piss.doff 30.11.06, 07:36 tinyurl.com/yxxatx i zbrodnia narodowa a teraz? Nawet w prasie na pierwszej stronie przypominaja o parasolu zeby przypadkiem nie zmoknac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogo2 Re: nie tak dawno wyjazd za granice to byla zdrad 30.11.06, 11:56 teraz, to koniecznosc...dlatego na pierwszej stronie, pisza o parasolu.... piss.doff napisał: > tinyurl.com/yxxatx > i zbrodnia narodowa a teraz? Nawet w prasie na pierwszej stronie przypominaja > o parasolu zeby przypadkiem nie zmoknac. Odpowiedz Link Zgłoś
abby.normal Re: nie tak dawno wyjazd za granice to byla zdrad 13.12.06, 06:46 Praca jakiej Bóg w nas dokonuje (...) rzadko bywa tym czego oczekujemy. Prawie zawsze odnosimy wrażenie, że Duch ?więty działa na opak, traci czas.. Odpowiedz Link Zgłoś
mrsrobinson Re: nie tak dawno wyjazd za granice to byla zdrad 30.11.06, 13:44 Bo pewnie jak moga zedrzec z ludzi wysokie podatki to i zapominaja o patriotyzmie. Wszystko sie juz w Polsce zeswinilo i nie ma o czym rozmawiac. Mnie to tylko zastanawia ten ped do pieniadza. Sa w stanie zniesc wszelkie upokorzenia aby tylko miec forse, co swiadczy o chlopskiej mentalnosci. Posiadanie jest najwazniejsza wartoscia. Do jakiego stopnia mozna byc chciwym? Oto jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: nie tak dawno wyjazd za granice to byla zdrad 30.11.06, 13:51 american dream...? to juz bylo i jest ..!!! sie nie zastanawiaj... mrsrobinson napisała: > Mnie to tylko zastanawia ten ped do pieniadza. Sa w stanie zniesc wszelkie > upokorzenia aby tylko miec forse, co swiadczy o chlopskiej mentalnosci. > Posiadanie jest najwazniejsza wartoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
drabiniasty Re: nie tak dawno wyjazd za granice to byla zdrad 03.12.06, 03:47 W Ameryce robi sie pieniadze ale ludzie nie sa skapi. Nigdzie na swicie tyle nie daje sie na dzialanosc charytatywna, ni ma tylu organizacji niesienia pomocy. Kazdy szanuajcy sie lekarz przynajmniej razw miesiacu przyjmuje pacjentow za darmo a znam takich co robia to co tydzien. W koncu ile mozna zebrac pieniedzy, zeby ciagle meic chec na wiecej??? A w kwestii zdrad. Z powodu tego, ze w Polsce uwazano i nadal sie uwaza obywatela za wlasnosc mnie przez 5 lat snily sie koszmary zaczynajace sie od tego, ze bylem w Warszawie i wzywano mnie do urzedu paszportowego na Kruczej...Sen emigranta. Dopiero kiedy sie ozenilem, moja zona zaczela mnie budzic, za kazdem razem kiedy mialem koszmar i jakos z czasem to przeszlo. Ale ciagle sobie to przypominam ze wstretem. Odpowiedz Link Zgłoś
revy phony woz 03.12.06, 04:27 drabiniasty napisał: > W Ameryce robi sie pieniadze ale ludzie nie sa skapi. Nigdzie na swicie tyle > nie daje sie na dzialanosc charytatywna, ni ma tylu organizacji niesienia > pomocy. Kazdy szanuajcy sie lekarz przynajmniej razw miesiacu przyjmuje > pacjentow za darmo a znam takich co robia to co tydzien. W koncu ile mozna > zebrac pieniedzy, zeby ciagle meic chec na wiecej??? rozumiem twoj slepy zachwyt Ameryka, jest czym sie zachwycac ale takie propagandowe kawalki o tym jak lekarze przyjmuja za darmo to moglbys sobie darowac, smierdzi to prymitywna propaganda i mija sie z prawda Lekarze to jedna najbardziej chciwych i wyrachowanych grup zawodowych w USA Tak, jest wolny rynek, i na ludzkim nieszczesciu i glupocie mozna w USA zarobic miliony, szczegolnie jezeli ma sie moralnosc oparta na $$ > > A w kwestii zdrad. Z powodu tego, ze w Polsce uwazano i nadal sie uwaza > obywatela za wlasnosc mnie przez 5 lat snily sie koszmary zaczynajace sie od > tego, ze bylem w Warszawie i wzywano mnie do urzedu paszportowego na > Kruczej...Sen emigranta. Dopiero kiedy sie ozenilem, moja zona zaczela mnie > budzic, za kazdem razem kiedy mialem koszmar i jakos z czasem to przeszlo. Ale > ciagle sobie to przypominam ze wstretem. koszmar zwiazany z urzedem paszportowym? moze idz do jednego z tych lekarzy co podobno przyjmuja za darmo raz na tydzien, moze oni ciebie wylecza z zlud, przywidow i cierpietniczych marzen o kanonizacji opartej na urzedzie paszportowym Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: nie tak dawno wyjazd za granice to byla zdrad 03.12.06, 08:34 drabiniasty napisał: > A w kwestii zdrad. Z powodu tego, ze w Polsce uwazano i nadal sie uwaza > obywatela za wlasnosc mnie przez 5 lat snily sie koszmary zaczynajace sie od > tego, ze bylem w Warszawie i wzywano mnie do urzedu paszportowego na > Kruczej...Sen emigranta. Dopiero kiedy sie ozenilem, moja zona zaczela mnie > budzic, za kazdem razem kiedy mialem koszmar i jakos z czasem to przeszlo. Ale > ciagle sobie to przypominam ze wstretem. Been there, done that. Sen emigranta sam sie jakos zgubil, ale tymczasem pojawila sie jego odrwrotnosc: jak jestem w Polacji, to sie ciesze, ze juz do kolchozu od dawna nie przynaleze, ehehe Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: nie tak dawno wyjazd za granice to byla zdrad 03.12.06, 12:53 soup.nazi napisał: > drabiniasty napisał: > > > A w kwestii zdrad. Z powodu tego, ze w Polsce uwazano i nadal sie uwaza > > obywatela za wlasnosc mnie przez 5 lat snily sie koszmary zaczynajace sie > od > > tego, ze bylem w Warszawie i wzywano mnie do urzedu paszportowego na > > Kruczej...Sen emigranta. Dopiero kiedy sie ozenilem, moja zona zaczela mn > ie > > budzic, za kazdem razem kiedy mialem koszmar i jakos z czasem to przeszlo > . Ale > > ciagle sobie to przypominam ze wstretem. > > Been there, done that. Sen emigranta sam sie jakos zgubil, ale tymczasem > pojawila sie jego odrwrotnosc: jak jestem w Polacji, to sie ciesze, ze juz do > kolchozu od dawna nie przynaleze, ehehe > jaki byl by twoj los cdyby twoi rodzice po wojnie nie wyjechali do Polski ,pewnie bys w prawdziwym kolchozie sie wychowywal !na ukrainie ! Odpowiedz Link Zgłoś