viper39 [...] 12.10.06, 17:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iluzja-w-ogrodzie Re: balmy 12.10.06, 17:54 Bardzo dobrze ze usuwa smieci. Nie potrafisz pisac bez ublizania innym to pisz w klopie na scianie .I to najlepiej we wlasnym domu. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: balmy 12.10.06, 18:42 bo pewnie cos chamskiego odpisales na moj post. Na przyszlosc pisz prawde tak jak ortalion, o slomie, to nie bedziesz wycinany. Dobrze ci tak! Odpowiedz Link Zgłoś
wysoki_pan Re: balmy 22.10.06, 17:02 Balmy, serduszko, by twoich postow nie pousuwal, ona lubi twoja pisanine bo jest taki sam pedocon jak ty. To ja wysylam twoje smieci do forum.abuse@gazeta.pl gdzie po doslownie 15 minutach , 24 h dobe sa wymiatane jak na to zasluguja, smieci do rynsztoka. Odpowiedz Link Zgłoś
viper39 Re: balmy 22.10.06, 19:02 nie wiem dlaczego zostalem wyciety balmy no ale mam nadzieje ze mi to wytlumaczysz i to jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff zupelnie nie rozumiem dlaczego 22.10.06, 19:13 nie zostalem wyciety? Tojest dranstwo. Staram siejak moge i nic: a chcialoby sie posiedziec na oslej lawce. Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: balmy 24.10.06, 04:11 Raczej miales na mysli kapitalizm - iscie diabelski wynalazek, "dzieki" ktoremu ludzie nie dosc, ze daja sie dobrowolnie wyzyskiwac, to jeszcze narzekaja, jak nikt ich wyzyskiwac nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
starypierdola Bozesztymoj.... !!! 24.10.06, 17:53 Ales Ty beznadziejnie glupi, Viper! Mozg staje; w pale sie nie miesci..... Zdegustowany SP Odpowiedz Link Zgłoś
viper39 Re: Bozesztymoj.... !!! 24.10.06, 19:06 starypie.. napisał: > Ales Ty beznadziejnie glupi, Viper! > Mozg staje; w pale sie nie miesci..... > > Zdegustowany SP starypie.. - uwierz mi w glupocie osiagnales szczyty ktore nie sa dostepne zwyklym ludziom takim jak ja. gdyby dawali za gluopte nobla to mialbys ich pare na swoim koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 A Ty, vpierciu, co taki skromny? 24.10.06, 19:57 Niczego nie masz na knocie? Co tak nagle??? Pierdlonij dla wyrównania strat jakiś tekst o bezynie. Odpowiedz Link Zgłoś