Dodaj do ulubionych

Imprezy w Chicago

IP: *.incentre.net 28.03.03, 20:45
Wybieramy sie z kolezanka pod koniec maja na tydzien do Ch. Kwatery
mamy zorganizowane lecz nie wiemy co i gdzie robic ciekawego...takze szukamy
przewodnikow do ciekawego/milego/szalonego spedzenia czasu. (Mamy po 25 lat)
Jakies pomysly?
Pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • cantroll Re: Imprezy w Chicago 28.03.03, 21:12
      Gość portalu: angel_eyes napisał(a):

> Wybieramy sie z kolezanka pod koniec maja na tydzien do Ch. Kwatery
      > mamy zorganizowane lecz nie wiemy co i gdzie robic ciekawego...takze szukamy
      > przewodnikow do ciekawego/milego/szalonego spedzenia czasu. (Mamy po 25 lat)
      > Jakies pomysly?

Ja mam jeden, ale za to boski, hehehe. Zwiedzic skansen slowiansko-amerykanski
      zwany Jackowo, porozmawiac z tambylcami, rozdac troche bakczyszow (5 centow tez
      sie liczy, hehehe), beda bardziej oblaskawieni, pokaza jak sie w Hameryce zyje.
      Moze pokaza wytwornie falszywych kart SSN, zielonych kart i paszportow,
      wytlumacza co to sa domki i gdzie kupic "stuff" tanio od zlodzieja albo u zyda,
      jak zalozyc kontraktorke i jak sie podlogi mapuje. Moga powiedziec jak sie
      przez tunel dostac do Meksyku i gdzie sa dobre i tanie bejsmenty do wynajecia w
      kilka osob. Jak sie je recami i ile zlotych sygnetow trzeba nosic zeby uchodzic
      za powazanego czlowieka. Jesli wy nie spikaci, to dadza crash course w
      angielskim, hehehe. Gdzie mozna tanio kupic dobra fure z policyjnej licytacji
      (troche krwia poplamione i trupem smierdzi) ale pozniej mozna zaszpanowac, nikt
      nie musi wachac, hehehe. Zaprowadza w niedziele na sume pod polski kosciol co
      by zwierzyniec poogladac i aaaaaa, za dlugo by o tym pisac. Pozdrowcie ode mnie
      Bundy'ch, hehehe.
      • Gość: angel_eyes Re: Imprezy w Chicago IP: *.incentre.net 28.03.03, 21:51
        P.S. wiemy jakie jest zycie w Hameryce i okolicach (od 10 lat siedzimy w
        Kanadzie); szukamy tylko dobrej zabawy wink))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka