Dodaj do ulubionych

San Francisco

IP: *.* 13.06.02, 21:16
Szukam mam z San Francisco! Nie robie sobie wielkich nadziei, ale moze jednak... Mila
Obserwuj wątek
    • Gość: janeczka Re: San Francisco IP: *.* 11.07.02, 21:14
      Mój brat tydzień temu poleciał do S. Francisco.czy strasznie jest u was gorąco. Ona tak narzeka...Pracuje w nocy, bo w dzień się nie da.Jak jest z dostępem do netu. Miał iść na jakąś uczelnie(jest studentem), ale nie wiem, czy mu coś z tego wyjdzie...Napisz mi więcej o Twoim mieście.janeczka-mama 2 letniego Jasia
      • Gość: Katarynka San Francisco-tu Schmetterling z nowym nickiem -do Janeczki IP: *.* 17.07.02, 02:32
        Zmienilam Schmetterlinga na Katarynke, poniewaz zaczal mnie denerwowac. Mila nazywalo mnie rodzenstwo, ale tu juz nikt tak na mnie nie mowi, wiec czas na wystapienie pod prawdziwym imieniem.;-)A teraz do rzeczy. Dziwie sie, ze Twoj brat narzeka na upaly, bo to lato jest podobno wyjatkowo zimne. Zalezy jeszcze, w jakiej jest dzielnicy. Tu gdzie ja mieszkam (Sunset)o tej porze roku prawie ciagle jest mgla, dni sloneczne zdarzaja sie rzadko, a jesli juz, to do upalu daleko... Natomiast blizej zatoki jest zdecydowanie bardziej slonecznie. Nie bywam tam codziennie, ale wiem, ze i tam lato jest chlodniejsze niz zwykle. Gdzie dokladnie jest Twoj brat (ulica, dzielnica?)?Ja Wam zazdroszcze polskich upalow...Poza tym goracem (??) Twoj brat chyba jest zadowolony, co? Tutaj jest naprawde bardzo ladnie. Ja tam milosniczka Ameryki nie bylam, zdecydowanie wole stare miasta europejskie, ale przyznac musze, ze w SF jest bardzo duzo pieknych i ciekawych miejsc, a niedaleko od samego miasta rowniez jest co ogladac. Mam nadzieje, ze brat nie bedzie tylko pracowal, ale i obejrzy to i owo. Przypuszczam, ze tak jak i mnie, uderzyl go widok wielu bezdomnych, na szczescie nie "mieszkaja" we wszystkich dzielnicach. W niektorych miejscach lepiej sie nie pokazywac nie tylko w nocy. Oj, chyba wiecej nie napisze, Gabrys wzywa...Napisz cos wiecej, co brat tu robi.Pozdrawiam K
    • Gość: ma Re: San Francisco IP: *.* 15.07.02, 07:51
      Witaj, My mieszkamy w Utah, ale chętnie zapoznamy kogoś z San Francisco. Jakbyś chciała pokorespondować, a może masz GG, to zapraszam.Bozena
    • Gość: janeczka Re: San Francisco IP: *.* 30.07.02, 20:19
      Brat-wyjechał jako student. A robi, co się da. Ostatnio malował jakiś szpital w samym S. Francisco. Przez pewien czas w ogóle nie mogli znaleźć pracy, ale już jest ok.Powinien odezwać się do mnie-jak dorwie się do netu, więc będę wiedziała więcej.
    • Gość: dzideku2 Re: San Francisco IP: *.* 23.08.02, 05:48
      Witam! O, co za zdziwienie, kiedy zobaczylam tytul!!! Ja mieszkam w S.F. nad samym oceanem. Jestem w 9 tygodniu i jestem okropnie samotna... Calymi dniami jestem sama w domu! Maz pracuje a ja w domku! Napiszcie do mnie! Moze sie kiedys spotkamy? Pozdrawiam! Agnieszka
      • Gość: Katarynka Re: San Francisco DO DZIDEKU2 IP: *.* 23.08.02, 22:26
        Agnieszko,napisalam do Ciebie maila na priva.K
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka