Dodaj do ulubionych

Krucjata religijna na tym forum - co wy na to?

03.11.06, 13:47
Konkretnie chodzi mi o watek:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=51382215
Na tym watku balmy, czyli admin forum POLONIA, prowadzi (jako jp.hi) krucjate przeciwko innym religiom niz religia jp.hi, a szczegolnie przeciwko niewierzacym. Uwazam, ze dawanie forum pod opieke ekstremisty religijnego, jakim jest przeciez balmy vel jp.hi, to wielki blad. A co o tym sadza pozostali forumowicze z tego forum?
Obserwuj wątek
    • harlista Re: Krucjata religijna na tym forum - co wy na to 03.11.06, 14:49
      Racja, skonczyc !.
      A tu kolejny przyklad wyszydzania . Tym razem KK.
      A co na to balmy?

• Re: Woda, ktora leczy i czyni cuda !
      zorbathegreek 03.11.06, 14:09 + odpowiedz

A ja sprzedaje poprzez internet prawdziwe cialo i krew Pana Jezusa. Dostarcza
      mi je KK, a pomagaja one na wszsystko:
      zapewniaja zdrowie, mlodosc, potencje seksualna, pieniadze i co tylko dusza i
      cialo zapragnie. Ze wzgedu na regulamin forum
      nie moge tu zachecac nikogo do skorzystania z mojej rewelacyjnej oferty. Tym
      bardziej mi zal, bo do Swiat Bozego Narodzenia
      jst u mnie wielka wyprzedaz: na cialo daje 10% znizki, a na krew nawet 15%, i
      to DODATKOWO do istniejacych upostow (emeryci i
      rencisci 10%, mlodziez szkolna i akademicka 5%, a dziewice, bez wzgledu na
      plec,wiek i wyznanie, dodatkowe 20%, oczywiscie po
      udowodnieniu dziewictwa)...
    • ontarian Re: Krucjata religijna na tym forum - co wy na to 03.11.06, 15:13
      zorbathegreek napisał:

> iez balmy vel jp.hi, to wielki blad. A co o tym sadza pozostali forumowicze z
      t
      > ego forum?
      juz i pigulki ci nie pomagaja
      uwazam, ze powinienes sobie strzelic w leb
    • donk Re: Krucjata religijna na tym forum - co wy na to 03.11.06, 15:16
      I tyle z tej rewolucji Solidarnosci, komuchy zyjom caly czas.
    • yaponczyk Krucjata? 03.11.06, 16:13
      Zauwazylem, ze forum to cenzurowane jest "religijnie". Nie nazwalbym tego zaraz
      krucjata, ale specyficzna orientacja cenzury jest raczej nietrudna do
      zidentyfikowania. Wydaje mi sie to nie fair. Nie poruszam tego tematu jaednak,
      bo pisanie na tym forum ma dla mnie znaczenie marginalne i traktuje to jako
      zabawe, nawet nie taka dobra ostatnio, od kiedy pjawily sie tu pierdzace ogniem
      charakterki "wyluozwanych ludzi sukcesu na imigracji".

Fakt takiej tendencyjnej orientacji u cenzora jest kolejnym wypoczwarzeniem
      sensu i celu tego forum. Ale moze to dobrze ze tak jest- Polonia ukazuje swe
      prawdziwe zakutane oblicze.

Zreszta JP samo za siebie mowi wiele smile
    • kawalerowicz Re: Krucjata religijna na tym forum - co wy na to 03.11.06, 22:16
      Nie pomyslales, ze ty sam uprawiasz KRUCJATE religijna. Ta ateistyczna religie
      nam propagujesz. Ateizm, to ruwniez jest religia, choc o tym nie wierz. Co
      zapomnieli powiedziec w panstwowej szkole.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=51474468&a=51496960
      • kan_z_oz Krucjaty 06.11.06, 03:39
        to uprawia na Forum autor tego wątku.
        Mogę tylko wyrazić moje osobiste zdziwienie, że kolega Kagan sam będąc autorem
        krucjat żali się, że jest mu odbierana wolność osobista.
        A przepraszam; a co z Naszą wolnością osobistą gdy na każdym wątku zaczynającym
        się na A, momentalnie pojawia się cut&paste informacja na temat suszy w
        Australii ewentualnie wypociny własne na temat upadku australijskiej ekonomii???

Czy autor tychże krucjat wklejanych przypadkowo wszędzie gdzie się tylko da, a
        jak się nie da też wkleja - zastanawiał się kiedyś na celowością , tudzież
        egoizmem własnej obsesji krucjatowej oraz tego jak 'upierdliwe' jest to dla
        całego grona forumowego?

Przepraszam a gdzie Ja się mam odwołać? tudzież do kogo napisać zażalenie?

Kan

• starywiarus Krucjata - co wy na to - a my na to jak na lato 06.11.06, 13:21
      Kaganiuszu, wstąp do Church of Scientology. Możesz to zrobić z czystym sumieniem, oni podzielaja
      twój sceptycyzm na temat psychiatrii. Do czasu przyjęcia do tej wspólnoty łykaj regularnie tabletki,
      oszczędnie popijając cenną wodą, bo wody musi ci do popicia wielu jeszcze tabletek wystarczyć, a jak
      wiesz, panuje obecnie susza.

A twoje bicie piany na temat australijskiego piekła, wody na kartki, gospodarki nad przepaścią, zagłady
      Aborygenów wybitych przez połączone siły anglo-irlandzkie 150-170 lat temu i polowań z nagonką na
      Polaków, za akcent - nudne się robi. Każdy, kto w Australii mieszka, lub choćby na wycieczce tu był,
      wie, że te majaczenia nie są osadzone w realnej rzeczywistości. Australijskie piekło mieści się
      pomiędzy twymi uszami.

OK, nie przyjęli cię do DFAT, i chwała Bogu ateistów, że cię nie przyjęli - but get a life and get over it.
      • piss.doff Re: Krucjata - co wy na to - a my na to jak na l 06.11.06, 16:23
        zastanawia mnie, ze pare celnych rzutow bolo oraz jakies ulepsznoe w miksturce
        strzaly nie pozwolily tym nieszczesnikom skroic d. najezdzcom.
    • piss.doff udalo mi sie wyrzezbic w cennym metalu 06.11.06, 16:21
      (lekko podgrzewane aluminium, nie ziebi zima) krotka serie krycyfiksow.
      Posiadaja ladne oczko i moge za darmo doalczyc sznureczek do powieszenia sie na
      szyi. Mozna sobie wybrac albo kolor czarny albo kolor czarny. Pojedyncze sztuki
      lub na kilogramy. I nie sa to typowe dewocjonalia spod Czestochowy tylko
      przypominaja raczej dziela sztuki. Panu grekowi dsziekuje za udostepnienie jego
      watku dla ogloszenia tej cennej inwestycji swiatecznej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka