Dodaj do ulubionych

Za darmo w - USA - FREE

IP: 130.68.2.* 17.11.01, 16:16
Podobno nic nie ma za darmo. Co najwyzej po gebie - za darmo.
Za korzystanie z internetu kaza placic - a ja mam za darmo ????
za uszkodzony samochod w wypadku trzeba zaplacic $4000 - a mi naprawili za
darmo.???
Chcialem poplywac jachtem zaglowym - i tez plywalem za darmo.
Co jeszcze jest za darmo - moze ktos mial takie darmowe przypadki ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Za darmo w - USA - FREE IP: *.ny5030.east.verizon.net 17.11.01, 17:17
      Ja mam za darmo cotygodniowe wyjscia do kina, teatru lub muzeum.
      No i nie liczyc kosztow ksiazek, szkole tez mam jakby za darmo. A w lato moze
      bede mial akademik za darmo.....
      • Gość: sharky Re: Za darmo w - USA - FREE IP: *.hodad.dialup.pol.co.uk 18.11.01, 23:28
        A ja dostalem plyte DVD za darmo. Bylo napisane Buy 1 , get 1 Free hehehe
        • _angel_ Re: Za darmo w - USA - FREE 19.11.01, 01:06

a ja moge latac za darmo
          • Gość: bizon Re: Za darmo w - USA - FREE IP: *.hwrd1.md.home.com 19.11.01, 17:11
            ludzie jak to zrobiliscie?
            podzielcie sie doswiadczeniami.
            ja niestety nic za darmo nie mam.
            • Gość: Strazak Za darmo w - USA - FREE IP: 65.206.44.* 19.11.01, 18:12
              Kibelki publiczne (w 99,999%).

W porownaniu do takich n.p. Niemiec - w ciagu n.p. kilkudziesieciu lat
              miejskiego zycia - to kolosalna oszczednosc.
              • Gość: ........ Re: Za darmo w - USA - FREE IP: *.sympatico.ca 19.11.01, 18:47
                AIDS jest tez za darmo.
                • Gość: Anna27 Re: Za darmo w - USA - FREE IP: *.215.157.249.Dial1.Washington1.Level3.net 19.11.01, 18:55
                  Ja dokladnie co pol roku dostaje darmowe majtki z Victoria Secret. (Smieszne,
                  bo nigdy w Victorii nic nie kupilam.)
                  Dostaje tez free samples z Nabisco, bo kiedys napisalam im jak uwielbiam ich
                  krakersy. I teraz w trosce bym nie schudla pzrysylaja zarelko.

Filmy w Nationa Gallery of Art w Waszyngtonie sa darmowe. I w ogole wiekszosc
                  muzeow i innchy przybytkow kultury w Waszyngtonie jest za darmo.

Pare razy pozwolono mi jechac autobusem za darmo, bom taka fajna kobita.
                  • Gość: Mirko Majtki z "Sekretu Wictorii"... Nic za darmo! IP: 65.206.44.* 19.11.01, 19:23
                    "fajna kobitka?, "darmowe majtki"? no nie mysle... (Tzn usiłuje...)

Maja Cie w jakiejs bazie danych! Jestes sprzedana (i sprzedawana ponownie i
                    ponownie). A raczej namiary na Ciebie. Nazywa sie to "mailing list" i kosztuje
                    od kilku do kilkudziesieciu centow za adres/nazwisko. Twoj numer ewidencyjny z
                    tej bazy danych jest zakodowany w serii cyfr i literek tuz nad nazwiskiem na
                    naklejce adresowej. W tym samym opakowaniu co majtki powinien byc tez katalog.
                    (Zaloze sie ze jest). Tudziez troche innych papierzyskow ("darmowa karta
                    kredytowa", "plyn na..." itd). Oni maja wiec nadzieje...

Tylko SKAD wiedza jaki nosisz rozmiar? Ja rozumiem ze 95% "fajnych kobitek"
                    nosi "6" a wiekszosc spokojnie wbija sie i w "5", ale nie sadze, ze jesli
                    Victoria robi to masowo to rowniez zgaduje te rozmiary masowo...
                    A pasuja?

Nie jestem tez pewnien, czy jako "fajna kobitka" powinnas sie tak publicznie
                    przyznawac do niekupowania niczego w "Victoria Secret". Chyba nie ma sie az tak
                    czym chwalic. Bawelna i "7 dni tygodnia" od dawna nie jest "cool".
                    Gdybys byla naturystka i mieszkala na wyspie Fiji (figi?) to jeszcze, ale w
                    Waszyngtonie?!
                    • Gość: Anna27 W sprawie majtek damskich - Mirko IP: *.157.48.138.Dial1.Washington1.Level3.net 20.11.01, 02:10
                      Victora od Sekretu nie zna rozmiaru majtek. Przysylaja mi kupon i sobie te
                      majtki odnieram na Union Station w Dc. Moj drogi Mirko, cos ty zlosliwy. Nie
                      wiesz, ze ja mam dzisiaj urodziny. Nie kupuje w nic Victorii, bo gardze nimi,
                      ze wzgledu na promocje szkieletow, choc w majtki small 5 sie mieszcze. Oprocz
                      Victorii wiele innych firm sprzedaje majtki damskie. Zapewniam Cie Czasem
                      nawet w Gap-ie mozna trafic super stringi za dolara. A poza tym do kupowania
                      majtek mam meza. Zreszta to nie Twoj interes Mirko, czy ja biegam w bawelnie
                      czy w ogole bez. (Bawelna jest zdrowsza btw.)

W bazie danych pewnie jestem, bo kiedys zalozylam sobie karte do Express
                      Fashion i wkrotce potem przyszedl katalog i kupon na majty. Mnie to nie
                      przeszkadza, ze skrzynka moja peka od junk mail. Wszystkie oferty dre na
                      kawalki z katalogami Victorii i Banana Republic wlacznie. Kupony na majtki zas
                      zawsze realizuje.
                      • _angel_ Re: W sprawie majtek damskich - Mirko 20.11.01, 03:14
                        Gość portalu: Anna27 napisał(a):

> Victora od Sekretu nie zna rozmiaru majtek. Przysylaja mi kupon i sobie te
                        > majtki odnieram na Union Station w Dc. Moj drogi Mirko, cos ty zlosliwy. Nie
                        > wiesz, ze ja mam dzisiaj urodziny. Nie kupuje w nic Victorii, bo gardze nimi,
                        > ze wzgledu na promocje szkieletow, choc w majtki small 5 sie mieszcze. Oprocz
                        > Victorii wiele innych firm sprzedaje majtki damskie. Zapewniam Cie Czasem
                        > nawet w Gap-ie mozna trafic super stringi za dolara. A poza tym do kupowania
                        > majtek mam meza. Zreszta to nie Twoj interes Mirko, czy ja biegam w bawelnie
                        > czy w ogole bez. (Bawelna jest zdrowsza btw.)
                        >
                        > W bazie danych pewnie jestem, bo kiedys zalozylam sobie karte do Express
                        > Fashion i wkrotce potem przyszedl katalog i kupon na majty. Mnie to nie
                        > przeszkadza, ze skrzynka moja peka od junk mail. Wszystkie oferty dre na
                        > kawalki z katalogami Victorii i Banana Republic wlacznie. Kupony na majtki zas
                        >
                        > zawsze realizuje.

a czemu nie lubisz Banana Republic?
                        • Gość: Anna27 Re: W sprawie Banana Republic do Angel IP: *.215.153.121.Dial1.Washington1.Level3.net 20.11.01, 14:57
                          Nie to, ze nie lubie, Banana Republic. Najczesciej nie stac mnie.
                          • _angel_ Re: W sprawie Banana Republic do Angel 20.11.01, 22:25

> Nie to, ze nie lubie, Banana Republic. Najczesciej nie stac mnie.

uhm...rozumie

p.s.
                            to moj ulubiony sklepsmile
                  • _angel_ Re: Za darmo w - USA - FREE 19.11.01, 21:14

> Dostaje tez free samples z Nabisco, bo kiedys napisalam im jak uwielbiam ich
                    > krakersy. I teraz w trosce bym nie schudla pzrysylaja zarelko.

eeeh taka darmocha to jest na codzien...codziennie poczta przysylaja free samples
                    ale to chyba nie nie o takie "FREE" chodzilo w tym watku , ze tam ktos za darmo
                    ciastko dostal

• Gość: ........ Re: Za darmo w - USA - FREE IP: *.sympatico.ca 19.11.01, 21:38

> Ja dokladnie co pol roku dostaje darmowe majtki z Victoria Secret. (Smieszne,
                    > bo nigdy w Victorii nic nie kupilam.)
                    > Dostaje tez free samples z Nabisco, bo kiedys napisalam im jak uwielbiam ich
                    > krakersy. I teraz w trosce bym nie schudla pzrysylaja zarelko.
                    >
                    > Filmy w Nationa Gallery of Art w Waszyngtonie sa darmowe. I w ogole wiekszosc
                    > muzeow i innchy przybytkow kultury w Waszyngtonie jest za darmo.
                    >
                    > Pare razy pozwolono mi jechac autobusem za darmo, bom taka fajna kobita.

* Hej, toz Ty do Holywood powinnas jechac. Tylko tam z
                    rospusty nie zostan choc ta ciemna gwiazda z kamienia.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Mirko Ksiezniczka Anna spadla z konia? To tylko zart! IP: 65.206.44.* 20.11.01, 16:27
                      Aniu (ze sobie tak pozwole...) - daleko mi do Twoich majtek a juz tym bardziej
                      tych darmowych.
                      ("Small 5 sounds good to me!").
                      Chcialem na swojej (komputerowej) fujarce blazna forumowego zagrac cos na
                      wesolo, ale widac trafilem na falszywa nute.
                      (Czy na pewno?)...
                      Po prostu sprowokowalas mnie tymi majtkami w kopercie dla "fajnej babki" -
                      czego jakos nie potrafilem sobie w amerykanskich - pruderyjno/protestanckich
                      warunkach - wyobrazic. Lubie byc prowokowany i na te inteligentne - jak
                      widzisz - wyciagam fujarke i odpowiadam jakas melodyjka.
                      Wasza Wysokosc - smiej sie prosze, nie mierz z kuszy do blazna!
                      Hej a czy od jutra poczynajac bedziesz nazywac sie Anna28 ???
                      Dobrych urodzin i wszystkiego potem...
        • _angel_ Re: Za darmo w - USA - FREE 19.11.01, 21:16
          Gość portalu: sharky napisał(a):

> A ja dostalem plyte DVD za darmo. Bylo napisane Buy 1 , get 1 Free hehehe

he he he...nic nie dostales...przeplaciles za ta pierwsza
      • Gość: Mona Re: Za darmo w - USA - FREE IP: 216.194.23.* 31.12.01, 22:09
        Kupony na odzywki dzieciece.
    • Gość: Mirko Internet? IP: *.union1.nj.home.com 20.11.01, 00:27
      A wiekszosc tego co mozna znalezc, wyczytac, obejrzec na Internecie to nie?

To zreszta jest tez najwiekszy problem internetowej ekonomii, ze nikt nie chce
      z zalozenia za nic placic...
      • Gość: zybi Re: Internet? IP: 130.68.2.* 20.11.01, 05:36
        1. Jak naprawic samochod po wypadku -
        • Gość: -- Re: Internet? IP: 143.165.201.* 20.11.01, 15:24
        • Gość: --Michal ... zeglowoanie za darmo? IP: 143.165.201.* 20.11.01, 15:30
          Zybi,
          Mnie interesuje zeglowanie za farmo jak to zrobic? W moim klubie oplata jest
          $1000/rok no i jeszcze jest max 4h/dobe. Pozatym z dramowych zeczy to dostalem:

- telefon simenss - nawet lepiej niz za darmo bo zaplacilem -$20
          - web-cam
          - lable- maker
          - paczka CD-RW
          ale to wszytko po mail-in rebates, wiec nie wiem czy do konac za darmo musialem
          im pozyczyc moje poieniadze na 2 miesiace.

IMHO: Za darmo (Free) okazji jest bardzo malo, tak naprawde to raczej obnizona
          cena.
          Pozdrawiam.

Okazje mozna znalezc w sieci np:

www.slickdeals.net/
          • Gość: Mirko Free.com itp IP: 65.206.44.* 20.11.01, 22:59
            www.free.com/homepage.asp
            a dla milosnikow kina (w Warszawie, w Polsce):
            www.darmocha.pl/default.asp
          • Gość: Zybi Re: ... zeglowoanie za darmo? IP: 130.68.2.* 21.11.01, 04:55
            USA-Free -
            to nie sztuka wyciagnac reke i moze kto co da - co laska !!!!
            Nie tedy droga do SOCJALIZMU
            Trzeba cos umiec - troche lepiej niz dobrze.
            Ameryka daje szanse.!!!!!
            Trzeba tylko troche sprytu. I nie za darmo mowia mi "Cwaniak Warszawski"
            Jak chcialem poplywac jachtem zaglowym Catalina 25'- to placilem $150 za 5/h.
            A teraz posiedzialem na internecie i znalazlem oferty zeglarzy
            - ZA DARMO plywanie
            - jedzenie trzeba miec swoje,
            - ubranie sztormowe swoje
            Albo startowac w regatach, albo na niedzielna wycieczke lub co gorsza na
            miesieczny rejs -
            - trzeba umiec plywac pod zaglami
            - znac angielski
            - mieszkac w NYC
            Jak Michal mieszka gdzies w okolicy i spelna powyzsze warunki to czemu nie,
            mozemy sie sprawdzic przyjedz do NYC
            www.walrus.com/~belov/skippers.html
            • Gość: --Michal Re: ... zeglowoanie za darmo? IP: *.tiaa-cref.org 24.12.01, 19:50
              Zybi, Dzieki za zaproszenie. Nieste z NYC wyprowadzilem sie prawie dwa lata,
              temu. Troche szkoda, ale zato teraz mam "lepsze gory" w CO. U mnie tez sie
              mozna zalapac na regaty jako zaloga, wice jednak masz racje ze mozn poplywac
              darmo. Byc moze bede w NYC w przyszlym roku to mozemy sie wybrac na krotki rejs.
              Pozdrawiam.
    • Gość: zybi Re: Za darmo w - USA - FREE IP: 130.68.2.* 21.11.01, 05:07
      Zapomnialem dodac ze zalozyc biznes tez mozna -
    • Gość: Marcus Re: Za darmo w - USA - Indyki IP: *.dyn.optonline.net 22.11.01, 07:34
      Gość portalu: Zybi napisał(a):

> Podobno nic nie ma za darmo. Co najwyzej po gebie - za darmo.
      > Za korzystanie z internetu kaza placic - a ja mam za darmo ????
      > za uszkodzony samochod w wypadku trzeba zaplacic $4000 - a mi naprawili za
      > darmo.???
      > Chcialem poplywac jachtem zaglowym - i tez plywalem za darmo.
      > Co jeszcze jest za darmo - moze ktos mial takie darmowe przypadki ???

Jutro jest swieto Dziekczynienia i kazdy dostaje darmowe indyki ze sklepow w
      ktorych robi zakupy.
      • Gość: Mirko USA - darmowe Indyki? IP: *.union1.nj.home.com 22.11.01, 18:41
        Nie kazdy i nie tak calkiem za darmo a poza tym wszystko sie zgadza.
        Trzeba to wczesniej "wychodzic". Zbierac rachunki, kupony itd.
        To tak jak z tym "kup jedna Cole a druga wez za darmo", tylko najczesciej
        rozlozone w czasie.

Smacznego!
        • Gość: Zybi Re: USA - darmowe - choinki IP: 130.68.2.* 24.11.01, 00:46
          Indyk zjedzony - nie trzeba nic zbierac, zadnych kuponow, robiac zakupy w tym
          samym sklepie - Indyk za FREE. Pytalem dzieci jak to jest - powiedzieli ze
          zawsze sa na swieta za darmo, zadna nowosc. Teraz zaczynaja sie swiateczne
          zakupy. Choinki sa po $19.99. a wiec bedziemy mieli za darmo. Kupuje sie
          choinke i po swietach nalezy ja odniesc do sklepu. Dostajesz bon na towary lub
          do zwrotu pieniadze w sklepie IKEA.
          • Gość: bogdan Re: USA - darmowe - choinki IP: *.proxy.aol.com 26.12.01, 14:21
            Gość portalu: Zybi napisał(a):

> . Choinki sa po $19.99. a wiec bedziemy mieli za darmo.

Juz sa za darmo czesto z dekoracja.Wnerwieni amerykanie wystawiaja je do
            smieci.Tylko przejechac sie po miescie i pozbierac
    • Gość: grzegorz DRINKI-USA-FREE-dla wybranych;) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.11.01, 14:19
      > Co jeszcze jest za darmo - moze ktos mial takie darmowe przypadki ???

A mi pewna kolezankawink stawiala drinki! He he, lodysmile))

Ciotka mi 500$ przyslala, w normalniutkim liscie, i ten list przed domem w
      skrzynce 4 dni lezal. Nie do wiary!!!

• Gość: Biala Re: Za darmo w - USA - FREE IP: *.sympatico.ca 24.11.01, 14:26
      A ja myslalam, ze za darmo nie ma juz nic smile))
      • Gość: Biala Re: Za darmo w - USA - FREE IP: *.sympatico.ca 24.11.01, 14:28
        Gość portalu: Biala napisał(a):

> A ja myslalam, ze za darmo nie ma juz nic smile))

oprocz tego, ze mozna zostac obrzuconym obelgami na forum wink

• Gość: grzegorz Re: Za darmo w - USA - FREE IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.11.01, 15:20
          a tak ,Twój przypadek pamiętam, bo sie sam wtedy wkurzyłem, żeby nie
          powiedzieć , cytuje "wkurwiłem"
          • Gość: Marek Re: Za darmo w - USA - FREE IP: *.client.attbi.com 24.12.01, 18:49
            A ja dzis dostalem za darmo dupy i to pod choika.
            • Gość: NYY Railroad za frajer IP: *.proxy.aol.com 24.12.01, 20:05
              Na terenie calych Stanow i czesciowo Kanady.
              • Gość: zybi Re Furtka do - DARMOCHY IP: 130.68.2.* 24.12.01, 21:25
                Oczywiscie ze nic nie ma za darmo.
                Chodzi o to, ze trzeba sobie znalezc, to co jest dla innych za pieniadze.
                Trzeba zobaczyc za co sie placi, i znalezc na internecie odpowiednik tego - za
                darmo.
                Dla przykladu - zeglarstwo
                zakup nowj zaglowki -Catalina 25 - to okolo $30 000 --
            • bogdan2002 Re: Za darmo w - USA - FREE 24.12.01, 22:02
              czesto dostaje kilkanascie tys $ kredytu za darmo na okres 2 miesiecy i
              korzystam z niego.
              • Gość: zybi Re: Za darmo w - USA - FREE --do Boba IP: 130.68.2.* 25.12.01, 01:09
                Pochwal sie jak to daja drobne za darmo.
                Moze inni tez zkorzystaja
    • Gość: Malarz S Re: Za darmo w - USA - FREE IP: *.152.164.129.Dial1.NewYork1.Level3.net 25.12.01, 02:34
      Moja zona miala 2 porody na koszt podatnika. Dwojka dzieci ma darmowa opieke
      zdrowotna do 21 roku zycia. Kupony zywnosciowe wartosci 200$/month, kupony WIK
      wartosci 50$ miesiecznie. Korzystam z darmowego internetu oraz otrzymuje pomoc
      od miasta. Moje dzieci nie placa za szkoly i uniwersytet. mieszkanie piekne nad
      oceanem mam prawie za darmo za 20% ceny rynkowej. Leki za darmo. Wszystko
      dlatego ze zarabiam na "cash" i ukrywam swe dochody i wykazuje, ze jestem
      biedny chociaz faktycznie naleze do klasy sredniej. Jako malarz scienny dostaje
      28$/h gotowka i smieje sie, ze programiscie po studiach wyzszych oferuje sie
      dzisiaj stawke 23$/h przed podatkami i na czeki do rozliczenia. I poco sie
      uczyc w szkole jak zamatanie miotla lepiej poplaca - zupelnie jak w PRL!
      Frajerzy i wysoko wyksztalceni niech gina!
      • Gość: j-23 Re: Za darmo w - USA - FREE IP: *.dyn.optonline.net 25.12.01, 04:18
        Gość portalu: Malarz S napisał(a):

> Moja zona miala 2 porody na koszt podatnika. Dwojka dzieci ma darmowa opieke
        > zdrowotna do 21 roku zycia. Kupony zywnosciowe wartosci 200$/month, kupony WIK
        > wartosci 50$ miesiecznie. Korzystam z darmowego internetu oraz otrzymuje pomoc
        > od miasta. Moje dzieci nie placa za szkoly i uniwersytet. mieszkanie piekne nad
        >
        > oceanem mam prawie za darmo za 20% ceny rynkowej. Leki za darmo. Wszystko
        > dlatego ze zarabiam na "cash" i ukrywam swe dochody i wykazuje, ze jestem
        > biedny chociaz faktycznie naleze do klasy sredniej. Jako malarz scienny dostaje
        >
        > 28$/h gotowka i smieje sie, ze programiscie po studiach wyzszych oferuje sie
        > dzisiaj stawke 23$/h przed podatkami i na czeki do rozliczenia. I poco sie
        > uczyc w szkole jak zamatanie miotla lepiej poplaca - zupelnie jak w PRL!
        > Frajerzy i wysoko wyksztalceni niech gina!

panie malaz, brzmi mi pan jak taki cwaniak z Far Rockaway (oni tez tam lubieja
        mowic o swoich projects jako o luksusowym osiedlu nad oceanem). Poza tym nie na
        temat pan pisal: kradziez uczciwue pracujacym podatnikom to nie jest
        exactly "for free" :>

j-23
      • Gość: qawr Re: Za darmo w - USA - FREE IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.12.01, 22:02
        Ot polski zlodziejski ryj.Stfu ty ludzka szmato.Dzieci tez pewnie juz krada? A
        coreczka dupa zarabia na kredki.Rzygac sie chce...ty kurewska hieno.Ladnie cie
        twoja mamusia wychowala.Pewnie taka sama sciera...
        • yak-ona Re: Za darmo w - USA - FREE 26.12.01, 01:52
          - korzystanie z internetu w bibliotekach jest free
          - biblioteka jest free
          - basen na uniwerku jest free
          - muzea w waszyngtonie sa free
          - parkingi sa free w niedziele
          - wszelkie probki ( kosmetykow, slodyczy )przysylaja za darmo
          • Gość: j-23 Re: Za darmo w - USA - FREE IP: *.dyn.optonline.net 26.12.01, 03:18
            hmmm free ---> tak naprawde, bezinteresownie (poza interesem zeby
            komus "zrobic dobrze").... trudno mi o czyms pomyslec,
            -Metropolitan museum jest prawie za darmo (jesli tak chcemy
            odczytac "suggested" :>>>
            - oczywiscie biblioteki!!!
            - szekspir w central-parku (chyba najmilej wspominana rzecz za darmo, choc
            cena jest wystanie sie w kolejce)
            - "Atlantic monthly" i "Harper's" za $1 (roughly, i w pronumeracie) to jak za
            darmo, biaroc pod uwage "content"
            - kawa, herbata i OJ w firmie (daja choc nie musza!! :> )
            - jeziora w harriman state park (uwaga na lesniczego Maruche!)
            - bilety na Lettermana i SNL ( taaaa free ale wes i dostan)

cos by sie jeszcze wymyslilo....

wesolych swiat

j-23
            • Gość: Renka Re: Za darmo in -Canada- FREE IP: *.home.cgocable.net 26.12.01, 08:48
              W Kanadzie zyczliwosc jest kompletnie FREE.Ile razy spotkalam sie z nia..np
              bezinteresowne odpalenie akumulatora.Jak mialam wypadek na ulicy, obca osoba ,
              uciskajac szmatami moja porwana reke, czekala na wezwany przez siebie ambulans
              ze mna.Szycie i caly zabieg trwal pol godziny. Po godzinie bylam w domu.
              FREE.Tylko za ten ambulans musialam zaplacic.Na Canada Day tort i hotdogi
              rozdaja za darmo.W niektorych mallach podobno daja kawe i doghnuts za
              darmo,zaraz po otwarciu.Znam takiego dziada, spi na forsie, a leci na 10 do
              malla, aby to sniadanie za darmo miec.W bankach jest kawa za darmo.W
              niektorych restauracjach na stolach leza ekstra za darmo czekoladki.Wiadomo,
              gazeta niedzielna , gdzie , co i jak kupic , sprzedac tez jest za darmo.
              Za wszystko inne , niestety musze placic. Poteznie wnerwia mnie, jak wiem, ze
              inni nie placa, udaja biednych(nie ma podobno etatow aby to sprawdzac), a
              zaoszczedzone pieniadze wysylaja do swoich krajow.W ten sposob ograbiaja nas,
              tutaj zyjacych, bo te ich pieniadze powinny byc wydawane tutaj, na
              zasadzie, "tobie dano zarobic, daj zarobic tez innym"..Ja mam biznes i taka
              dzialanosc jest skierowana przeciwko mnie i mojej rodzinie.Nie dosc , ze sie
              tych ludzi utrzymuje to jeszcze wywoza to co powinni tu wydac.To wstretne
              hieny, dla ktorych nie mam zadnej litosci, nawet mimo Swiat.
              • Gość: bogdan Re: Za darmo in -Canada- FREE IP: *.proxy.aol.com 26.12.01, 14:35
                No coz Renka-
                Panem trzeba sie urodzic!!!!!!
                Bardzo mnie ubawilo kiedys gdy wspolpracownicy poszli na targi-wystawe wyrobow
                i uslug bo tam dawali piwo za darmo.Na drugi dzien przyszli z poobijanymi
                mordami bo to tez dostali za darmo.Aczkolwiek mlodosc ma swoje przywileje.
              • Gość: wojtek Re: Za darmo in -Canada- FREE IP: *.client.attbi.com 26.12.01, 15:36
                W Kanadzie rowniez mozna sobie za darmo napompowac kolo a w USA trzeba za to
                placic
                • Gość: Zuzia Re: Za darmo in -Canada- FREE IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.12.01, 16:12
                  WOW, a wiec za zaoszczedzone pieniadze mozesz kupic kijek i pierdolnac sie w
                  ryjek...
        • Gość: Malarz S Odp dla qawr IP: 216.194.22.* 27.12.01, 03:11
          Ty zydowska kurwo, ktora okrada amerykanskiego podatnika, samas ukradla ziemie
          palestynska a teraz mordujesz ten biedny narod i oglupiasz Amerykanow, ktorzy
          Ciebie ugoscili z dobrej woli a gosc ten zaczal okradac gospodarza.
          • Gość: BeGe Do malarza IP: *.sn.g.bonet.se 27.12.01, 15:16
            Malarz ty pasożycie dumny jesteś z tego co napisałeś, że możesz tylko egzystować
            na zdrowym organiźmie właśnie tacy jak ty psują opinię wszystkim.
            Typowe polskie cwaniactwo dlatego wcale się nie dziwię sytuacji jaka jest w
            kraju przecież większość to właśnie tacy malarze jedyne co potrafą to oszustwa.
            Kompletne oszołomy i pasożyty nic z siebie nie dające, gotowi zrobić najgorsze
            świństwo dla paru groszy.
      • aniutek Re: Za darmo w - USA - FREE 29.12.01, 00:26
        No to po prostu jestes zlodziejem !!!!

Gos´c´ portalu: Malarz S napisa?(a):

> Moja zona miala 2 porody na koszt podatnika. Dwojka dzieci ma darmowa
        opieke
        > zdrowotna do 21 roku zycia. Kupony zywnosciowe wartosci 200$/month,
        kupony WIK
        > wartosci 50$ miesiecznie. Korzystam z darmowego internetu oraz
        otrzymuje pomoc
        > od miasta. Moje dzieci nie placa za szkoly i uniwersytet. mieszkanie
        piekne nad
        >
        > oceanem mam prawie za darmo za 20% ceny rynkowej. Leki za darmo.
        Wszystko
        > dlatego ze zarabiam na "cash" i ukrywam swe dochody i wykazuje, ze
        jestem
        > biedny chociaz faktycznie naleze do klasy sredniej. Jako malarz scienny
        dostaje
        >
        > 28$/h gotowka i smieje sie, ze programiscie po studiach wyzszych oferuje
        sie
        > dzisiaj stawke 23$/h przed podatkami i na czeki do rozliczenia. I poco sie
        > uczyc w szkole jak zamatanie miotla lepiej poplaca - zupelnie jak w PRL!
        > Frajerzy i wysoko wyksztalceni niech gina!

• Gość: Malarz S Ale Wy jestescie NAIWNI!!!!! IP: *.216-194-6-210.nyc.ny.metconnect.net 30.12.01, 02:54
          Czy nie widzicie ironii w tym co pisze???? Ja akurat mam wyzsze wyksztalcenie i
          jestem czlowiekiem na poziomie, a opisalem fakty z zycia Polaczkow-cwaniaczkow
          i szlak mnie na nich trafia. BO JA PLACE PODATKI I JAKO KLASA SREDNIA DOSTAJE
          PO GLOWIE, A CWANIACZKI Z BUDOWY(MALARZE) SIE SMIEJA, ZE TO JA ICH UTRZYMUJE.
          • Gość: babcia Re: Ale Wy jestescie NAIWNI!!!!! IP: *.tnt41.hou3.da.uu.net 01.01.02, 09:53
            Gość portalu: Malarz S napisał(a):

> Czy nie widzicie ironii w tym co pisze???? Ja akurat mam wyzsze wyksztalcenie i
            >
            > jestem czlowiekiem na poziomie, a opisalem fakty z zycia Polaczkow-cwaniaczkow
            > i szlak mnie na nich trafia. BO JA PLACE PODATKI I JAKO KLASA SREDNIA DOSTAJE
            > PO GLOWIE, A CWANIACZKI Z BUDOWY(MALARZE) SIE SMIEJA, ZE TO JA ICH UTRZYMUJE.

MALARZ TY SWINIO
            • Gość: dziadek Re: Ale Wy jestescie NAIWNI!!!!!-do babci IP: 216.194.27.* 02.01.02, 00:26
              O co Ci chodzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka