princeton 20.03.03, 23:59 Za pare miesiecy jade do Princeton (NJ). Szukam Poloni. Dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirko Re: jade do Princeton - Szukam Poloni IP: *.union01.nj.comcast.net 21.03.03, 00:09 Basia Piasecka-Johnson, "Johnson & Johnson", Rt.1 North, Princeton, New Jersey (Zna sie na sztuce wiec nie zapomij przywiezc krysztal). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: jade do Princeton - Szukam Poloni IP: *.dyn.optonline.net 21.03.03, 02:15 Gość portalu: Mirko napisał(a): > Basia Piasecka-Johnson, "Johnson & Johnson", Rt.1 North, Princeton, New Jersey > (Zna sie na sztuce wiec nie zapomij przywiezc krysztal). Piasecka, zeby wyruchac wujka sama, mieszka w Monako, wara IRS-owi od jej ciezko wyharowanych pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
princeton Re: jade do Princeton - Szukam Poloni 21.03.03, 02:18 za wysokie progi na moje skromne nogi. szukam "normalnych" ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GWB Re: jade do Princeton - Szukam Poloni IP: *.proxy.aol.com 21.03.03, 02:22 ONA JEST NORMALNA DUPE MU PODCIERALA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: jade do Princeton - Szukam Poloni IP: *.dyn.optonline.net 21.03.03, 02:25 princeton napisała: > za wysokie progi na moje skromne nogi. > szukam "normalnych" ludzi www.princeton.edu/~intlctr/ciso.html tam masz linki do kklubow studenckich, tylko jeden link nie dziala, zgadnij do klubu ktorej nacji mial prowadzic? Odpowiedz Link Zgłoś
princeton Re: jade do Princeton - Szukam Poloni 21.03.03, 03:42 znalazlem 24 polakow w princeton www.polish-pages.com/index.cfm Moze ktos z trenton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: jade do Princeton - Szukam Poloni IP: *.ny5030.east.verizon.net 21.03.03, 04:40 Polacy ci do szczescia potrzebni? Ja to uciekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RT Re: jade do Princeton - Szukam Poloni IP: 142.94.86.* 21.03.03, 05:07 Gość portalu: MM napisał(a): > Polacy ci do szczescia potrzebni? > Ja to uciekam... Widocznie jestes zboczencem. Odpowiedz Link Zgłoś