karok 11.03.06, 01:36 Czy ktos wie gdzie mozna znalezc testy na klase C do 26000 lb.w stanie IL. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axx61 Re: Testy na prawko klass C 11.03.06, 21:20 Kup"Dziennik Zwiazkowy" znajdziesz tam te wszystkie szkoly i dowiesz sie. Albo mozesz dac ogloszenie tam i tez sie dowiesz. A w ogole to kierowca trakowym mozesz zostac za darmo na 2 tygodniowym kursie. (platnym przez pracodawce) Kup sniedzielne wydanie "The Detroit News" Ogloszenia. Skontaktuj sie ze szkola. Musisz miec pozwolenie na prace minimum. Odpowiedz Link Zgłoś
karok Re: Testy na prawko klass C 12.03.06, 00:43 Dzieki za info ,ale mi nie chodzi o CDL a klass C - No CDL,jest to klassa na male troki do 26000lb Odpowiedz Link Zgłoś
starybaca Re: troki 12.03.06, 01:43 karok napisał: > Dzieki za info ,ale mi nie chodzi o CDL a klass C - No CDL,jest to klassa na > male troki do 26000lb Mnie te "małe troki" to się kojarzą tak: "... wtedy teściowa wzięła d..pę w troki i poszła". Tak sobie tylko myślę, czy to aby na pewno były małe troki? Odpowiedz Link Zgłoś