Gość: miras IP: *.zab.cdp.pl / *.kat.cdp.pl 28.12.02, 14:10 Mam pytanie do studiującej Polonii: Ktoś z grona wie może gdzie mógłbym wynająć pokój w Achen? mam środki na czynsz, byle tanio tzn do 150 euro/m-c z e wszystkimi mediami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: Achen IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 28.12.02, 18:41 a czy ty studiesz? chcesz studiowac?...czy po prostu liczysz na to, ze przez kontakty ze studentami w Aachen, załapiesz tani pokój. Bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras Re: Achen IP: *.supernet.com.pl 30.12.02, 15:07 Gość portalu: Artur napisał(a): > a czy ty studiesz? chcesz studiowac?...czy po prostu liczysz na to, ze przez > kontakty ze studentami w Aachen, załapiesz tani pokój. Bo nie wiem. Arturze za dużo pytasz. Liczę na odp. ze wskazówkami ,jestem bez indeksu Odpowiedz Link Zgłoś
roadkill Re: Achen 30.12.02, 15:39 "Arturze za dużo pytasz. Liczę na odp. ze wskazówkami ,jestem bez indeksu" Chamstwo najwyzszego calibru. Taka arogancja jest widac typowa dzis w Polsce na codzien i naturalnie przenosza ja na to forum. Artur pyta sie ciebie grzecznie, to grzecznie odpowiedz i z gory podziekuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Achen IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 30.12.02, 17:17 nie ma problemu. Duzo pytam? a jak chcesz w hotelach bez Indexu, tzn miesjca na uczelni znalezc pokoj. Jak nie masz indexu to tylko na czarno. I tu jest roznica. Teraz wiesz dlaczego duzo pytan? A jesli oczekujesz krotkiej odpowiedzi. Prosze, jedz do Aachen i nie nic prostszego jak poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aachener Re: Achen IP: *.sympatico.ca 30.12.02, 17:23 Mam pokoj, ale w Akwizgranie. Chcialbys codziennie dojezdzac z Akwizgranu do Aachen? Odpowiedz Link Zgłoś
gadula_ AAHEN 30.12.02, 17:30 Gość portalu: Aachener napisał(a): > Mam pokoj, ale w Akwizgranie. Chcialbys codziennie dojezdzac z Akwizgranu do > Aachen? No wiesz?! Ze te dwa barany nie wiedza jak to sie pisze to moge zrozumiec ale TY?! Zeby taki inteligenty czlowiek, jak ty nie wiedzial gdzie mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur gadula? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 30.12.02, 17:34 Pisze sie Aachen der Aachener = mieszkaniec miasta Aachen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aachener Re: AAHEN IP: *.sympatico.ca 30.12.02, 17:34 Aachen czy Akwizgran? Odpowiedz Link Zgłoś