Gość: USA IP: 208.29.168.* 07.02.03, 21:07 KANADA POWINNA SIE NAZYWAC "CHINY AMERYKI POLNOCNEJ" LUB "PAKONADA" TYLE TAM TYCH SMIECI AZJATYCKICH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myszka Re: KANADA TO CHINY AMERYKI POLNOCNEJ IP: *.48-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 07.02.03, 21:13 ty cwoku a dlaczego ty sie masz za za cos lepszego od chinczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolty obywatel Re: KANADA TO CHINY AMERYKI POLNOCNEJ IP: *.sympatico.ca 07.02.03, 21:23 Gość portalu: USA napisał(a): > KANADA POWINNA SIE NAZYWAC "CHINY AMERYKI POLNOCNEJ" LUB "PAKONADA" TYLE TAM > TYCH SMIECI AZJATYCKICH Czep sie swoich skosnych, gamoniu, naszych kanadyjskich zoltych obywateli zostaw w spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: KANADA TO CHINY AMERYKI POLNOCNEJ IP: *.ADSL.mnsi.net 07.02.03, 22:04 Jak to dobrze, ze ktos zaczal taki sloneczny watek. Od razu sie zrobilo i cieplo i zolto. Ja lubie wszystko, co zolte, z wyjatkiem samochodow, uwazam zolty samochod za cos bezwstydnego ) A czy ktos widzial zoltego w zoltym samochodzie? To musi byc dopiero bezwstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sydney Re: KANADA TO CHINY AMERYKI POLNOCNEJ IP: *.prem.tmns.net.au 07.02.03, 22:52 No prosze zoltki nie tylko opanowuja glob ziemski ale tagrze wasze serca -czy to dlatego ze tak wam smakuje chinskie ????? Ta zaraza jest juz wszedzie -cieszcie sie biale Dynozaury ! Odpowiedz Link Zgłoś
robin~hood Re: KANADA TO CHINY AMERYKI POLNOCNEJ 08.02.03, 01:24 Czy w Reston, VA, USA czy tam nie ma zoltych? Odpowiedz Link Zgłoś
biala& WRONG 08.02.03, 06:10 Until the 1970s, most immigrants to Canada came from Britain. About 26 490 people came from Britain, which was slightly more than the 24 323 people who came from the US. Large numbers of immigrants came from Portugal 7 902 people, Greece 6 345 people and India 5 649 people. In the 1980s, immigrants arrived from many places. Vietnam provided 25 541 people, Britain 18 245 people, and the US 9 926. Hong Kong was next in line, with 6 309 immigrants, slightly ahead of Laos, the source of 5 041 immigrants. In the early 1990s, Hong Kong led the way with 28 825 immigrants to Canada. Poland ranked second, with 16 492 immigrants, followed by Lebanon with 12 407. During this period, 11 950 people arrived from the Philippines, and 10 570 from India. Vietnam followed with 9 048 immigrants. The number of immigrants from Portugal was about 7 906, from China 7 848, and from US 5 906. There were 3 752 immigrants from El Salvador. What do you think? How many people is Canada presently accepting? With 250 000 newcomers entering Canada every year !!!!! Could you tell me what the leading source of immigrants to Canada was in the 2002? Arabic people. Po reszte informacji prosze sie zglaszac do ttc, to kompetentny, biegly w statystykach osobnik i swietnie zna jezyk (angielski oczywiscie )Poza tym bardzo lubi Kanade. Renka! Wiesz w ktorym miescie jest najwiekszy przyrost imigracji z krajow arabskich? W naszym kochanym Windsor. Zmien menu poki czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crowa LEFT lub WRONG? IP: *.sympatico.ca 08.02.03, 17:44 Chiny to potega ekonomiczna! Stany sa tam zadluzone po jajca Busza Juniorka! Co to za moron? Stany sa zadluzone wszedzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
ttc Re: WRONG 08.02.03, 23:34 biala& napisała: > What do you think? How many people is Canada presently accepting? > With 250 000 newcomers entering Canada every year !!!!! > Could you tell me what the leading source of immigrants to Canada was in the > 2002? Arabic people. > > Po reszte informacji prosze sie zglaszac do ttc, to kompetentny, biegly w > statystykach osobnik i swietnie zna jezyk (angielski oczywiscie )Poza tym > bardzo lubi Kanade. > > Renka! Wiesz w ktorym miescie jest najwiekszy przyrost imigracji z krajow > arabskich? W naszym kochanym Windsor. Zmien menu poki czas TOP 10 SOURCE COUNTRIES OF IMMIGRANTS (1996 - 2000) China India Pakistan Philippines South Korea Sri Lanka U.S.A. Iran Yugoslavia Great Britain Gdzie ten zalew Arabow Biala? ttc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: odnosnie arabskich, czy chinskich IP: *.ADSL.mnsi.net 09.02.03, 03:52 My tu w Windsorze mamy 200 narodowosci. Ja osobiscie z Arabami czy Chinczykami mam do czynienia na codzien i jest jak jest. Jedzenie chinskie uwielbiam, ale zalezy KTO, znaczy sie, jaki kucharz przyrzadza. Jak zwykle, wszystko zalezy od smaku i zdolnosci kucharza.Arabskie jedzenie jest swietne, zreszta tak samo jak wloskie, polskie czy inne, bo ja lubie wszystkie kuchnie swiata)Ae zupe z paczki odrozniam od takiej prawdziwej ) Mam starych klientow z poludnia Europy i Azjatow, ktorzy bardzo lubia moja kuchnie.Ja tez sie staram rewanzowac i odwiedzam ich restauracje, jak zarobie na to , hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: odnosnie arabskich, czy chinskich IP: 144.138.143.* 10.02.03, 11:09 Chwalisz sie szmato ze szczury zresz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: WRONG IP: *.sympatico.ca 09.02.03, 05:48 Ostatnie lata ttc, ostatnie lata Odpowiedz Link Zgłoś
ttc Re: WRONG 09.02.03, 21:11 Gość portalu: Biala napisał(a): > Ostatnie lata ttc, ostatnie lata To znaczy ktore? Danych z 2002 jeszcze nie ma. Wiec w 2001 nastapil taki wielki zwrot? Z listy ktorej podalem, tylko dwa sa islamskie (Iran i Pakistan) i tylko jeden "arabski" - Iran. Biala, sprawdz swoje zrodla, a potem produkuj sie na forum (moje dane sa z Stats Canada). Cheers, ttc Odpowiedz Link Zgłoś
ttc Re: WRONG 09.02.03, 21:18 ttc napisał: > Gość portalu: Biala napisał(a): > > > Ostatnie lata ttc, ostatnie lata > To znaczy ktore? Danych z 2002 jeszcze nie ma. Wiec w 2001 nastapil taki wielki > > zwrot? Z listy ktorej podalem, tylko dwa sa islamskie (Iran i Pakistan) i tylko > jeden "arabski" - Iran. Biala, sprawdz swoje zrodla, a potem produkuj sie na > forum (moje dane sa z Stats Canada). Cheers, ttc Wlasnie zdalem sobie sprawe ze Iranczycy to nie Arabowie tylko Persi. Tak wiec zaden z tych 10 panstw nie wysyla do nas Arabow. Zalewja oni chyba nas tylko w wyobrazni Bialej. Cheers, ttc Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Re: WRONG 10.02.03, 00:28 ha, ha, ha , moze sie jeszcze cofniesz do dinozaurow szkoda, ze nie mozna tutaj korzystac z rysunkow Odpowiedz Link Zgłoś
ttc Re: WRONG 10.02.03, 01:10 biala& napisała: > ha, ha, ha , moze sie jeszcze cofniesz do dinozaurow > szkoda, ze nie mozna tutaj korzystac z rysunkow Persowie z Iranu maja tyle wspolnego z szeroko pojetymi Arabami co Polacy z na przyklad Wlochami albo Irlandczykami - jedyne co ich laczy to religia. Maja zupelnie inny jezyk, sztuke i zwyczje. Nie ma potrzeby zeby sie cofac do dinozaurow, takie roznice sa dzisiaj. Jeszcze raz wiec powtarzam, bo unikasz tematu, z 10 panstw dostarczajacych najwieksza ilosc emigrantow do Kanady, zaden nie jest 'arabski'. ttc Odpowiedz Link Zgłoś
biala& Re: WRONG 10.02.03, 01:28 ttc napisał: > > > Gość portalu: Biala napisał(a): > > > > > Ostatnie lata ttc, ostatnie lata > > To znaczy ktore? Danych z 2002 jeszcze nie ma. Wiec w 2001 nastapil taki > wielki > > > > zwrot? Z listy ktorej podalem, tylko dwa sa islamskie (Iran i Pakistan) i > tylko > > jeden "arabski" - Iran. Biala, sprawdz swoje zrodla, a potem produkuj sie > na > > forum (moje dane sa z Stats Canada). Cheers, ttc > Wlasnie zdalem sobie sprawe ze Iranczycy to nie Arabowie tylko Persi. Tak wiec > zaden z tych 10 panstw nie wysyla do nas Arabow. Zalewja oni chyba nas tylko w > wyobrazni Bialej. Cheers, ttc 1. moje dane sa wiarygodne i prosze ich nie podwazac - The Windsor Star 2. niewatpliwie mam cos niepokolei z glowa bo zyje w Kanadzie 3. zawsze sie loguje 4. nie dyskutuje z Toba od czasu gdy okazales sie "podwojnym agentem" Odpowiedz Link Zgłoś
ttc Re: WRONG 10.02.03, 01:33 biala& napisała: > > > ttc napisał: > > > > > Gość portalu: Biala napisał(a): > > > > > > > Ostatnie lata ttc, ostatnie lata > > > To znaczy ktore? Danych z 2002 jeszcze nie ma. Wiec w 2001 nastapil t > aki > > wielki > > > > > > zwrot? Z listy ktorej podalem, tylko dwa sa islamskie (Iran i Pakista > n) i > > tylko > > > jeden "arabski" - Iran. Biala, sprawdz swoje zrodla, a potem produkuj > sie > > na > > > forum (moje dane sa z Stats Canada). Cheers, ttc > > Wlasnie zdalem sobie sprawe ze Iranczycy to nie Arabowie tylko Persi. Tak > wiec > > zaden z tych 10 panstw nie wysyla do nas Arabow. Zalewja oni chyba nas tyl > ko > w > > wyobrazni Bialej. Cheers, ttc > > > 1. moje dane sa wiarygodne i prosze ich nie podwazac - The Windsor Star > 2. niewatpliwie mam cos niepokolei z glowa bo zyje w Kanadzie > 3. zawsze sie loguje > 4. nie dyskutuje z Toba od czasu gdy okazales sie "podwojnym agentem" > Jedynym agentem jakim jestem to w wyobrazni jakiegos forumowego wariata ktory uwaza moje zadowolenie z Kanady jako znak ze pracuje dla rzadu kanadyjskiego naganiajac naiwnych emigrantow. ttc Odpowiedz Link Zgłoś