wanda_z_suwalk 10.07.06, 03:41 wkrotce wybieram sie do Kanady , na pol roku, w celach zarobkowych, maz zostaje w polsce, bede mieszkala w Toronto, moze jakis chetny pan zonaty /badz nie , chcialby mnie poznac, szukam kochanka lub przyjaciela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrsrobinson Re: Piekna Pani 10.07.06, 05:52 Z ta pieknoscia to rzecz wzgledna. Raczej stare robaczywe jablko. Z zewnatrz toto jeszcze jak tako wyglada a w srodku zgnile! Odpowiedz Link Zgłoś
mirkazatlanty Re: Piekna Pani 10.07.06, 06:54 Piekna pani, mam nadzieje, ze znajdziesz sobie kochanka. A zeby ci doope rznal ile wlezie i nic z to nie placil (w koncu stare poodlo powinno sie cieszyc, ze ja ktos chce). Po takich pracowitych nocach nie bedziesz miala sily isc do sprzatania i tyle bedziesz z tego miala, troche meskiego smrodu. Mam tez nadzieje, ze nie przywieziesz swojemu staremu HIV-a lub AIDS-a, bo szkoda by bylo faceta. I tak to jest z tymi Polkami z Polski. Jak mieszkaja w Polsce, to swieto..e a jak tylko nikt nic nie widzi, to wystawiaja doope na aukcje, niewazne ze stara i smierdzaca, uwazaja, ze sa duzo warte. Popytajcie sie Arabow, co was mysla Polki na wyjezdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Piekna Pani 10.07.06, 07:20 tez myslalem ze stara d powinna sie cieszyc ale tak nie jest bo czestojuz nastapila premiana materii inaczej noi wszystkie chucie diabliwzieli. Kresl wasc, wsydu oszczedz! Odpowiedz Link Zgłoś
mirowski4 Re: Piekna Pani 10.07.06, 12:39 Do mirkazatlanty.Czy to co piszesz to jest przykład twojej mamusi i znasz to od twojego tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: Piekna Pani 10.07.06, 07:56 Może Bruno5 odpowie mieszka w Toronto ma czas jesli jestes poniżej 30-tki masz jak w banku ! Odpowiedz Link Zgłoś
demi-douce Re: Piekna Pani 10.07.06, 08:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=309&w=44961377 Odpowiedz Link Zgłoś
mirkazatlanty Re: Nie szkoda jej zostawic te krowe sama w domu? 10.07.06, 09:03 Sila wyzsza CHUC... no i forsy tez sie chce. I mysli,ze polaczy przyjemne z pozytecznym. Za dnia bedzie sprzatala ludziom a w nocy bedzie sie pieprzyc za pieniadze i tez skorzysta...Kochana, teraz faceci sa wybredni, byle baby nie dymaja, musi byc prawdziwa laska, inaczej jeszcze bedziesz musiala sama doplacic. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Nie szkoda jej zostawic te krowe sama w domu? 10.07.06, 15:25 nie ma co walic kijem po krzakach, co nie, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
drabiniasty Re: Piekna Pani 10.07.06, 08:36 Ale musisz miec ponizej 30-tki, bo inaczej to Bruno karze sobie placic za robote i tak zamiast zarobic na tym sprzataniu, to stracisz wszystko na Brunona Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_l Ja juz 50 lat tak szukam w tym Toronto 10.07.06, 11:26 Kochana ja juz 50 lat tak szukam w tym Toronto i nic ... Daj sobie spokoj. Tutaj faceci sie zupelnie nie znaja na pieknych kobietach, w dodatku z klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: Ja juz 50 lat tak szukam w tym Toronto 10.07.06, 14:37 Ty cioto nie podszywaj sie pod kobiete, jeszcze nie wiesz, ze wszystkie ciecie i cioty z Polski wyemigrowaly juz do hameryki? Odpowiedz Link Zgłoś
robinhood101 Re: Ja juz 50 lat tak szukam w tym Toronto 12.07.06, 06:59 A ty ile masz lat ? Jak szukasz 50 lat, to musisz miec okolo 70-tki. Po co ci facet w tym wieku? Nawet seks z takim starym pudlem strach miec, bo moze umrzec albo nagle zachorowac. Gdzie jak gdzie ale wlasnie tutaj znaja sie na kobietach. Widac malo jestes warta, a klasa zalezy od punkyu widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: Piekna Pani 10.07.06, 12:49 Borzenal a jak tam kanadian nie przesladuje cie już ? Odpowiedz Link Zgłoś
donk Ale siem ortalion ucieszy. 11.07.06, 21:24 W jednej rence bendzie mial kwiatki a drugom se bendzie cus trzepal trochu jak wachlarzem. heheh Odpowiedz Link Zgłoś