Dodaj do ulubionych

Uprzejm-nie zawiadamian.

21.01.03, 18:46
Wszedlam w posiadanie nastepujacych osob wirtyalnych:

emre_baran
leniwa_suka
pan_od_matematyki
zajeczak

Osoby te chetnie odstapnie po przystepnej cenie. ZAZNACZMA! Odpowiadam tylko
na powazne oferty, wiec prosze mi nie oferowac jaj brunona, czy bimera
kanadian.
Obserwuj wątek
    • leniwe Re: Uprzejm-nie zawiadamian. 21.01.03, 18:52
      kupie leniwa_suke. Ile chcesz?
      • leniwa_suka Przyjme kazda rozsadna oferte! no txt. 21.01.03, 18:56
        • leniwe Re: Przyjme kazda rozsadna oferte! no txt. 21.01.03, 18:58
          moge ci sprzedac chomiczekdotrzeciejpotegi
          • leniwa_suka Wolal bym gadupe. 21.01.03, 19:00
            Gadupa to moj ulubiona osoba wirtualna.
            • gadupa Re: Wolal bym gadupe. 21.01.03, 19:22
              No i masz!
              Chcialem, zle, a wychodzi, ze zrobilem dobrze.
              KURW@ czy mnie sie w tym zyciu kiedys cos uda?
              • Gość: --Michal Jak przeprowadzic zamiane? IP: *.tiaa-cref.org 21.01.03, 19:24
                Technicznie sie pytam.
                • gadupa jaka zamiana? zamiana czego? 21.01.03, 19:34
                  Chyba nie chcesz zostac Michael Jackson?
                  • leniwa_suka To brzmi kuszaco! 21.01.03, 19:37
                    Majkel! Majkel! Ale mialem namysli zamiane leniwej_suki na gadupe. Dorzuce
                    zajeczaka!
                    • gadupa Re: To brzmi kuszaco! 21.01.03, 19:52
                      Czy zajeczak jest taki Playboy'owski, cycaty? Kaszalotow nie biore, a super
                      towaru nie oddasz na rzez.
    • giermo_gidroz Na czubek czlonka Allacha. Baran moj! 21.01.03, 19:10
      Ani go w karty nie przegralem ani nie sprzedalm. Ukrasc by sie nie dal.
      Zabraniam kupczyc moim adjutantem, zwlaszcza ze posidl byl wiedze jak dotrzec
      do top-100 haremow oraz listy najchutliwszyx hurys.
      • leniwa_suka Morda w kubel! 21.01.03, 19:14
        Bo tez trafisz pod mlotek! A pozatym to sie nie przejmuj bo nie ma chetnych na
        baran.

PS
        Przypominam! pan_od_matematyki swieteni sie nadaje na NASTOLATKI!
        • giermo_gidroz Leniwa? 21.01.03, 19:24
          Pan do dupy nadaje i to Niechowej, sam widzial, an ie sie na nastolatki nadaje.
          Nie wierze tez ze jestes leniwa, przekonam Cie ze ze mna nie bedziesz. Daja mi
          sznase.
          • leniwa_suka Nie zazdrosc mi Niecha. 21.01.03, 19:29
            To stary wylenialy padalec po ondulacji. A nastolatki byly juz w saku, gdyby
            tylko sie ten sep zalosny nie przyczolgal i nie zaczal skomleco o uwage, byl
            bym znimi pouzywal ze hoho!
            • canadian Re: Nie zazdrosc mi Niecha. 21.01.03, 19:38
              Oj marcepani z Toba naprawde jest zle.
              • leniwa_suka KANADIAN! 21.01.03, 19:44
                Wiem ze pragniesz marcepana! ale ona nalezy do mnie, przykro mi! No chyba ze
                masz jakies rude cycate nastolatki na wymiane? Moze sie dogadamy. ah te perkate
                biusty, mniam mniam!
                • Gość: Albertine Ja mam dwie rude. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.03, 20:26
                  Oddam darmo, bo zajmuja mi kibel, robia smietnik i ogladaja ciagle MTV. Pozytek
                  zaden. Cycki niezle choc na moj gust troche za duze.
                  • Gość: Artur Re: Ja mam dwie rude. IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 20:36
                    co ty jakas budel-mama?
                  • leniwa_suka BIORE! 21.01.03, 20:49
                    Prosze przeslac FAKTURE!
                    • Gość: Artur Re: BIORE! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 20:52
                      leniwa_suka napisał:

> Prosze przeslac FAKTURE!

Qrwa Michal! po co zmieniasz te nicki! myslalem, ze ty towar.
                      I prawie poruchalem jak pies sasiada na mojej nodze.
                      • leniwa_suka Ten tego. 21.01.03, 21:00
                        "Niech to nie bedzie koscia niezgody." jak powiedzial moj dziadek to ojca kiedy
                        sie wybierali na polowanie, a ojciec mu zastrzelil psa bo dupczyl jego psa
                        [znaczy pies nie dziadek, ale w tej rodzinie to nie nigdy nic nie wiadmowo
                        dlatego mowie]. A dlaczego to nie wiem.

Acha, a te rude to maja choc C? Bo w polandzie C to sie uwaza za szczegolnie
                        obdarzone, ja juz to mowielem, ale tylko tak przypominam. A na MTV to tym
                        lepiej nieche patrza. Tylko mam nadzieje ze w tej jewropie maja cos z
                        edukacyjnej muzyki:

"[... ]roll around Georgia Brown that's the way I like it twerk
                        legs jerk, over worked, under paid, don't be afraid
                        in the sun or in the shade
                        on the top of my escalade [...]"
                        • leniwa_suka I prosze sie nie obawaic o rude! 21.01.03, 21:07
                          W czasach [beznadziejnie minionych] studenckich bylem rozchwytywanym wychowawca
                          mlodziezy zenskiej-gimnazjalenj na roznego rodzaju obozach "integracyjnych".
                          Referencje do wgladu, u kierownika.
                          • Gość: Artur Re: I prosze sie nie obawaic o rude! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 21:11
                            he he, a kierownikiem oczywiscie jestes ty.

a ruda rudej nie rowna. Niektore sa tez niezle sucza.
                            • leniwa_suka Artek! 21.01.03, 21:18
                              Nie masz diamentu pistacjowego, nad rudowlosa cycata slodycz. Brunetki,
                              blondaski sa sliczne ale taki rudzielec o delikatnej alabastrowej skorze i
                              zielonych oczetach to jest ze tak powiem "Jail Bait" w 40 stanach. hm hmmmmm hm.
                              • Gość: Artur .....z tobą moge isc na towary IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 21:28

....ja lubie czarnule.
                                • leniwa_suka Ze mna zeby isc na towary to sie trzeba na ... 21.01.03, 21:32
                                  ... liste spoleczna wpisac. Ja na baby dzialam jak repelent, i kazdego kto obok
                                  stoi obskakuja jak wszy kudlatego psa. Mam wydac numerek?
                                  • Gość: Artur samotny, czarny żagiel IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 21:49
                                    nie trzeba, osobiscie chodze na łowy samotnie.
                                    • Gość: --Michal To jest bracie niebezpieczne. IP: *.tiaa-cref.org 21.01.03, 22:01
                                      Kiedys poszlismy z bratem i dziadkiem na dzikie swinie. Ale swinie wystapily w
                                      przewadze liczebnej i musielismy spierdalac na drzewo, a jakby jeszcze poszedl
                                      ojciec i szwagier ojca (znaczy woj) to bysmy Tym swinia skurwysyna pokazali,
                                      kto tu rzadzi, a tak to one nam. Na ryby to mozna samu ale tez nie zawsze,
                                      jeden taki facio pojechal sam na ryby, a wlasciwie to on byl w rejsie i lapal
                                      ryby uzywajac samej linki z dingy no i jak lapal to chyba zlapal i nie zauwazyl
                                      ze zlapa, ale za to rekin zauwazyl i wjebal jego rybe i sie sam zachaczyl.
                                      Kolesiowi sie linka zapetli wokol dloni i go wciagnol pod wode z tej dingy, to
                                      byl jakis bardzo wkurwiony rekin bo ciagnal, na szczescie dla kolesia, palce
                                      nie wytrzymuly ciagnienia i obciely sie linka i koles wyplyna na powierzchenie
                                      potem se musial patelnia tamowac krwotok. Wiec nauka jest dla zuka! LEPIEJ W
                                      KUPIE!
                                      • Gość: Artur jest i nie jest IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 22:14
                                        tak tak, kupy nikt ruszy.

jednakze, gdy dwoch atakuje jedna i ta sama, zaczyna sie robic kwas. i ja
                                        osobiscie publicznosci do rwania nie potrzebuje.

ale jak mowa o przewadze liczebnej, to do trzech przeciwniczek jeszcze
                                        sie "obronie". w innym przypadku nastepuje (jak na forum juz pisalem)chujoza.
                                        chuj stoi, ale mamy konsternacje.
                                        • Gość: --Michal Tez proste. IP: *.tiaa-cref.org 21.01.03, 22:19
                                          Jezeli niewiadomo kto dzika ubil, stosuje sie zasade starszenstwa, sposord
                                          pretendentow wybiera sie najstarszego. Ja wiem ze ty jestes dzielny, wiec 3 to
                                          nic dla Ciebie! Ale powiedzmy szesc! "Wyssaja" z Ciebie wszystki PLYNY.
                                          • Gość: Artur nawet niech chce o tym myslec IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 22:25
                                            ale daj mi ....dwa tygodnie. na dwa tygodnie zamkne sie z nimi w chacie.
                                            cholera szesc to nie zarty. moze cztery?
                                            • Gość: --Michal Znaczy co? IP: *.tiaa-cref.org 21.01.03, 22:26
                                              Znaczy znowu mialem racje?
                                              • Gość: --Michal Znaczy sa wyjatki. IP: *.tiaa-cref.org 21.01.03, 22:28
                                                Z bratem juz nie chodze na polowania bo on chodzi z pistoletem, a to kurwa mac
                                                nielegalne i mozna sie postrzelic w stope. A pozatym trzeba walnac serie zeby
                                                polozyc np. taka swinie, a jak nie to Cie swinia polozy i jeszcze moze
                                                przeleciec tam i spowrotem.
                                              • Gość: Artur Re: Znaczy co? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 22:37
                                                Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Znaczy znowu mialem racje?

Michal, sam wiesz, ze jak dobra strategia to bitwa wygrana. Role sie miedzy
                                                dziewczetami grzecznie podzieli i pasuje. nie zaprzeczam, ze taka ilosc to nie
                                                przelewki. pięć juz mnie kiedys mocno zmeczyly, zaczelem w pewnym momencie
                                                tracic kontrole. To byly czasy kumie! ale nie chce juz sie na takie numery
                                                pisac.
                                                • Gość: --Michal No way?!?! IP: *.tiaa-cref.org 21.01.03, 22:42
                                                  5? Nie pierdol. JAK SIE TO ROBI! I tak sam!?!
                                                  • Gość: Artur Re: No way?!?! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 23:06

> 5? Nie pierdol. JAK SIE TO ROBI! I tak sam!?!

sam,sam, hey, nie rob ze mnie Herkulesa.
                                                    5 nie na raz, rownorzednie, ale nie polecam, imiona zaczynaja sie piepszyc i
                                                    jest stresowo.
                                                    dajmy spokoj, nie zwrociles uwagi, ze forum cos zamilkło?
                                                  • Gość: --Michal CO TO ZNACZY! IP: *.tiaa-cref.org 21.01.03, 23:12
                                                    ROWNORZEDZNIE! Moze chciales pwoiedziec wspolbierznie? A jaki algorytm dostepu?
                                                    Round robin? Ja pierdzile! Artek! Herosie! Naprzod GADAJ forum czeka!
                                                  • Gość: Artur Re: CO TO ZNACZY! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 23:25
                                                    a ja myslałem, ze tu są lepsi kozacy ode mnie, ze jestem cieniasem. czasem
                                                    nabieralem komplexow, a tu masz.

na kazdy dzien tygodnia byla inna panienka. same tak chcialy, ja niewinny! I
                                                    tak trwalo kila lat. Sex-drugs-rock'n'roll. A zreszta juz sporzadnialem, zyje
                                                    jak mnich buddyjski. Moji synowie mnie potrzebuja i postanowilem sie im
                                                    poswiecic, chce aby pracowali kiedys ze mna, taki mialem kiedys plan ale moja
                                                    ex z innymi Polakami mi go zaklócili. dokoncze wiec teraz. romantyczne co?
                                                  • Gość: --Michal Pierd()licie kicius. IP: *.tiaa-cref.org 21.01.03, 23:31
                                                    Po "a tu masz" nic nie rozumie - ale moze choc 3 NARAZ?
                                                  • Gość: Artur Re: Pierd()licie kicius. IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 21.01.03, 23:39

> Po "a tu masz" nic nie rozumie - ale moze choc 3 NARAZ?

Wszyscy wykrzykuja, wypinają klaty do przodu, a ja sobie boczkiem, boczkiem.
                                                    Teraz wiesz dlaczego na panienki wole w samotnosci. Nikomu migdal nie lata.
                                                    trzy byly w czasach muzykowania, przez pomyłke albo just-for-fun, a ile ty na
                                                    raz łyknęłeś?
                                                  • Gość: --Michal here goes my hero IP: *.client.attbi.com 22.01.03, 02:25
                                                    Truman jestes MIENCIEL! Arturo ja naraz? Wliczajaca Basie Raczkowska to ...
                                                    Sztuk jedna. JAK SIE TO ROBI? SPIC? Zagadac? No jak!? No i jak sie zajmowales
                                                    dwoma to CO robila trzecia? Jak to jest? Duzo C-ON-C?
                                                  • Gość: Artur Re: here goes my hero IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.01.03, 16:12

> Truman jestes MIENCIEL! Arturo ja naraz? Wliczajaca Basie Raczkowska to ...
                                                    > Sztuk jedna. JAK SIE TO ROBI? SPIC? Zagadac? No jak!? No i jak sie zajmowales
                                                    > dwoma to CO robila trzecia? Jak to jest? Duzo C-ON-C?

roznie, roznie. zaczynalo sie od pokerka rozbieranego...pozniej rozne gierki,
                                                    czasem cos sie zjadlo itd. impreza sie krecila i wszystko na wesolo. oczywiscie
                                                    dziewczyny mialy duuuuzo fantazji.
    • canadian Rude 21.01.03, 20:39
      Co rude to wredne wiec za duze ryzyko.
      • leniwa_suka Kolo! ~Nie Twoje ryzyko. 21.01.03, 20:48
        Chetnie zaryzykuje, wiadomo ze rude to:

"I wanna get you in the back seat windows up
        that's the way you like to fack fog up all alert
        rip the pants and rip the shirt
        ruff sex make it hurt"
        • _narval_ osz!!! 21.01.03, 22:14
          Nikczemniku! na moj wczorajszy krzyk ani slowem nie pisnal, a dzisiaj o
          hurysach i inszych piggy rozprawia!! oby te poganskie dziewice tylko w
          djelabach i burkach sie do cibie pindrzylysmile)

bez zbednych salamalejow!

• Gość: --Michal Kochanie! IP: *.tiaa-cref.org 21.01.03, 22:17
            Mnie tu nie bylo wczoraj! Zaraz poszukam! Przepraszam za zaniedbanie. KARYGODNE!
            • _narval_ Re: Kochanie! 21.01.03, 22:59
              A jak cie tutaj nie bylo to hurysy wywiazaly sie nalezycie ze swych
              powinnosci?smile)
              • Gość: --Michal CO Ty mnie TU! IP: *.tiaa-cref.org 21.01.03, 23:04
                Artek To jest KOLO! On piec towarow na RAZ wybzykal! To jest temat na reportaz!
                Jezu ile tam musialo byc akcjia C-ON-C! niewiadomo czy patrzyc czy dzialac! Ide
                sie upic, a potem bede prowadzil po pijaku, moze jebne w drzewo i mi sie to
                przysni, a moze mnie aresztuja i wtedy bede mial nie Piec tylko Pieciu
                kochankow. Ach.
                • Gość: narval Re: CO Ty mnie TU! IP: *.abo.wanadoo.fr 21.01.03, 23:33
                  sex-party? i on tylko adin?
                  • Gość: --Michal A ty NARWALCU? IP: *.client.attbi.com 22.01.03, 02:31
                    Ile mialas NARAZ? Arturo wysoko podnosi poprzeczke.
                    • _narval_ Re: A ty NARWALCU? 22.01.03, 19:27
                      Zamilcz wygo teorii Trumana! O malo ataku serca nie dostalam jak te zbereznie
                      przeczytalam! Swawolne towarzystwo grupen sexen to nie moja dzialka!

to ja sie ekskomunikuje z tej waszej nieokielznanej wspolnoty !

• Gość: Artur a slina mimo wszystko cieknie IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.01.03, 19:33
                        wszystko przetytalas?
                        a wogole baby wszystkiemu winne, po co staly za sceną w kolejce? he?
                        i jeszcze kazaly sobie na dupach autografy pisac!
                        • _narval_ Re: a slina mimo wszystko cieknie 22.01.03, 21:04
                          a co to znaczy - przetytalas?

a to Miszel na swych zadkach x2 sztuki, tez autografy zbiera? to mimo, ze on
                          przeciwny to ja mu zardzewialym drutem autografa zostawiesmile)
                          • Gość: --Michal Wara od mojego tylka! IP: *.tiaa-cref.org 22.01.03, 21:07
                            Chyba WYRAZNIE NAPISANE! REZERVED!
                            • Gość: Artur Re: Wara od mojego tylka! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.01.03, 21:18

> Chyba WYRAZNIE NAPISANE! REZERVED!

wiem wiem, juz pisales "moja dupa..."
                              ale moja dupa czy dupa moja.
                              ja na przyklad jestem dupa, mam dupe ale wara od niej, lecz tymczasowo nie mam
                              dupy. kurcze ale znowu zakrecilem.
                              • _narval_ Re: Wara do mojego zadka! 22.01.03, 21:34
                                a bo widzisz, ja w inszych jezyk strasznie obtrzaskana to ... nie jestemsmile
                                i to rezerved to niby rezerwowane dla mnie? Zaraz Miszelku tylo druta w
                                zaawansowanym rozkladzie rdzy znajde i juz bedziemy tatuaz robili!
                                Wolisz serce przebite strzala czy duzy napis Grandt for ever?
                                • Gość: Artur Re: Wara do mojego zadka! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.01.03, 21:46
                                  I love Krycha, taki motyw kiedys widzialem.
                                  • Gość: --Michal Ja tu chcialem! IP: *.tiaa-cref.org 22.01.03, 21:54
                                    Ja tu chcialem zarobic, kupi sprzedac, a tu znowu o dupie.
                                    • artur666 no bo widzisz Michal.... 22.01.03, 22:01
                                      wiesz sam, ze wszystko, a na pewno duzo sie wokol dupy kreci,
                                      a to napisal ponoc Fredro:

dupa pachnie,
                                      dupa smierdzi,
                                      dupa tak wspaniale pierdzi,

dupa na klanecie gra,
                                      dupa wielkie kupy sra,

dupa królów z tronu zrzucała,
                                      dupa królów na tron mianowala...
                                      • Gość: Artur Re: no bo widzisz Michal.... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.01.03, 22:05
                                        dupa dziewice w nedze wpedzala,
                                        dupa dziewice z nedzy wyciagala....wiecej nie pamietam
                                        • Gość: Albertine Artur czy to pelnia ksiezyca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 22:29
                                          Artur forumowy piewca wartosci rodzinnych, czystosci, wstrzemiezliwosci i
                                          selektywnosci oraz zaciekly tepiciel wszelakich pozanormatywnych aktywnosci
                                          erotycznych (gniewnie nazywanych kurestwem) nagle wypowiada peany na rzecz dupy
                                          oraz dupow dupczenia, najlepiej kilku naraz lub jedna po drugiej. Co sie Tobie
                                          stalo?
                                          • Gość: --Michal - sk@rwil sie? ale jak sie to stalo IP: *.tiaa-cref.org 22.01.03, 22:37
                                            Ja go caly czas mialem na oku, a ja jestem dziewica wiec nie odemnie Prosze
                                            Pani, on to musial mic w srodku juz od dawna, jak grypa Prosze Pani.
                                            • Gość: Artur grypa nie grypa IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.01.03, 23:30
                                              a katar to z tego nosa to mnie jeszcze nigdy nie ciekł.

co wy, ja za happening dalbym sie....nie wiem co. a ze cos innego sie tez
                                              wymsknelo? no to co.
                                              A wogole poswiecilem sie swoim synom, bo mnie potrzebuja. kurestwa nie lubie,
                                              bo jest brzydkie i nieszczere.
                                • Gość: Albertine Co Ty z tym Grantem narvalka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 22:24
                                  Podtatusialy wyplosz z poldupkami malymi i zasuszonymi jak laskowe orzeszki.
                                  Nie udzielam rekomendacji. I nie mow potem, ze Albertynka nie ostrzegala.
                                  • Gość: --Michal A Pani mowisz z doswiadczenia? IP: *.tiaa-cref.org 22.01.03, 22:32
                                    ... do konca nie wiem, hmmmmmmmm?
                                    • Gość: Albertine Trzymaj sie z dala ode mnie chory zboczencu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.03, 22:44
                                      Zdeprawowales Artura, mamisz wszystkich dupa i straszysz naprzemian mala i duza
                                      fujara, napalasz sie na wlasna siostre, wypisujesz pojebstwa, jestes naprawde
                                      chory. Poszedl won ode mnie bo Twoja dupa procz narwalowego zardzewialego druta
                                      zaznajomi sie blizej z moimi szpilkami (od Polliniego, oczywiscie).
                                      • Gość: --Michal Phi. Ble Ble. IP: *.tiaa-cref.org 22.01.03, 22:59
                                        Ja mowie prawde, on sie chyba od srodka psol czy cos. A to ze to teraz wylazlo
                                        to chyba przypadek czyst, nic z tym nie mam wspolnego. Mozecie mnie nie tylko
                                        ze szpica i drutem ale i lamac kolem i tak juz wszystko powiedzialem, a ze
                                        jestem zboczeniec to sprawa GENETYCZNA, nic nie poradze.
                                        • Gość: Artur ja zyje jak mnich buddyjski IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.01.03, 23:15
                                          ...juz teraz, co bylo a nie jest mozna wymazac z zyciorysu.
                                          wale sie w klate i tydzien przeleze przed oltarzem....(Michal, z trzema czy
                                          piecioma? bo juz nie pamietam).
                                          a oprocz tego to tak i tak wszystkoklamstwo. jestem pracownikiem umyslo-
                                          uposledzonym w urzedzie statystycznym. a kutasa juz dawno nie mam po mi pies na
                                          Mazurach odgryzl.
                                          • Gość: --Michal Jak to z grzechem bywa. IP: *.tiaa-cref.org 22.01.03, 23:26
                                            Napisane jest "NIE POZADAJ ...", czyli chuj czy zadupczyl czy nie, teraz juz
                                            napisane na papierze wyszarpanym z gazety wyborczej, slowo stalo sie cialem,
                                            jestes przezarty nichilista-erotoman-oportunista, nic sie nie poradzi. Tylko
                                            nie wiem co z tym psem? Zyje?
                                            • Gość: Artur Re: Jak to z grzechem bywa. IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 22.01.03, 23:38
                                              PROKURATORZE JA NIE WINNY...to one! nie wiesz? EWA skusila ADAMA.
                                              nawet pokiera przegralem. a one mnie jeszce chcialy pobic i rzucily sie we trzy
                                              na mnie. walczylem ile sie dalo z przewazajacymi sila przeciwnika, na koncu
                                              wycienczony musialem przejsc do partyzanki i nekalem je tym sposobem wojna
                                              ciągłą zaczepna.
                                              oczekiwana odsiecz sojusznikow nigdy nie nadeszla. widzisz jaki gieroj ze mnie?
                                    • Gość: narval Re: A Pani mowisz z doswiadczenia? IP: *.abo.wanadoo.fr 22.01.03, 22:48
                                      Albertyno! toz to stare pryki! gadasz, gadasz i jak grochem o mur! Ta goraca
                                      ongis krew juz zakrzepla i tylko okolicznosciowa transfuzja daje ostanie
                                      podrygi wiagrowej poznej-mlodosci wczesno-staroscismile)

Toz tylko wartka mysl o dupskach jeszcze daje im rumieca w bruzdach
                                      zmarszczeksmile)

• Gość: --Michal Ja mam ciagle wszystki zeby. IP: *.tiaa-cref.org 22.01.03, 22:56
                                        Nie wszystki swoje, ale wszystki. Wogole! Jak nie to nie. Nie bede sie
                                        dopraszal. Znajda sie chetne do przejazdzki na zaczarowanym flecie aka debowym
                                        fajfusie. NIE MA OBAW! Obrazam sie i bez odbioru! O juz sie ustawia kolejka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka