sprzedawczyk1 27.02.03, 17:15 ILE POLAKOW MA JUZ DOSC AMERYKI ?? CZY MYSLICIE ZEBY SIE PRZEPROWADZAC TERAZ DO EUROPY , W USA Z TEGO CO WIEM ROBI SIE STRASZNA KASZANA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczesciarz_antoni Ja mam dosc 28.02.03, 01:57 takich sk-ow jak sprzedawczyk, moze byc nawet jeden. Powiedz gdzie mieszkasz a przyjade i ci nap..le. Za darmo, takie darwinowskie pogotowie ratunkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
salceson.kujawski kolejny glupek co.... 28.02.03, 02:21 nie dostal wizy wjazdowj do USA ,a wystal sie przed Ambasadom od 5 rano i teraz pierdoli glupoty na Forum zeby stres odreagowc,idz glupku dostan wize do Moskwy albo na Bialorus ,ale i tam juz tez nie chcom dawac burakom wizow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Ja chce sie pozbyc polskiego obywatelstwa IP: 216.167.186.* 28.02.03, 02:26 Ja wole tu w USA zostac i nie chce juz tego obywatelstwa polskiego. Nie chce miec nic wspolnego z polskim rzadem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIENA Re: POLONIA MA DOSC USA??? IP: 207.207.244.* 28.02.03, 02:35 TAK OSLE KASZANA STRASZNA KASZANA JUZ SIE WSZYSCY PAKUJA DO EUROPY HAHAHAHAHA KASZANA BUCU TO JEST W EUROPIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Re: POLONIA MA DOSC USA??? IP: *.cvx20-bradley.dialup.earthlink.net 28.02.03, 03:37 sprzedawczyk1 napisał(a): > ILE POLAKOW MA JUZ DOSC AMERYKI ?? CZY MYSLICIE ZEBY SIE PRZEPROWADZAC TERAZ > DO EUROPY , W USA Z TEGO CO WIEM ROBI SIE STRASZNA KASZANA Kaszana polega na tym ze zarabiam 50 $ na godzine. Bezrobocie jest 5%. Zycze tego nie tylko tobie w RPL-u ale i calej Europie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szybki Re: POLONIA MA DOSC USA??? IP: *.proxy.aol.com 01.03.03, 07:02 sprzedawczyk1 napisał(a): > ILE POLAKOW MA JUZ DOSC AMERYKI ?? CZY MYSLICIE ZEBY SIE PRZEPROWADZAC TERAZ > DO EUROPY , W USA Z TEGO CO WIEM ROBI SIE STRASZNA KASZANA Jak z tego wynika to raczej malo wiesz.......... Pozd.z Kaliforni. Odpowiedz Link Zgłoś