Dodaj do ulubionych

Jestem pijaczka

10.01.03, 04:05
Obserwuj wątek
    • lalka7 Re: Jestem pijaczka 10.01.03, 04:06
      Pije bo lubie-ukaja to bol
      • Gość: Artur ......wątroba przeciez nie boli IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 10.01.03, 10:08
        lalka7 napisała:

> Pije bo lubie-ukaja to bol
    • Gość: --Michal I co? IP: *.client.attbi.com 10.01.03, 04:06
      Aniemowilemzesielepiejzakochac.
      • lalka7 Re: I co? 10.01.03, 04:08
        Nie rozumiem
        • Gość: Artur ...a co tu rozumieć? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 10.01.03, 10:47

założyłaś wątek "kazdy facet jest do dupy" teraz "jestem pijaczka".
          zestaw te dwa fakty......a moze by tak raz spróbować na trzezwo?....czy takich
          facetów nie znasz i musi byc koniecznie po pijaku. kurcze co ja sie tu
          produkuje. do widzenia.
          • lalka7 Re: ...a co tu rozumieć? 11.01.03, 03:13
            Gość portalu: Artur napisał(a):

>
            >
            > założyłaś wątek "kazdy facet jest do dupy" teraz "jestem pijaczka".
            > zestaw te dwa fakty......a moze by tak raz spróbować na trzezwo?....czy
            takich
            > facetów nie znasz i musi byc koniecznie po pijaku. kurcze co ja sie tu
            > produkuje. do widzenia.
            Po pijaki i troche bialego proszku swiat jest piekny i kolorowy
            • Gość: Artur Re: ...a co tu rozumieć? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 10:09

......no, no
    • Gość: Albertine Nachalna autopromocja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 12:10
      Poza "na alkoholika" wyeksploatowana juz zostala przez niejaka agNIECHe na
      forum obok. Sugeruje moze jakas inna patologie spoleczna, chociaz niewiele
      chyba zostalo, wiekszosc zajeta (ekshibicjonista, matka polka, ortopederasta,
      mesjasz, fetyszysta i inne zboczenia maja juz pelne oblozenie). Tymczasem moze
      poczytaj o akwarystycznych przedsiewzieciach xurka - nie wiem dlaczego temat
      nie cieszy sie zasluzonym zainteresowaniem.
      • lalka_01 Re: Nachalna autopromocja 10.01.03, 13:02
        Chodzi o to, ze wlaciciel klona o nazwie fabrycznej lalka7 pilnie poszukuje dla
        niego jakiegos oblicza. A ze ostatnio siada mu troche wyobraznia, mamy to co
        mamy.
      • xurek Albertynko, 10.01.03, 14:13
        pisz prosze wiecej, Twoj post Xurka bardzo rozbawil. Odpowiedz Lalki Number One
        tez byla bardzo zabawna.

Na temat alkoholizmu Xurek nie ma niestety nic do powiedzenia sad((

Xurek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka