piss.doff 07.05.07, 18:06 6000zl+ za 1m kw w jakiejs pipidowie. czy tez jakies 400,000 za mieszkanie to sa ceny mocno zachodnie a biorac pod uwage jakosc infrastruktury Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: doszlo do cen obleldnych 07.05.07, 18:15 piss.doff napisał: > drogie. I to jest dzisiaj a jutro? a jutro ceny pojda sie yebac Odpowiedz Link Zgłoś
nadau Re: doszlo do cen obleldnych 07.05.07, 23:18 ontarian napisał: a jutro ceny pojda sie yebac ---------- Trzymam cię za słowo i czekam do północy. Co najwyżej staną baranie. Nawet już wróżyć nie potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: doszlo do cen obleldnych 08.05.07, 15:25 nadau napisał: > Trzymam cię za słowo i czekam do północy. za jaja mnie pryszczu mozesz potrzymac > Co najwyżej staną baranie. Nawet już wróżyć nie potrafisz. oczy w slup ci stana wytrysku jelenia Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: doszlo do cen obleldnych 07.05.07, 18:33 Tiaaa, jutro siem dowiedzom co to jest "real estate bubble burst". Taki "Angielski w domu i w zagrodzie", hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem Re: doszlo do cen obleldnych 07.05.07, 18:40 mozesz ze tak zyczeniowo pobelkotac... burst to bedziesz mial hemmoroida jak bedziesz se nadal wkladac bulbonska szyszke w doope. albo mozesz se poplakac ze chooya masz bo mieszkasz w pipidowie gdzie ceny real estate sa na poziomie vancouver 89 lub warszawy 99. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: doszlo do cen obleldnych 07.05.07, 19:43 Recipient, mysle, ze lepiej bys zrobil jak bys po staremu interesowal sie cenami wynajmu subsydiowanych norek, hehehe. Rozumiem, ze twoje podroze po Kanadzie mialy miejsce jeszcze przed wprowadzeniem polaczenia baz danych recipientow w roznych prowincjach. Jak wiadomo, co wieksze gnidy polacze podrozowaly wowczas po Kanadzie pobierajac zasilek w kilku prowincjach, hehehe. Nic nie moze jednak wiecznie trwac, co, gnidziak? To byli czasy? Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem Re: doszlo do cen obleldnych 07.05.07, 20:46 hehe, jako jedyny na tym forum jestes niezle obcykany w food bankach, sklepach ze szmatami i welfrowymi walkami. )) Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian hehe, ales ty glupi jak noga stolowa 07.05.07, 20:50 czy znajomosc prawa gamoniu od razu robi z kogos zlodzieja? Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: hehe, ales ty glupi jak noga stolowa 07.05.07, 21:05 Ladnie go zalatwiles, z refleksem, jednym sztychem - nie dlatego, ze akurat mi w sukurs przyszedles, ale ladnie ogolnie. Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem Re: hehe, ales ty glupi jak noga stolowa 07.05.07, 22:45 nie jaraj sie tak, kiepsko z toba jesli ortalion musi ci w sukurs przychodzic. zreszta jak zwykle to co napisal jest bez sensu. znajomosc, drobnych welfrowych walkow, sciezki szczuro-polaka od food banku do welfrowego ofisa nie ma nic wspolnego ze znajomoscia prawa. to raczej czesc szmacianego urban survival ktorym jak widac tlumok sie bardzo interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: hehe, ales ty glupi jak noga stolowa 08.05.07, 06:23 Widze, ze masz coraz wiecej fanow, gnidopolaczku, hehehe, przepowiedzialem ci to. Aha, i popelnilem blad - to nie nie ja cie stad wykopie. Szeroka publicznosc tego dokona - nikt nie lubi bulbonskich histerykow i zaklamanych hipokrytow. A teraz wal w barlog, cieciu - jutro znow bedziesz w fabryce z mlotkiem szalal, hehehe. Zrob sobie przysluge - pjerdolnij sie nim w leb, wszo polacza. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: hehe, ales ty glupi jak noga stolowa 08.05.07, 16:05 piss.doff napisał: > mocne Nie wiem co masz na mysli, ale jezeli uwazasz, ze za mocne to potrzasnij forumowa wyszukiwarka - zobaczysz co ten gmiot (kmiot + gniot) paprze. Moze wowczas moj jezyk nie wyda ci sie za mocny. Sa ludzie lepsi i gorsi, glupsi i madrzejsi i jest taki gatunek ktory napawa mnie nieklamanym obrzydzeniem od kilkunastu lat - nazywa sie: polaczkowie. Za_murzynami jest okazowym reprezentantem. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: hehe, ales ty glupi jak noga stolowa 08.05.07, 14:52 za_morzem napisał: > kiepsko z toba jesli ortalion musi ci w sukurs przychodzic. nie musi, bo soup sam sobie doskonale z toba farfoclu daje rade az przyjemnie popatrzec jak ci pomyje na ten czerstwy, przyszczaty ryj codziennie wylewa, hehe > zreszta jak zwykle to co napisal jest bez sensu. jak zwykle to za glupi but jestes zeby cokolwiek zrocumiec > znajomosc, drobnych welfrowych walkow, sciezki szczuro-polaka od food banku > do welfrowego ofisa nie ma nic wspolnego ze znajomoscia prawa. widzisz teraz zes od taboreta glupszy? sprawdz w slowniku co przenosnia znaczy mam nadzieje, ze wiesz co to jest slownik p.s. podoba mi sie jak cie gniocie soup ochrzcil RECIEPIENT, HEHEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwystarywjarus Skonczylo sie 08.05.07, 16:10 Teraz jest nowy trend. gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4114223.html Odpowiedz Link Zgłoś