jajecznical 25.02.03, 01:55 Twoje zgłoszenie uczestnictwa na forum: "Polonia bis" zostało odrzucone. Ta wiadomość jest automatycznie generowana przez program obsługujący Forum Prywatne gnojki skurwysynskie nie chcecie wposcic pana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salceson.kujawski Re: polonia bis 25.02.03, 01:57 ale ci daja po jajach !! eheheheheh !! i po co sie tam pchasz do tego babinca !! na plotki babskie cie interesuja ? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: polonia bis 25.02.03, 02:04 (...)To straszne! Byc odepchnietym,wiem cos o tym...... Jak mnie wywalili to plakalem dwa dni!... Trzeciego dnia poszedlem na piwo i mi przeszlo.... Ty mozesz ten numer zrobic z denaturatem jak chcesz.... Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
salceson.kujawski Re: polonia bis 25.02.03, 02:40 pogadaj z Luisa ona zna prezesa to ci zalatwi wejscie tylnymi drzwiami, co najwyzej w zamian posprzatasz ,smieci wyniesiesz, buty wyczyscisz,gary po imprezie pomyjesz i butelki po piwie oddasz na recykle,to cie tam przyjmom i bedziesz czapkowal i nisko sie klanial ,bo inaczej ,wynocha ! Odpowiedz Link Zgłoś
podla-luiza-w-dupie-swiata dopoki ja rzadze wstepu nie masz kolego. 25.02.03, 04:11 jajecznical napisał: > Twoje zgłoszenie uczestnictwa na forum: "Polonia bis" zostało odrzucone. > > Ta wiadomość jest automatycznie generowana przez program obsługujący Forum > Prywatne > > gnojki skurwysynskie nie chcecie wposcic pana? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie "Salon Odrzuconych"? no txt 25.02.03, 09:20 Luiza-w-Ogrodzie W szeleszczacym gaszczu uroczynu Odpowiedz Link Zgłoś