Gość: alaskanka IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.05.03, 13:26 Tez chcialam sie pobawic, mozecie polecic jakis ? alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alaskanka nieustajaco poszukuje oraz suwerennie oczekuje... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.05.03, 18:24 Panowie ??? Wczoraj roilo sie tu od prawdziwych muz'czin, a kiedy slaba kobietka prosi o pomoc, to wymiotlo ? Oszczedzilibyscie mi czasu. Ja tez chce moc pisac takie piekne opinie jak ta: http://www1.gazeta.pl/swiat/1093892,34180,1475583.html?v=3&a=6032509&GazetaWyborczaWWW1=PsO5kv5yV1LrE9GMkYeOY4oFPazqDVbnzrIZxM7UbKSS1DhFmvZz|7440139595091752141/-1407973911/6/8086/8086/7002/7002/8086/-1#opinie Ja tez chce miec pelna swobode wypowiedzi jak np. nick "gen. Jelop". Bez IP spoofing jestem praktycznie ograniczona do jednej osobowosci, jakie wspaniale rezultaty w dyskusjach moglabym osiagnac dysponujac takim softwarem ! Moglabym np. przekonywac do zmiany zdania tych ktorzy opuscili Forum zfrustrowani bagnem, jakie wczesniej wytworzylabym w wypadku jesli przypadkiem pojawilaby sie na Forum jakas naiwna dusza rzeczywiscie usilujaca przekonywac nick "Komentator" do tego ze pisze wierutne bzdury. To byla oczywiscie sytuacja abstrakcyjna, nikt w rzeczywistosci nie robi takich rzeczy, bo szkoda na to zycia, prawda ? Przypominam rowniez nickowi "Komentator", ze suwerennie oczekuje na komentarz na temat mojego wirtualnego znaleziska archeologicznego (tzn. zamumufikowanego wirtualnie towarzysza gratulujacego tow. Millerowi). Jak tam Komentator, OK i do przodu ? alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś
americanin Re: nieustajaco poszukuje oraz suwerennie oczeku 15.05.03, 18:38 glupia cipo mysl glowa a nie organem. general dal haslo i mozna pisac spod niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alaskanka nieustajaco poszukuje oraz suwerennie oczekuje IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 15.05.03, 18:43 americanin napisał: > glupia cipo mysl glowa a nie organem. > general dal haslo i mozna pisac spod niego. Prosze sie nie denerwowac, szanowny nicku. Nie bede tym kim wy chcielibyscie zebym byla, przykro mi. POtrzebny mi IP spoofing software. No wiec jak tam Komentatory ? Bedzie namiar, czy mam poswiecac swoj cenny czas ? Gdzie sie podzialy wszystkie muz'cziny ?? alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś
general_uop Re: nieustajaco poszukuje oraz suwerennie oczeku 15.05.03, 18:46 Wszyscy mezczyzni polecieli do Sydney rozciagnac fartuszek hotentocki Luizie. Przy okazji zatrzymaja sie u Ciebie i zabolcuja. Alaskanaka jestes niewatpliwie jedna z glupszych cipek na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kumentator Re: nieustajaco poszukuje oraz suwerennie oczeku 15.05.03, 18:53 general_uop napisa?a: > Alaskanaka jestes niewatpliwie jedna z glupszych cipek na tym forum. swiete slowa generale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alaskanka nieustajaco poszukuje oraz suwerennie oczeku IP: *.sfo.dsl.cerfnet.com 15.05.03, 20:45 general_uop nagryzmolilo: > Wszyscy mezczyzni polecieli do Sydney rozciagnac fartuszek hotentocki Luizie. Przy okazji zatrzymaja sie u Ciebie i zabolcuja. > Ano widze, ze rzuciliscie sie na ostatnia deske ratunku czyli seks, smieci na Forum co niemiara. Zawsze bylam zdania, ze niekontrolowany testosteron hulajacy w mozgu potarfi dawac dziwne rezultaty, zwlaszcza jesli tam duzo pustego miejsca. Trudno, softwaru poszukam sama w wolnej chwili. Jak bedzie z komentarzem do IP z Rakowieckiej ? Podpowiem wam: przeciez to mogl byc spoofing. Suwerennie normalnie oczywiscie po prostu, alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alaskanko Re: nieustajaco poszukuje oraz suwerennie oczeku IP: 200.174.69.* 15.05.03, 20:49 rusz makowka kolezanko, rusz bo jak na razie to belkoczesz jak reszta szalencow na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alaskanka nieustajaco poszukuje oraz suwerennie oczekuje IP: *.sfo.dsl.cerfnet.com 15.05.03, 21:13 Gość portalu: Alaskanko napisało : > rusz makowka kolezanko, rusz bo jak na razie to belkoczesz jak reszta szalencow na forum JA NIE MAM CZASU !!! Tez chce pisac z Rio de Janeiro !! Co jest najpopularniejsze ? Wpedzicie mnie do grobu, zamiast zajmowac sie czyms z sensem bede teraz szperala po Internecie. Pomocy prosi slaba kobietka, a wy nic ? po prostu oczywiscie suwerennie i demokratycznie, Alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaskanka .....::IP spoofing software poszukuje::..... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 16.05.03, 02:34 Nie mam czasu sledzic a szkoda bo widze ze party w toku. Oczywiscie ze sa biura organizujace legalne wycieczki na Kube z US, jak ladnie poprosicie to napisze co i jak. Poza tym przygotowuje sie do wyprawy wysokiego ryzyka czyli do krainy gdzie dziecielina pala. Ryzyko zwiazane jest glownie z prowadzeniem pojazdow czterokolowych w warunkach nieustannego zagrozenia ze wszech stron. Mam nadzieje ze zapewnilam trollom troche zabawy w ich nudnej i szarej pracy, po powrocie bede pisala z odpowiedniego IP, to dopiero bedzie zabawa ! czuwaj ! alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaskanka .....::IP spoofing software poszukuje::..... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 16.05.03, 05:49 No jak tam komentatory ? Nie pomozecie slabej kobietce ? alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: .....::IP spoofing software poszukuje::..... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 17.05.03, 06:20 Odpowiedz Link Zgłoś