canadianka 13.01.03, 16:23 Ano tak sie pytom bo moj chlop – canadian - pracuje w wielkiej firmie komputerowej na powaznym stanowisku kierownika szatni A wy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krysia Re: Ludziska moje kochane, gdzie pracujeta ? IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:10 Ja robie na domkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozek Re: Ludziska moje kochane, gdzie pracujeta ? IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:13 A ja na konstrakszyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R. Piotrowski Re: Ludziska moje kochane, gdzie pracujeta ? IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:14 A ja zez rzonom prowadzim radio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: Ludziska moje kochane, gdzie pracujeta ? IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:14 A jam kuntraktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Ja sprzatam ale za to u bogatych ludzi IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:16 Ja sprzatam ale za to u bogatych ludzi bo kiedys sprzatalam u biednych a teraz u bogatych - awans ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Ja pomagam w polskim sklepie. IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:17 Ja pomagam w polskim sklepie. Troche myje podloge, troche opie.rdalam klientow ze chodza i wybrzydzaja nasze krajowe produkty rolno sporzywcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walentyna Ja pracuje w pralni ale jako starsza prasowniczka IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:19 Ja pracuje w pralni ale jako starsza prasowniczka i pod soba mam 3 mlode dziewczyny z ukraniny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L. Ja pracuje w seks telefonach jako dziewica. IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:20 Ja pracuje w seks telefonach jako dziewica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boleslawa Sprzatam w pip szopach. IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:22 Gość portalu: Bozena L. napisał(a): > Ja pracuje w seks telefonach jako dziewica. Pani Bozenko ja rowniez jestem z branzy ! Sprzatam w pip szopach. Faceci to prawdziwe swinie Jak pani robi ze jest pani ciagle dziewica ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L. Podobnie jak matka boska ! IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:26 Gość portalu: Boleslawa napisał(a): > Jak pani robi ze jest pani ciagle dziewica ? Podobnie jak matka boska ! Zna pani ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbie Ja bylam w agencji towarzyskiej ale awansowalam IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:23 Gość portalu: Bozena L. napisał(a): > Ja pracuje w seks telefonach jako dziewica. Ja bylam kiedys w agencji towarzyskiej ale awansowalam i teraz pracuje na ogloszeniach jako niezalezna Pozdrawiam kolezanki z branzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walencja Ja jestem osobista sekretarka derektora IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:27 Ja jestem osobista sekretarka derektora w pakistanskiej firmie w Toronto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Ja nie pracuje i biore 3 walfare IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:28 Ja nie pracuje i biore 3 walfare bo cholera na jednym nie da sie wyzyc Pozdrawiam rodakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Wojtus jak robisz ? IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:29 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > Ja nie pracuje i biore 3 walfare bo cholera na jednym nie da sie wyzyc Wojtus jak robisz bo mi sie udalo tylko z dwoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina Z. Ja pomagam w polskim kosciele IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:31 canadianka napisała: > Ano tak sie pytom bo moj chlop – canadian - pracuje w wielkiej firmie > komputerowej na powaznym stanowisku kierownika szatni Ja pomagam w polskim kosciele a w wolnych chwilach pomagam pisac podania o zapomogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek Smieciosz IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:34 My z kumplem jestesmy kolektorami czarnych torebek. Kiedys w Polsce na to mowili smieciosz ale w Kanadzie awansowalim ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Smieciosz IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:40 To kurcze chlopie zazdroszcze! Robota gawermencka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Re: Smieciosz IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:43 Ja prosze panstwa jestem geografem i po wielu latach staran udalo mi sie zdobyc prace w swoim zawodzie: pracuje przy mopach (W Loblosie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Zazdroszcze panu panie Albin ! IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 17:57 Gość portalu: Albin napisał(a): > Ja prosze panstwa jestem geografem i po wielu latach staran udalo mi sie zdobyc > prace w swoim zawodzie: pracuje przy mopach (W Loblosie) Zazdroszcze panu panie Albin ! Ja chcialam awansowac na kasjerke ale wciaz zbieram koszyczki Tutaj apeluje do szanownych klientow aby nie zostawiali koszyczkow byle gdzie tylko przynosili na kupke bo ja musze potem latac i zbierac Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Ja pracuje u bogatego Zyda. IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 18:00 Ja pracuje u bogatego Zyda. Troche pomagam w kuchni, czasem ogarne po psie i takie rzeczy Ale dupy nie daje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Ja tez pracowalam u bogatego Zyda IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 18:01 Gość portalu: Zyta napisał(a): > Ja pracuje u bogatego Zyda. Troche pomagam w kuchni, czasem ogarne po psie i > takie rzeczy > > Ale dupy nie daje Ja tez pracowalam u bogatego Zyda ale dupe on mi sam bral - nic nie musialam dawac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta A ile placil na tydzien ? IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 18:03 Gość portalu: Hania napisał(a): > Ja tez pracowalam u bogatego Zyda ale dupe on mi sam bral - nic nie musialam > dawac A ile placil na tydzien ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Za sama dupe to 450 $ CA IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 18:04 Gość portalu: Zyta napisał(a): > A ile placil na tydzien ? Za sama dupe to 450 $ CA ale jak tak jeszcze postawilam ze 2 - 3 laseczki to dochodzilam do 700 - 800 $ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyta Matko boska ! Dajno pani mi adres to sie zglosze ! IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 18:05 Gość portalu: Hania napisał(a): > Za sama dupe to 450 $ CA ale jak tak jeszcze postawilam ze 2 - 3 laseczki to > dochodzilam do 700 - 800 $ ! Matko boska ! Dajno pani mi adres to sie zglosze ! Ja ledwo wyciagam 200 $ ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Violetta Ja pracuje jako znana modelka IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 18:07 Ja pracuje jako znana modelka w roznych magazynach ! Ale prosze nie myslec ze jakies tam foto rozbierane czy jak ! Tylko porzadne zdiecia ... No chyba ze dobrze zaplaca to wtedy tak - ale nigdy nie mniej niz 250 $ za sesje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L. Violu tak trzymaj ! Ja tez tak zaczynalam IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 18:08 Gość portalu: Violetta napisał(a): > Ja pracuje jako znana modelka w roznych magazynach ! Ale prosze nie myslec ze > jakies tam foto rozbierane czy jak ! Tylko porzadne zdiecia ... No chyba ze > dobrze zaplaca to wtedy tak - ale nigdy nie mniej niz 250 $ za sesje Violu tak trzymaj ! Ja tez tak zaczynalam i zobacz do czego doszlam ! Powodzania ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek My z Jozkiem kradniemy kola i autoradia i IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 18:09 My z Jozkiem kradniemy kola i autoradia i jak nam dobrze pojdzie to wyrabiamy nawet 300 $ na miesiac ! To jest to !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Ty Darek, jestescie z Toronto ? IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 18:11 Gość portalu: Darek napisał(a): > My z Jozkiem kradniemy kola i autoradia i jak nam dobrze pojdzie to wyrabiamy > nawet 300 $ na miesiac ! > > To jest to !!! Ty Darek, jestescie z Toronto ? Jak tak to wez walnij mi na komurke bo moge wam pomoc opylac inne czesci w pewnym zakladzie naprawy auto Biore 20 % Cyka wam uklad ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Ta, jest okay ! Giwaj # IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 18:12 Gość portalu: Marcin napisał(a): > Ty Darek, jestescie z Toronto ? Jak tak to wez walnij mi na komurke bo moge wam > > pomoc opylac inne czesci w pewnym zakladzie naprawy auto > > Biore 20 % > > Cyka wam uklad ? Ta, jest okay ! Giwaj # Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin (416) 252-5471 IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 18:14 Gość portalu: Darek napisał(a): > Ta, jest okay ! Giwaj # (416) 252-5471 albo (416) 252-8725 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryjot Re: My z Jozkiem kradniemy kola i autoradia i IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 18:11 Boze, gdzie te czasy jak sie wozilo kary do Polski na mienie? Bylem wtedy polonijny byznesmen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur w kamieniołomach IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.01.03, 18:12 canadianka napisała: > Ano tak sie pytom bo moj chlop – canadian - pracuje w wielkiej firmie > komputerowej na powaznym stanowisku kierownika szatni > > A wy ? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Ludziska moje kochane, gdzie pracujeta ? 13.01.03, 18:25 <>...Ja robilem za vice-alfonsa,teraz awansowalem i mam juz wlasne "lodziary"......Jako ze brzydze sie rasizmem,zatrudniam tez czarne......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L. A czy zydowki i arabki pan ma ? IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 18:27 lolo271 napisał: > <>...Ja robilem za vice-alfonsa,teraz awansowalem i mam juz > wlasne "lodziary"......Jako ze brzydze sie rasizmem,zatrudniam tez > czarne......... A czy zydowki i arabki pan ma ? Jak nie to powinien sie pan wstydzic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maczacz Ja tam panie maczam IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 20:08 Gość portalu: Macacz napisał(a): > Ja macam > > Jestem macacz Ja tam panie maczam Jestem maczacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mineciarz Ja robie minety IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 20:10 Ja robie minety Jestem mineciarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Qrw jeszcze tylko brakuje minety ntxt IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 13.01.03, 20:23 Gość portalu: Maczacz napisał(a): > Gość portalu: Macacz napisał(a): > > > Ja macam > > > > Jestem macacz > > Ja tam panie maczam > > Jestem maczacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papiez Jestem agentem CIA IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 20:21 Jestem agentem CIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: safd Re: Jestem agentem CIA IP: *.99.hostpool.rsmi.com 13.01.03, 20:28 Gość portalu: Papiez napisał(a): > Jestem agentem CIA odkurwilo ci simpatico? Odpowiedz Link Zgłoś
uranus Re: Ludziska moje kochane, gdzie pracujeta ? 13.01.03, 20:34 a ja jestem na payrolu u bina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sears Re: Ludziska moje kochane, gdzie pracujeta ? IP: NTPROXY* / 170.118.157.* 13.01.03, 21:41 Psychiatra - lecze Canadianke, ale prognozy sa marne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Canadianka Chlopa bys mi wyleczyl a nie mnie ! IP: *.sympatico.ca 13.01.03, 22:01 Gość portalu: sears napisał(a): > Psychiatra - lecze Canadianke, ale prognozy sa marne. Chlopa bys mi wyleczyl a nie mnie ! Jak sie bedziesz stawiac to cie poszczuje Bozena L. i zobaczysz ! Odpowiedz Link Zgłoś
canadianka Wszyskim poloczkom dziekuje za odpowiedzi 13.01.03, 22:02 Wszyskim poloczkom dziekuje za odpowiedzi i zycze sukcesow w pracy zawodowej jednoczesnie czekajac na dalsze wypowiedzi gdyz tak interesujacy watek jest tego wart ! Siemanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Canadianka Mineta nie pitol tylko bierz sie za sprzatanie IP: *.sympatico.ca 14.01.03, 01:30 Mineta nie pitol tylko bierz sie za sprzatanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend ten watek to z cala pewnoscia moze byc jeden IP: 213.78.125.* 14.01.03, 01:32 z argumentow idz sie leczyc kolego Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Dzienki bruno za up'a 16.01.03, 01:16 Dzienki bruno za up'a masz loda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol w. a ja jezdem dublerem IP: *.sympatico.ca 16.01.03, 02:43 dla najwiekszego polaka, dzejpitu. stary dziadyga jezdem, to mnie w samolot wsadzaja i albo do polszczy albo do uzbekistanu wysylaja. kaza mowic smieszne teksty po lacinie i gowniarzy po glowach glaskac. trzeba jakos zarobic bo pozyczki mam. Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Bruno dzienx za up'a ! 17.01.03, 19:52 bruno5 napisał: > Up Bruno dzienx za up'a ! Odpowiedz Link Zgłoś
wozak Ja kolysze jaja 17.01.03, 21:06 Bogatemu zydowi imam z tego 200 $ na tydzien jakos da sie wyzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoroPark Re: Ja kolysze jaja IP: *.NYCMNY83.covad.net 17.01.03, 21:16 To Ty masz na imie wozak? Musze przyznac, ze robisz dobra robote! Odpowiedz Link Zgłoś