marika_ja 21.04.06, 12:57 Czy któraś z mam wie czy w Irlandii konkretnie w Limerick albo w Dublinie są sklepy next'a? A może jakaś irlandzka strona next'a? Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilly4 Re: Irlandia-sklep Next'a 21.04.06, 13:03 Nie wiem jak w Limerick,ale zapewniam cie ze w Dublinie jest kilka sklepow NEXT-Grafton st.,Jervis Shopping Center,Blanchardstown Shopping Center... Odpowiedz Link Zgłoś
marika_ja Re: Irlandia-sklep Next'a 21.04.06, 13:08 dzięki emilly, a nie orientujesz się np jak z cenami, czy są one takie same jak np. w londynie? Ja znam tylko ceny z katalogu: www.next.co.uk/, nie wiesz czy te ceny są takie same, wyższe czy niższe. Czy te kody ubraniowe są takie same? Chcę podać koledze numery ubrań, ale nie wiem czy nie będzie miał problemów z ich kupnem? A nie wiesz czy jest jakaś sprzedaż wysyłkowa next'a w Irlandii? Dzięki serdeczne, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Re: Irlandia-sklep Next'a 21.04.06, 14:22 Obawiam sie,ze sprzedazy wysylkowej Next w Irlandii nie prowadzi-wiesz kraj rozwiniety,ale z internetu korzysta niecale 30%ludnosci A co do rozmiarowek i cen,mysle ze sa podobne,poza tym na metce powinien byc podany rozmiar europejski i uk Odpowiedz Link Zgłoś
roza06 Re: Irlandia-sklep Next'a 24.04.06, 12:14 W Limerick jest Next w Crescent Shopping (chyba dobrze napisałam). Odpowiedz Link Zgłoś