Gość: Artur ......wątroba przeciez nie boli IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 10.01.03, 10:08 lalka7 napisała: > Pije bo lubie-ukaja to bol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal I co? IP: *.client.attbi.com 10.01.03, 04:06 Aniemowilemzesielepiejzakochac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ...a co tu rozumieć? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 10.01.03, 10:47 założyłaś wątek "kazdy facet jest do dupy" teraz "jestem pijaczka". zestaw te dwa fakty......a moze by tak raz spróbować na trzezwo?....czy takich facetów nie znasz i musi byc koniecznie po pijaku. kurcze co ja sie tu produkuje. do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka7 Re: ...a co tu rozumieć? 11.01.03, 03:13 Gość portalu: Artur napisał(a): > > > założyłaś wątek "kazdy facet jest do dupy" teraz "jestem pijaczka". > zestaw te dwa fakty......a moze by tak raz spróbować na trzezwo?....czy takich > facetów nie znasz i musi byc koniecznie po pijaku. kurcze co ja sie tu > produkuje. do widzenia. Po pijaki i troche bialego proszku swiat jest piekny i kolorowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: ...a co tu rozumieć? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 11.01.03, 10:09 ......no, no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertine Nachalna autopromocja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.03, 12:10 Poza "na alkoholika" wyeksploatowana juz zostala przez niejaka agNIECHe na forum obok. Sugeruje moze jakas inna patologie spoleczna, chociaz niewiele chyba zostalo, wiekszosc zajeta (ekshibicjonista, matka polka, ortopederasta, mesjasz, fetyszysta i inne zboczenia maja juz pelne oblozenie). Tymczasem moze poczytaj o akwarystycznych przedsiewzieciach xurka - nie wiem dlaczego temat nie cieszy sie zasluzonym zainteresowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka_01 Re: Nachalna autopromocja 10.01.03, 13:02 Chodzi o to, ze wlaciciel klona o nazwie fabrycznej lalka7 pilnie poszukuje dla niego jakiegos oblicza. A ze ostatnio siada mu troche wyobraznia, mamy to co mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
xurek Albertynko, 10.01.03, 14:13 pisz prosze wiecej, Twoj post Xurka bardzo rozbawil. Odpowiedz Lalki Number One tez byla bardzo zabawna. Na temat alkoholizmu Xurek nie ma niestety nic do powiedzenia (( Xurek Odpowiedz Link Zgłoś