Dodaj do ulubionych

Piekna Pani

10.07.06, 03:41
wkrotce wybieram sie do Kanady , na pol roku, w celach zarobkowych, maz
zostaje w polsce, bede mieszkala w Toronto, moze jakis chetny pan
zonaty /badz nie , chcialby mnie poznac, szukam kochanka lub przyjaciela
Obserwuj wątek
    • mrsrobinson Re: Piekna Pani 10.07.06, 05:52
      Z ta pieknoscia to rzecz wzgledna. Raczej stare robaczywe jablko. Z zewnatrz
      toto jeszcze jak tako wyglada a w srodku zgnile!
    • mirkazatlanty Re: Piekna Pani 10.07.06, 06:54
      Piekna pani, mam nadzieje, ze znajdziesz sobie kochanka. A zeby ci doope rznal
      ile wlezie i nic z to nie placil (w koncu stare poodlo powinno sie cieszyc, ze
      ja ktos chce). Po takich pracowitych nocach nie bedziesz miala sily isc do
      sprzatania i tyle bedziesz z tego miala, troche meskiego smrodu. Mam tez
      nadzieje, ze nie przywieziesz swojemu staremu HIV-a lub AIDS-a, bo szkoda by
      bylo faceta. I tak to jest z tymi Polkami z Polski. Jak mieszkaja w Polsce, to
      swieto..e a jak tylko nikt nic nie widzi, to wystawiaja doope na aukcje,
      niewazne ze stara i smierdzaca, uwazaja, ze sa duzo warte. Popytajcie sie
      Arabow, co was mysla Polki na wyjezdzie.
      • piss.doff Re: Piekna Pani 10.07.06, 07:20
        tez myslalem ze stara d powinna sie cieszyc ale tak nie jest bo czestojuz
        nastapila premiana materii inaczej noi wszystkie chucie diabliwzieli. Kresl
        wasc, wsydu oszczedz!
      • mirowski4 Re: Piekna Pani 10.07.06, 12:39
        Do mirkazatlanty.Czy to co piszesz to jest przykład twojej mamusi i znasz to od
        twojego tatusia.
    • normalski1 Re: Piekna Pani 10.07.06, 07:56
      Może Bruno5 odpowie mieszka w Toronto ma czas jesli jestes poniżej 30-tki masz
      jak w banku !
      • demi-douce Re: Piekna Pani 10.07.06, 08:02
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=309&w=44961377
        • hobart222 Nie szkoda jej zostawic te krowe sama w domu? 10.07.06, 08:57
          • mirkazatlanty Re: Nie szkoda jej zostawic te krowe sama w domu? 10.07.06, 09:03
            Sila wyzsza CHUC... no i forsy tez sie chce. I mysli,ze polaczy przyjemne z
            pozytecznym. Za dnia bedzie sprzatala ludziom a w nocy bedzie sie pieprzyc za
            pieniadze i tez skorzysta...Kochana, teraz faceci sa wybredni, byle baby nie
            dymaja, musi byc prawdziwa laska, inaczej jeszcze bedziesz musiala sama
            doplacic.
            • piss.doff Re: Nie szkoda jej zostawic te krowe sama w domu? 10.07.06, 15:25
              nie ma co walic kijem po krzakach, co nie, hehehe
      • drabiniasty Re: Piekna Pani 10.07.06, 08:36
        Ale musisz miec ponizej 30-tki, bo inaczej to Bruno karze sobie placic za
        robote i tak zamiast zarobic na tym sprzataniu, to stracisz wszystko na Brunona
    • bozena_l Ja juz 50 lat tak szukam w tym Toronto 10.07.06, 11:26
      Kochana ja juz 50 lat tak szukam w tym Toronto i nic ... Daj sobie spokoj.
      Tutaj faceci sie zupelnie nie znaja na pieknych kobietach, w dodatku z klasa.
      • _czosnek_ Re: Ja juz 50 lat tak szukam w tym Toronto 10.07.06, 14:37
        Ty cioto nie podszywaj sie pod kobiete, jeszcze nie wiesz, ze wszystkie ciecie
        i cioty z Polski wyemigrowaly juz do hameryki?
      • robinhood101 Re: Ja juz 50 lat tak szukam w tym Toronto 12.07.06, 06:59
        A ty ile masz lat ? Jak szukasz 50 lat, to musisz miec okolo 70-tki. Po co ci
        facet w tym wieku? Nawet seks z takim starym pudlem strach miec, bo moze umrzec
        albo nagle zachorowac. Gdzie jak gdzie ale wlasnie tutaj znaja sie na
        kobietach. Widac malo jestes warta, a klasa zalezy od punkyu widzenia.
    • normalski1 Re: Piekna Pani 10.07.06, 12:49
      Borzenal a jak tam kanadian nie przesladuje cie już ?
    • piss.doff martwi bo pewnie jest pani bardzo kosztowna 10.07.06, 16:51
    • donk Ale siem ortalion ucieszy. 11.07.06, 21:24
      W jednej rence bendzie mial kwiatki a drugom se bendzie cus trzepal trochu jak
      wachlarzem.
      heheh
      • robinhood101 Znowu ten sam idiota ktory powtarza ciagle to samo 12.07.06, 07:01

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka