales. Do zobaczenia w zakadzie Jacek Odpowiedz Link Zgłoś