cornio 02.01.03, 00:19 zycze ci pomyslnosci i zdrowia w nowym roku.mam nadzieje,ze znowu sie spotkamy.a moze nawet we wroclawiu.zasylam usciski i caluski.twoj na zawsze C. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: Selmo gdzie jestes IP: *.ny5030.east.verizon.net 02.01.03, 01:52 ja tez pytam gdzie jestes bo stracilam z Toba kontakt. Napisz... Wszystkiego najlepszego w nowym roku. Odezwij sie! Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: Selmo gdzie jestes 02.01.03, 03:02 Cornio zeby 2003 rok byl najgorszy w twoim zyciu.Jestes swinia!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
armadilo Re: Selmo gdzie jestes 02.01.03, 03:48 wait a minute... to nie po chrzescijansku... Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: Selmo gdzie jestes 02.01.03, 15:07 lalka7 napisała: > Cornio zeby 2003 rok byl najgorszy w twoim zyciu.Jestes swinia!!!!!!!!!!!!!!! masz racje lalka!! jestem swinia!!!!!! kazdy rok byl jest i bedzie najgorszy w moim zyciu.Tarzam sie w blocie i hanbie. Biada mi !!! Przesylam ci ugnojone swinskie usciski.PS. Lepiej byc swinia ale zdrowa ,niz chorym na glowe impotentem. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: Selmo gdzie jestes 02.01.03, 15:31 cornio napisał: > lalka7 napisała: > > > Cornio zeby 2003 rok byl najgorszy w twoim zyciu.Jestes swinia!!!!!!!!!!!! > !!! > > > masz racje lalka!! jestem swinia!!!!!! kazdy rok byl jest i bedzie najgorszy > w > moim zyciu.Tarzam sie w blocie i hanbie. Biada mi !!! Przesylam ci ugnojone > swinskie usciski.PS. Lepiej byc swinia ale zdrowa ,niz chorym na Dobrze ze chociaz raz sie do tego przyznales-mam watpliwosci czy jestes zdrowa swinia,raczej chory,-ale czego mozna spodziewac sie po takiej swini jak ty .pa Odpowiedz Link Zgłoś