Dodaj do ulubionych

KANADA TO CHINY AMERYKI POLNOCNEJ

IP: 208.29.168.* 07.02.03, 21:07
KANADA POWINNA SIE NAZYWAC "CHINY AMERYKI POLNOCNEJ" LUB "PAKONADA" TYLE TAM
TYCH SMIECI AZJATYCKICH
Obserwuj wątek
    • Gość: myszka Re: KANADA TO CHINY AMERYKI POLNOCNEJ IP: *.48-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 07.02.03, 21:13
      ty cwoku a dlaczego ty sie masz za za cos lepszego od chinczyka
    • Gość: zolty obywatel Re: KANADA TO CHINY AMERYKI POLNOCNEJ IP: *.sympatico.ca 07.02.03, 21:23
      Gość portalu: USA napisał(a):

> KANADA POWINNA SIE NAZYWAC "CHINY AMERYKI POLNOCNEJ" LUB "PAKONADA" TYLE TAM
      > TYCH SMIECI AZJATYCKICH

Czep sie swoich skosnych, gamoniu, naszych kanadyjskich zoltych obywateli
      zostaw w spokoju!
      • Gość: Renka Re: KANADA TO CHINY AMERYKI POLNOCNEJ IP: *.ADSL.mnsi.net 07.02.03, 22:04
        Jak to dobrze, ze ktos zaczal taki sloneczny watek. Od razu sie zrobilo i
        cieplo i zolto. Ja lubie wszystko, co zolte, z wyjatkiem samochodow, uwazam
        zolty samochod za cos bezwstydnego smile)
        A czy ktos widzial zoltego w zoltym samochodzie?
        To musi byc dopiero bezwstyd.
    • Gość: Sydney Re: KANADA TO CHINY AMERYKI POLNOCNEJ IP: *.prem.tmns.net.au 07.02.03, 22:52
      No prosze zoltki nie tylko opanowuja glob ziemski ale tagrze wasze serca -czy
      to dlatego ze tak wam smakuje chinskie ?????
      Ta zaraza jest juz wszedzie -cieszcie sie biale Dynozaury !
    • robin~hood Re: KANADA TO CHINY AMERYKI POLNOCNEJ 08.02.03, 01:24
      Czy w Reston, VA, USA czy tam nie ma zoltych?
    • biala& WRONG 08.02.03, 06:10
      Until the 1970s, most immigrants to Canada came from Britain. About 26 490
      people came from Britain, which was slightly more than the 24 323 people who
      came from the US. Large numbers of immigrants came from Portugal 7 902 people,
      Greece 6 345 people and India 5 649 people.

In the 1980s, immigrants arrived from many places. Vietnam provided 25 541
      people, Britain 18 245 people, and the US 9 926. Hong Kong was next in line,
      with 6 309 immigrants, slightly ahead of Laos, the source of 5 041 immigrants.

In the early 1990s, Hong Kong led the way with 28 825 immigrants to Canada.
      Poland ranked second, with 16 492 immigrants, followed by Lebanon with 12 407.
      During this period, 11 950 people arrived from the Philippines, and 10 570 from
      India. Vietnam followed with 9 048 immigrants. The number of immigrants from
      Portugal was about 7 906, from China 7 848, and from US 5 906. There were 3 752
      immigrants from El Salvador.

What do you think? How many people is Canada presently accepting?
      With 250 000 newcomers entering Canada every year !!!!!
      Could you tell me what the leading source of immigrants to Canada was in the
      2002? Arabic people.

Po reszte informacji prosze sie zglaszac do ttc, to kompetentny, biegly w
      statystykach osobnik i swietnie zna jezyk (angielski oczywiscie smile)Poza tym
      bardzo lubi Kanade.

Renka! Wiesz w ktorym miescie jest najwiekszy przyrost imigracji z krajow
      arabskich? W naszym kochanym Windsor. Zmien menu poki czas wink
      • Gość: Crowa LEFT lub WRONG? IP: *.sympatico.ca 08.02.03, 17:44
        Chiny to potega ekonomiczna! Stany sa tam zadluzone po jajca Busza
        Juniorka! Co to za moron? Stany sa zadluzone wszedzie ...
      • ttc Re: WRONG 08.02.03, 23:34
        biala& napisała:

> What do you think? How many people is Canada presently accepting?
        > With 250 000 newcomers entering Canada every year !!!!!
        > Could you tell me what the leading source of immigrants to Canada was in the
        > 2002? Arabic people.
        >
        > Po reszte informacji prosze sie zglaszac do ttc, to kompetentny, biegly w
        > statystykach osobnik i swietnie zna jezyk (angielski oczywiscie smile)Poza tym
        > bardzo lubi Kanade.
        >
        > Renka! Wiesz w ktorym miescie jest najwiekszy przyrost imigracji z krajow
        > arabskich? W naszym kochanym Windsor. Zmien menu poki czas wink

TOP 10 SOURCE COUNTRIES OF IMMIGRANTS (1996 - 2000)

China

India

Pakistan

Philippines

South Korea

Sri Lanka

U.S.A.

Iran

Yugoslavia

Great Britain

Gdzie ten zalew Arabow Biala? ttc
        • Gość: Renka Re: odnosnie arabskich, czy chinskich IP: *.ADSL.mnsi.net 09.02.03, 03:52
          My tu w Windsorze mamy 200 narodowosci. Ja osobiscie z Arabami czy Chinczykami
          mam do czynienia na codzien i jest jak jest. Jedzenie chinskie uwielbiam, ale
          zalezy KTO, znaczy sie, jaki kucharz przyrzadza. Jak zwykle, wszystko zalezy
          od smaku i zdolnosci kucharza.Arabskie jedzenie jest swietne, zreszta tak samo
          jak wloskie, polskie czy inne, bo ja lubie wszystkie kuchnie swiatasmile)Ae zupe
          z paczki odrozniam od takiej prawdziwej smile)
          Mam starych klientow z poludnia Europy i Azjatow, ktorzy bardzo lubia moja
          kuchnie.Ja tez sie staram rewanzowac i odwiedzam ich restauracje, jak zarobie
          na to , hehe smile
          • Gość: s Re: odnosnie arabskich, czy chinskich IP: 144.138.143.* 10.02.03, 11:09
            Chwalisz sie szmato ze szczury zresz ??
        • Gość: Biala Re: WRONG IP: *.sympatico.ca 09.02.03, 05:48
          Ostatnie lata ttc, ostatnie lata
          • ttc Re: WRONG 09.02.03, 21:11
            Gość portalu: Biala napisał(a):

> Ostatnie lata ttc, ostatnie lata
            To znaczy ktore? Danych z 2002 jeszcze nie ma. Wiec w 2001 nastapil taki wielki
            zwrot? Z listy ktorej podalem, tylko dwa sa islamskie (Iran i Pakistan) i tylko
            jeden "arabski" - Iran. Biala, sprawdz swoje zrodla, a potem produkuj sie na
            forum (moje dane sa z Stats Canada). Cheers, ttc
            • ttc Re: WRONG 09.02.03, 21:18
              ttc napisał:

> Gość portalu: Biala napisał(a):
              >
              > > Ostatnie lata ttc, ostatnie lata
              > To znaczy ktore? Danych z 2002 jeszcze nie ma. Wiec w 2001 nastapil taki
              wielki
              >
              > zwrot? Z listy ktorej podalem, tylko dwa sa islamskie (Iran i Pakistan) i
              tylko
              > jeden "arabski" - Iran. Biala, sprawdz swoje zrodla, a potem produkuj sie na
              > forum (moje dane sa z Stats Canada). Cheers, ttc
              Wlasnie zdalem sobie sprawe ze Iranczycy to nie Arabowie tylko Persi. Tak wiec
              zaden z tych 10 panstw nie wysyla do nas Arabow. Zalewja oni chyba nas tylko w
              wyobrazni Bialej. Cheers, ttc
              • biala& Re: WRONG 10.02.03, 00:28
                ha, ha, ha , moze sie jeszcze cofniesz do dinozaurow
                szkoda, ze nie mozna tutaj korzystac z rysunkow
                • ttc Re: WRONG 10.02.03, 01:10
                  biala& napisała:

> ha, ha, ha , moze sie jeszcze cofniesz do dinozaurow
                  > szkoda, ze nie mozna tutaj korzystac z rysunkow

Persowie z Iranu maja tyle wspolnego z szeroko pojetymi Arabami co Polacy
                  z na przyklad Wlochami albo Irlandczykami - jedyne co ich laczy to religia.
                  Maja zupelnie inny jezyk, sztuke i zwyczje. Nie ma potrzeby zeby sie cofac do
                  dinozaurow, takie roznice sa dzisiaj. Jeszcze raz wiec powtarzam, bo unikasz
                  tematu, z 10 panstw dostarczajacych najwieksza ilosc emigrantow do Kanady,
                  zaden nie jest 'arabski'. ttc
              • biala& Re: WRONG 10.02.03, 01:28

ttc napisał:
                >
                > > Gość portalu: Biala napisał(a):
                > >
                > > > Ostatnie lata ttc, ostatnie lata
                > > To znaczy ktore? Danych z 2002 jeszcze nie ma. Wiec w 2001 nastapil taki
                > wielki
                > >
                > > zwrot? Z listy ktorej podalem, tylko dwa sa islamskie (Iran i Pakistan) i
                > tylko
                > > jeden "arabski" - Iran. Biala, sprawdz swoje zrodla, a potem produkuj sie
                > na
                > > forum (moje dane sa z Stats Canada). Cheers, ttc
                > Wlasnie zdalem sobie sprawe ze Iranczycy to nie Arabowie tylko Persi. Tak
                wiec
                > zaden z tych 10 panstw nie wysyla do nas Arabow. Zalewja oni chyba nas tylko
                w
                > wyobrazni Bialej. Cheers, ttc

1. moje dane sa wiarygodne i prosze ich nie podwazac - The Windsor Star
                2. niewatpliwie mam cos niepokolei z glowa bo zyje w Kanadzie
                3. zawsze sie loguje
                4. nie dyskutuje z Toba od czasu gdy okazales sie "podwojnym agentem" wink

• ttc Re: WRONG 10.02.03, 01:33
                  biala& napisała:

>
                  >
                  > ttc napisał:
                  > >
                  > > > Gość portalu: Biala napisał(a):
                  > > >
                  > > > > Ostatnie lata ttc, ostatnie lata
                  > > > To znaczy ktore? Danych z 2002 jeszcze nie ma. Wiec w 2001 nastapil t
                  > aki
                  > > wielki
                  > > >
                  > > > zwrot? Z listy ktorej podalem, tylko dwa sa islamskie (Iran i Pakista
                  > n) i
                  > > tylko
                  > > > jeden "arabski" - Iran. Biala, sprawdz swoje zrodla, a potem produkuj
                  > sie
                  > > na
                  > > > forum (moje dane sa z Stats Canada). Cheers, ttc
                  > > Wlasnie zdalem sobie sprawe ze Iranczycy to nie Arabowie tylko Persi. Tak
                  > wiec
                  > > zaden z tych 10 panstw nie wysyla do nas Arabow. Zalewja oni chyba nas tyl
                  > ko
                  > w
                  > > wyobrazni Bialej. Cheers, ttc
                  >
                  >
                  > 1. moje dane sa wiarygodne i prosze ich nie podwazac - The Windsor Star
                  > 2. niewatpliwie mam cos niepokolei z glowa bo zyje w Kanadzie
                  > 3. zawsze sie loguje
                  > 4. nie dyskutuje z Toba od czasu gdy okazales sie "podwojnym agentem" wink
                  >
                  Jedynym agentem jakim jestem to w wyobrazni jakiegos forumowego wariata ktory
                  uwaza moje zadowolenie z Kanady jako znak ze pracuje dla rzadu kanadyjskiego
                  naganiajac naiwnych emigrantow. ttc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka