Dodaj do ulubionych

Szukam panny z Polski chetnej do osiedlenia sie

08.04.03, 00:22
w USA. Oczekuje duzy dom, pani do sprzatania raz w tygodniu i wszystkie
zdobycze cywilizowanego swiata do dyspozycji. Dom ma saune i solarium. Jest
miejsce to cwiczenia. Poza tym wszystko w miare normalne ale czesto mnie nie
ma w domu bo pracuje.

Jezeli ktos ma jakas znajoma do 30ki to prosze o dyskretny kontakt. Nie
obiecuje to oficjalnie malzenstwa, zeby nie bylo potem pretensji, ale jestem
tym zainteresowany. Wyobrazam sobie ze najpierw chetna pania zaprosze na
wakacje a potem zadecydujemy co dalej. Janek
Obserwuj wątek
    • marila Re: Szukam panny z Polski chetnej do osiedlenia s 08.04.03, 00:27
      mozna sie zglosic? A moze...
      • Gość: Susan Blake Re: Chetna jestem IP: *.peaknet.net 08.04.03, 00:53
        38 DDD - juz dwa lata. Ta para jest sliczna. Talia jak u osy, zgrabne nozki az
        do gardla. Czy cos jeszcze? Ah, jeszcze jedno, jestem bardzo niezalezna.
    • otago Re: Szukam panny z Polski chetnej do osiedlenia s 08.04.03, 01:17
      A jakie masz wymagania odnosnie wyksztalcenia / doswiadczenia zawodowego /
      znajomosci j. angielskiego? A moze szukasz tylko ozdoby do domu, co by to nie
      umiala ni be ni me po angielskiemu, zeby sie przypadkiem nie usamodzielnilo
      toto?
      Pozdr.
    • pani_z_polski Re: Szukam panny z Polski chetnej do osiedlenia s 08.04.03, 03:23
      No dobrze ale jak z tej Polski wyjechac kiedy wiz nie dajasad
      • pani_z_polski Re: Szukam panny z Polski chetnej do osiedlenia s 08.04.03, 03:24
        pani_z_polski napisała:

> No dobrze ale jak z tej Polski wyjechac kiedy wiz nie dajasad

Chetnie bym sie u Pana osiedlila ale wyjechac nie moge.Prosze po mnie
        przyjechac.
    • luiza-vv-ogrodzie Jestem chetna ale................................. 08.04.03, 04:08
      nie daje dupy do slubu. Pasuje ci? Pozostaje tylko pytanie kogo bedziesz
      dmuchal do tego czasu (sam siebie?)
      • bocser Re: Jestem chetna ale............................ 08.04.03, 04:50
        Chetnie przyjade do Polski, to nie jest problemem. Wiza? To chyba tez nie jest
        problem jak jest zaproszenie. Wymagania? Angielskiego przeciez kazdy sie moze
        nauczyc a wiec glowne wymaganie zeby panna umiala sie nauczyc jezyka.
        Oczywiscie czas do wyjazdu musi byc wykorzystany na intensywna nauke jezyka, tu
        bede nieublagany: bede robil testy przez telefon czego sie nauczyla. Zakladam
        kurs jezyka 5 razy w tygodniu za ktory oczywiscie zaplace.

Te dwa wymagania wyeliminuja wiekszosc kandydatek. Jezeli chodzi o Luize w
        Ogrodzie, to jest pani zabawna w swoich wypowiedziach. Powinna pani zaczac
        pisac satyry na blogach. Troche ruch na pewno pani nie zaszkodzi.

O ruchu: nastepne wymaganie to aktywnosc fizyczna. Ja jestem aktywny, lubie
        podrozowac, rozne sporty wiec chodzi mi o partnerke do tego. Wyksztalcenie? Na
        pewno sama umiejetnosc obslugi Pentium 1 i drukarki dot matrix to za malo.
        Pozadany fach intelektualno-sprzedawalny: prawnik, lekarz, inzynier. Jezeli
        chodzi o szkole to pomoge w ukonczeniu w USA. Ale studia musza byc skonczone w
        Polsce. Do tego przydatne kilka lat praktyki w zawodzie tak zeby osoba byla
        troche oswojona z wymaganiami zycia.
        Stan majatkowy: jest mi to obojetne, w granicach rozsadku. Stan cywilny musi
        byc uregulowany. No i najwazniejsze: dobre zdrowie.
        • otago Re: Jestem chetna ale............................ 08.04.03, 05:14
          A musi byc koniecznie z Polski? Tak z ciekawosci tylko pytam, bo taka chetna
          jestem, ale sie boje....
          • bocser Re: Jestem chetna ale............................ 08.04.03, 05:26
            otago napisała:

> A musi byc koniecznie z Polski? Tak z ciekawosci tylko pytam, bo taka chetna
            > jestem, ale sie boje....

Nie, nie msi byc z Polski ale dlczego sobie dworujesz? Wyraznie wygladasz na
            mezczyne a jezeli to prawda to nie jestem zainteresowany toba i rozwale ci nos
            jak cie dopadne. Popatrz na moj nick, zartownisiu. W stosunku do takich jak ty
            jestem wyjatkowym brutalem.
            • otago Re: Jestem chetna ale............................ 08.04.03, 17:52
              Hej, panna jestem! (ale nie dziewica smile)
        • anonym0 Re: Jestem chetna ale............................ 08.04.03, 07:25
          bocser napisał:
          Wyksztalcenie? Na
          > pewno sama umiejetnosc obslugi Pentium 1 i drukarki dot matrix to za malo.
          > Pozadany fach intelektualno-sprzedawalny: prawnik, lekarz, inzynier. Jezeli
          > chodzi o szkole to pomoge w ukonczeniu w USA. Ale studia musza byc skonczone
          w
          > Polsce. Do tego przydatne kilka lat praktyki w zawodzie tak zeby osoba byla
          > troche oswojona z wymaganiami zycia.
          > Stan majatkowy: jest mi to obojetne, w granicach rozsadku. Stan cywilny musi
          > byc uregulowany. No i najwazniejsze: dobre zdrowie.

Bokser wymagania masz jak pracodawca w Polsce! W Polsce też płacą za nauke
          języka (pracodawcy). A tak na marginesie; domek bez basenu? Jak nie ma basenu
          to żadna nie przyjedzie.....
    • stolcowa A ja szukam pana... 08.04.03, 06:02
      Ja tez uwielbiam sport. Szczegolnie siatkowke. jestem byla lekoatletka z
      Warszawskiego AWF-u. W USA od 2 lat - prawie stracilam nadzieje na spotkanie
      kogos interesujacego. Zawod: fizjoterapeutka z wlasnym gabinetem. Ale czy o to
      chodzi? Mam nadzieje, ze o cos wiecej. Zainteresowania - podroze (oprocz
      Bliskiego Wschodu i Azji). Adres jak powyzej.
      • bocser Re: A ja szukam pana... 08.04.03, 18:32
        bardzo prosze otworz sobie inny watek i nie psuj mojego swoim ordynarnym
        zachowaniem.

Jezeli chodzi o basen, to mam basen w ogrodku. Jak rowniez i wiele innych
        zdobyczy cywilizacji. Jezeli chodzi o kurs jezyka, ze bede go finansowal, to
        cieszy mnie ze moj sposob konkuruje z najwspanialszymi pracodawcami w Polsce -
        nie widze powodu dlaczego nie mieliby oni tego TEZ robic.

Jak na razie nikt normalny nie odezwal sie na tym watku tylko sam poslad
        usilujacy byc oryginalnym. Czy naprawde w ten sposob nie spotkam nikogo
        normalnego ze sprecywanym celem zyciowym?
        • voyo77 Re: A ja szukam pana... 08.04.03, 18:48
          wracaj do Polski, tu nie bedziesz miał takich problemów.

Voyo
    • Gość: EMIGRANT_RFN Czyzbys byl az tak brzydki, ze... IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.03, 19:05
      ...nikt Cie w USA nie chce? Ja mieszkam w RFN (od czasow Gierka) i zawsze tu
      szukam sobie dziewczyny. A poza tym to juz NIE TE CZASY (niestety: dla mnie z
      RFN i dla Ciebie z US!) ze zdobycze cywilizacji robily na kims wrazenie w
      Polsce. Zarowno RFN jak i USA staly sie w Polsce jednym z wielu krajow. Rownie
      dobrze mozesz sobie konkurowac z ludzmi z Polski, ktorzy te zdobycze te sobie
      maja, a takich jest juz b.duzo. Wiem, ze to bolesne dla takich jak Ty i ja, ale
      przestalismy byc Polsce czyms szczegolnym. Mnie sie rowniez w RFN b.dobrze
      powodzi, jestem obywatelem tego kraju, mam dobra prace (jestem po studiach w
      RFN) I WLASNIE DLATEGO; ZE SIE TU ZAAKLIMATYZOWALEM mam dziewczyne z RFN
      (rodowita Niemka z Niemiec zachodnich) Fakt, ze szukasz dziewczyny w Polsce,
      dowodzi tylko, ze w USA zadna dziewczyna (anglosaska) Cie nie chce, a to jest
      juz raczej dowod tego, ze sie w USA nie zaaklimatyzowales. To jest tylko
      konstruktywna krytyka z mojej strony, nie wez mi prosze tego za zle. Spojrz
      prawdzie prosto w oczy: Gdybys mial wziecie w USA nie szukalbys panny z Polski,
      bo i po co? Po co sie samemu oszukiwac? Pozdrawiam z znad Renu.
      • dyplomata Awans na Zachodnioniemke 08.04.03, 19:36
        Gość portalu: EMIGRANT_RFN napisał(a):

> RFN) I WLASNIE DLATEGO; ZE SIE TU ZAAKLIMATYZOWALEM mam dziewczyne z RFN
        > (rodowita Niemka z Niemiec zachodnich) Fakt, ze szukasz dziewczyny w Polsce,

No to gosc jestes: masz Zachodnioniemke. Z papierami na czystosc rasowa? Ale w
        ogole to ta twoja Giselle to chyba ze wioski we wschodniej czesci Niemiec
        zachodnich i nie z Bayern co?
      • Gość: spryciara A na Pieknej kilometrowa kolejka.................. IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 09.04.03, 03:37
        Gdyby juz nic Polakom nie podobalo sie w USA (chociazby $$$) to by nie bylo
        kolejki po wizy.

Znajdzie sie chetna co pojedzie i oskobie glupka.
        No i nie bedzie mial ani chalupy ani dupy ani zupy
    • Gość: k Re: Szukam panny z Polski chetnej do osiedlenia s IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 08.04.03, 21:42
      bocser napisał:

> w USA. Oczekuje duzy dom, pani do sprzatania raz w tygodniu i wszystkie
      > zdobycze cywilizowanego swiata do dyspozycji. Dom ma saune i solarium. Jest
      > miejsce to cwiczenia. Poza tym wszystko w miare normalne ale czesto mnie nie
      > ma w domu bo pracuje.
      >
      > Jezeli ktos ma jakas znajoma do 30ki to prosze o dyskretny kontakt. Nie
      > obiecuje to oficjalnie malzenstwa, zeby nie bylo potem pretensji, ale jestem
      > tym zainteresowany. Wyobrazam sobie ze najpierw chetna pania zaprosze na
      > wakacje a potem zadecydujemy co dalej. Janek

dlaczego z Polski?
      • bocser dlaczego z Polski? A moze z Honolulu? 09.04.03, 01:23
        A gdzie mam szukac? W USA zebym znalazl jakiegos pawiana ktory zechce mi
        urzadzac zycie wg telewizji? Albo z 'rodowita z RFN' z rasowymi papierami? We
        Francji zebym zlapal rzezaczke przy pierwszym pocalunku?
        A moze jakas Wloszke?

Jak sa jakiez tutejsze chetne tez moga byc. Ludzie, co to juz szukac nie wolno
        publicznie tylko trzeba to robic pod kotara w kaciku minionych serc?
        Zreszta wszedzie szukam.
        • bocser spryciara, czy ty myslisz ze jak ktos jest 09.04.03, 03:57
          grzeczny czyli ja tzn. ze jestem palcem robiony? Wiesz, moze tobie sie trafil
          jelen ktorego skubiesz (patrz twoj przeswietny nick) ale widzisz, jak ktos
          dojdzie do domu w Ameryce, a mialem daleko, to potrafi te swoje wspolczesne
          zdobycze swiata calkiem niezle obronic. Jak myslisz, dlaczego jestem bokserem?
          Zeby mi sie krazenie poprawilo? Nie, trenuje po to zeby takiej cwanej kurwie
          jak ty wyjebac wszystkie zeby jednym lewym sierpowym, jezeli mi dasz
          najmniejszy powod albo jak sie spije denaturate, ktory bardzo lubie z coca
          cola. Widzisz, szmato ze slumsu, to jest tak - wozisz, wozisz az cie przewioza.
          Licz swoje blogoslawienstwa zebys mnie stara kurwo w zyciu nie spotkala nawet
          na odleglosc kilometra bo po chuj masz chodzic bez zebow, jezeli je jeszcze
          masz?
          • Gość: spryciara Hej damski bokser................................. IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 09.04.03, 05:00
            Takich jak ty to ja zalatwiam tluszkiem do miesa prosto w zeby.
            Mowie ci sypia sie jak guziki i kolankem w torby zanim jeszcze nie zdazysz sie
            zamachnac i lezysz i kwiczysz jak ciele.

hihihihihi
            • bocser Re: Hej damska sprycia............................ 09.04.03, 05:12
              Gość portalu: spryciara napisał(a):

> Takich jak ty to ja zalatwiam tluszkiem do miesa prosto w zeby.
              > Mowie ci sypia sie jak guziki i kolankem w torby zanim jeszcze nie zdazysz
              sie
              > zamachnac i lezysz i kwiczysz jak ciele.
              >
              > hihihihihi

Zalatwiasz sie to twoja sprawa, glupia pizdo. Zeby? Chuj ci w zeby i
              otreby. "Tluszkiem"? Pojebalo cie stara ruro?

Smiejesz sie ciotowato.
    • Gość: agnieszka Re: Szukam panny z Polski chetnej do osiedlenia s IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 09.04.03, 05:17
      panie Boze chron nas od takich facetow
      • bocser Re: Szukam panny z Polski chetnej do osiedlenia s 09.04.03, 05:20
        nie badz taka wrazliwa Agnisiu. Jakbys byla grzeczna to ja tez z fasonem ale
        jak mizaczniesz brykac to myslisz ze bedziemy sie sadzili o wszystko? W dywan
        zroluje i won na smietnik, stara pizdo.
      • h_usa_r Re: Szukam panny z Polski chetnej do osiedlenia s 09.04.03, 05:25
        Gość portalu: agnieszka napisał(a):

> panie Boze chron nas od takich facetow

Sloma chamowi wyszla z butow, musi juz isc na inne forum albo oglosic sie w
        gazecie bo tutaj juz nie zlowi zadnej zlotej rybki.
        • bocser czys ty zglupial czlowieku do reszty? Ciagne z was 09.04.03, 05:30
          lacha od poczatku watku a ty mi o jakims zdechlym sledziu chrzanisz.
          Jak sie bede chcial utopic to sobie znajde tumana ale zeby tak o wlasnych
          silach sie wieszac?
          • jajecznical nareszcie mezczyzna pojawil sie na forum 09.04.03, 06:46
            wykonczy was stare bezzebne bladzie
    • Gość: Kasia Re: Szukam panny z Polski chetnej do osiedlenia s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 11:14
      chryste co za wiocha
      • bocser Re: Szukam panny z Polski chetnej do osiedlenia s 09.04.03, 13:46
        nie wzywaj bozego imienia nadaremno ty kurvo, bo ci i tak guzik pomoze jak na
        mnie trafisz. Skoncentruj sie na temacie, to nie jest trudne - wiesz (read your
        lips...): przestan okradac meza, przestan symulowacv ciote, przestan go szmato
        zdradzac i jebac sie z jego kolegami. Z kim zaszals w ciaze? Z mezem?

Swietojebliwa sie znalazla.
    • cantroll Ten watek powinien sie nazywac "Karate po polsku" 09.04.03, 14:36

• Gość: k Re: Ten watek powinien sie nazywac 'Karate po pol IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 09.04.03, 16:52
        Jak zwykle dyskusja na forum Polonia wzniosla sie na "wyzyny"sad Smutne
        • bocser jjb najlepiej, pytona i w morde. 09.04.03, 18:20
          moze to obudzi owce w rodzaju tej (?) k.

do zbulwersowanych: jezeli placicie za pierwszy blad to dziekuje za wasza
          milczaca solidarnosc. Zas oszolomialym zonkosiom przypominam ze szykuje sie wam
          wpierdol od lubej w sadzie o gargantualnych rozmiarach. Jeszcze troche a
          dolaczycie do pierwszej grupy aby sie wyzalic.

Spryciare jest tu przedstawicielem wszelkiego zla na ziemi a za nia wszystko co
          ma dziure-rure, nie wylaczajac Australii. Szczegolny nacisk na przyklad bijacy
          luna ze Szwecji, gdzie niejaka Szwedkamoczypizda moczy swoja w kloroxie bo nie
          mozna by obok niej przejsc na forum.
          • Gość: Monia Re: jjb najlepiej, pytona i w morde. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.04.03, 19:25
            Ty, Andsejek Golota, nie produkuj sie tak bardzo, mozesz przepukliny dostac.

bez poszanowania - M.
            • bocser Re: jjb najlepiej, pytona i w morde. 09.04.03, 23:55
              Monisiu, lac to chcialem tamte zlodzieji i inny element damsko-krykinalny z
              polswiatka forumowego. ALe ty? Coz ty masz do mnie ze mi takich fajnych rad
              udzielasz? Proponuje ci zebys sie do mnie wprowadzila i jak wytrzymasz 2
              miesiace to ci kupie co chcesz. Odpowiedz na prv z podaniem co sobie bedziesz
              zyczyla za dwa miesiace. Nie taki diabel jak go maluja, swiat nalezy do
              odwaznych, nie nam Polakom takie strachy, gdzie diabel nie moze tam babe posle,
              baba z wozu to kon zaczyna znowu stawac deba, itd. Pomoglo?
              • gadupa Re: jjb najlepiej, pytona i w morde. 10.04.03, 00:31
                Na tym twoim gnojowisku w sypialni pasa sie tylko muchy.
                Do tej swojej przyczepy zaprosic mozesz sobie karaluchy baranie. One wytrzymaja
                u ciebie dluzej niz 2 miesiace.
                • bocser jestes osoba madra i inteligentna 10.04.03, 00:35
                  a twoje wypowiedzi sa wywazone i wyraznie wudac ze wypowiada sie
                  intelektualista. Sproboj jeszcze raz, a zostaniesz profesorem tego forum.
                  Wierze ze ci sie uda zanim wpadna twoi sanitatiusze do kibla z ktorego klepiesz
                  na klawiaturze szczylu jeb@ny!
                  • gadupa Zawsze mozesz na mnie liczyc. 10.04.03, 00:42
                    W twojej klawiaturze (czytaj mozgownicy), sa tak i tak wszytkie klawisze za
                    luzne, idz na rente. Robisz tylko utarg elektrowni.
                    • bocser a ty co, nie robisz utargu? 10.04.03, 01:07
                      zasuwasz na dynamo w rowerku 3-kolowym zebys sie znowu nie przewrocil?
                      • gadupa xxx 10.04.03, 01:15
                        Zawsze to lepsze niz wozek inwalidzki, na cmentarz prosto i w prawo.
                        Ale tacy jak ty koncza na gnojowniku.
    • Gość: Poznanianka Re: Szukam panny z Polski chetnej do osiedlenia s IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 00:16
      To może ja przyjadę i cię walnę w ten głupi łeb, ty prymitywie
      • bocser dziekuje za zgloszenie - to moja wina ze 10.04.03, 00:37
        nie podalem ze sram na poznanianki a wiec wydaje mi sie ze nie zechcesz
        przyjechac. prosze, wybacz mi ze popelnilem te pomylke.
        • Gość: Poznanianka Re: dziekuje za zgloszenie - to moja wina ze IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 00:39
          A ja sram na ciebie
          • bocser Re: dziekuje za zgloszenie - to moja wina ze 10.04.03, 01:09
            wiesz, to ze jestes masz ukryte marzenia seksualne, to nam na forum Polonia nie
            przeszkadza, ale widzisz Karelia tego typu dyskusja kto na kogo i kiedy nalezy
            na prv albo na watku seksuologia. Roberet-Gujazyl tez by mnie poparl.
            • Gość: Poznanianka Re: dziekuje za zgloszenie - to moja wina ze IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.03, 01:19
              Co za bełkot,wal do psychiatry, dupku
              • bocser Re: dziekuje za zgloszenie - to moja wina ze 10.04.03, 01:22
                uzywasz wulgarnego slownictwa. Uwazam ze jestes pedalem a wg Boziewicza nie
                amsz prawa do satysfakcji seksualnej ze mna. JA jestem lekarzem i nie musze
                nigdzie walic. Pisz na prv to ci pomoge ulzyc w chronicznym bolu glowy o ktorym
                pisalas na forum o obcasach.
              • Gość: Monia Re: dziekuje za zgloszenie - to moja wina ze IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.04.03, 01:25
                Co ty, on juz jest taki skrzywiony ze jedenie moze robic jako wiejski pseudo-
                psycholog dla tych krowek co sie passa pod jego stodola.( he ,he )

Ps: Czy Twoja ksiezniczka sie juz zjawila?, chyba raczej nie, bo jak narazie,
                na wirtualnym horyzoncie widze tylko zadne krwi czarownice.
          • gadupa NIE ROB JEMU TYLE PRZYJEMNOSCI !!! 10.04.03, 01:27
            Zaraz dostanie orgazm. I znowu bedzie sie dziargal.
            • Gość: Monia Re: NIE ROB JEMU TYLE PRZYJEMNOSCI !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.04.03, 01:43
              Jakie zalosne, ze tak sam ze soba, przy zgaszonym swietle z 'kasia raczkowsa'.
              A i ta biedula odmawia bezpiczenstwa, bo dostala powolnego zapalenia miesni po
              pelno etatowej pracy.
              • Gość: Ja Z idiota sie nie dyskutuje!! IP: *.proxy.aol.com 10.04.03, 02:05
                Po jaka cholere odpisujecie temu imbecylowi?..dorwal sie szczeniak do rodzicow
                compa i chce najwidoczniej was wkurzyc,widac ze to-to niedawno wyszlo z
                wiezienia lub boot campa bo takim zargonem wlasnie tam rozmawiaja.....olac
                szczeniaka,nie dajcie sie prowokowac
                bokserze za "dyche" gdyby ci przyszla ochota odpowiedziec na moj post..nie
                trudz sie..takich jak ty to olewam cieplym moczem....bez odbioru..
                • voyo77 profesjonalizm 10.04.03, 03:15
                  Bocser,
                  podchodzisz do tematu nieprofesjonalnie. Uruchom kolegów w Polsce, niech cię
                  tam odpowiednio zareklamują. I nie w duzych miastach, jak W-wa czy Poznan bo
                  tam popatrzą na ciebie jak UFO, tylko po wsiach/miasteczkach w Białostockim,
                  Rzeszowskim czy innych biednych województw gdzie bieda aż piszczy. A ty sie
                  reklamujesz na łamach tego szacownego forum. To błąd.

powodzenia
                  • bocser mam cie Gadupa, 10.04.03, 03:34
                    wdepnales we wlasny ekskrement. Gadupa to cantroll i niedawny Lee vel Gadula z
                    Toronto. A najlpepsze ze to kobieta. Pozstalych panstwa przepraszam - temat byl
                    zorganizowany zeby gadula/gadupa spod znaku proxy.aol sie wylozyl.

Tak, to jest kobieta. Ciekawe, nie?
                    • cantroll Wypraszam sobie, hehehehe 10.04.03, 03:51
                      bocser napisał:

> wdepnales we wlasny ekskrement. Gadupa to cantroll i niedawny Lee vel Gadula
                      z
                      > Toronto. A najlpepsze ze to kobieta. Pozstalych panstwa przepraszam - temat
                      byl
                      >
                      > zorganizowany zeby gadula/gadupa spod znaku proxy.aol sie wylozyl.
                      >
                      > Tak, to jest kobieta. Ciekawe, nie?

Bardzo ciekawa dyskusje tu sobie prowadzicie. Nie wtracam sie, bo i beze mnie
                      jest bardzo zywa, hehehe. Ale ja jestem CANTROLL, jedyny, niepowtarzalny i
                      piszacy pod jednym nickiem. Wszelcy podszywacze predzej czy pozniej zostana
                      kopnieci w dupe za kare. Tak wiec gadupa moze sobie byc kim chce ale
                      CANTROLLEM nie budiet'. A teraz mozecie ciac sie dalej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka