yaponczyk Dolar wszedzie traci oddech 07.11.06, 19:02 tylo DJI w gore i w gore SMiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
zabalmiony W gore! W gore! W gore! 07.11.06, 19:17 Powiedzial Cr_ash Prot_ectio_n T_eam Supervisor. Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 dollar jest silny !! 08.11.06, 00:17 ale w USa !! i to jest najwazniejsze !! a do Polski jezdrze raz na kilka lat, to mi wisi po ile jest !,lepiej dla nas ze jest slaby do zlotowki bo mniej chamstwa bedzie sie pchac do roboty w USa. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 zapomniec o powrocie do Polski 08.11.06, 21:18 Jesli zarabiasz w USA 2000 $ na czysto na miesiac to ile Ci zostanie po zaplaceniu rachunkow.Bedzie to mizerna kwota tak aze nie masz co mazyc o powrocie do Polski po prostu jestes za biedny na powrot do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay Re: zapomniec o powrocie do Polski 08.11.06, 21:27 Jak na razie to nikt nie wraca za to wszyscy uciekaja z tonacego okretu. Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 Re: zapomniec o powrocie do Polski ?? 09.11.06, 02:47 a po co niby mam wracac ?????/!!!! w USa jest mi dobrze ,,tu mam wszystko ,domek z ogrodkiem i basenem, TV o wielkim ekranie 60 inczy ,nowy Cadillak !!!!! i wakacje na Florydzie co roku w Miami albo Tampa albo Fort Lauderdale ,wiec po co mam mam wracac do dziadowstwa ??/!!!/ hyhyhyhyyhhyhyhy!!! Bruner !! ty mozesz wracac i zalozyc tablice z dykty na plecy i lazic po ulicach z reklama razem z twoim kolega elektrykiem od wysokich napiec ,dorobisz pare groszy do tej nedznej renty,yhhyhyhyyhhyhyyhhyhyhyyhhyhyyh!!! Odpowiedz Link Zgłoś
napo_leon Re: dollar jest silny !! 09.11.06, 23:26 hotdog1 napisał: > ale w USa !! i to jest najwazniejsze !! a do Polski jezdrze raz na kilka lat, > to mi wisi po ile jest !,lepiej dla nas ze jest slaby do zlotowki bo > mniej chamstwa bedzie sie pchac do roboty w USa. I w USA nie jest silny. Wszystko drogie a dolar tani Odpowiedz Link Zgłoś
jp.hi Re: Dolar w Polsce traci oddech 09.11.06, 05:39 W wyniku czego traca oddech polskie przedsiebiorstwa. Silna zlotowka sciska za gardlo polskich eksporterow. Uciekaja wiec do Ukrainy. tinyurl.com/vllta "To przecież eksporterzy napędzają rozwój gospodarczy, a obniżenie rentowności jest widoczne we wszystkich sektorach gospodarki." mowi Zbigniew Drzymała, dyrektor Spolki Grocin. Odpowiedz Link Zgłoś
yaponczyk I bardzo dobrze 09.11.06, 13:50 Jak Franczuzi, Angole lub Hiszpanie inwestowali w Polsce, to bylo "zle", bo "skorzystaja z ulg, wezma kase i uciekna", teraz zas jak Polskie firmy same inwestuja za granica, to jest "zle" bo "przecież eksporterzy napędzają rozwój gospodarczy" no wiec takze jest oczywiscie zle.Jakze by inaczej. Imigrancino, zdecyduj sie wreszczie co wg ciebie dla Polski jest DOBRE. Odpowiedz Link Zgłoś
harlista [...] 10.11.06, 02:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 $$$ tylko w Ameryce 10.11.06, 03:24 ma sile nabywcza !!!!!!! a reszta nas nie interesuje ,w dalszym ciagu za 20 $ kupuje gallon gorzaly albo 24 piwa albo mam pelny tank benzyny !!!!!!,ihhihihihihihi !!! w PRLu Bis tego nie ma !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: Dolar w Polsce traci oddech 10.11.06, 14:02 Bruno, zlituj się i nie vqoorviaj mnie jeszcze Ty! To goovno traci nie tylko w Polsce! biznes.onet.pl/0,1431565,wiadomosci.html A ja tracę wraz z nim. Odpowiedz Link Zgłoś