Dodaj do ulubionych

Czy Was denerwuje ?

IP: 213.98.114.* 01.12.01, 18:23

W czasie przegladania Forum zauwazylem,ze wtracam sie do wszystkiego i musze
miec zdanie o wszystkim.Prawde powiedziawszy nie znam sie na niczym.ale
zauwazylem tez innych podobnych do mnie ! Wstyd zarumienil policzki me !
Ostatnio nikt mnie nie opieprzyl,nie nazwal mnie idiota itp .itd. Czyzby
zaczeto mnie olewac? Mam do wyboru zaprzestac pisania albo kontynuowac. Dylemat
iscie hamletowski.Lubie jak o mnie mowia.Potrzebe ta odczuwam na rowni z
potrzeba bycia kochanym lub kochac,jesc lub pic itd. A moze jestem
sfrustrowanym i pelnym kompleksow?To gdie mam znalezc ujscie moim
kompleksom.Jak zaczynam sie wymadrzac to zona idzie do sasiadki a pies ucieka z
domu !Pozostaje Forum ! Tu sie czuje dobrze przebywam w towarzystwie podobnych
mi osobnikow. Pelnia szczescia ! Co o tym myslicie ? Jakie mam wyjscie? RATUNKU
Obserwuj wątek
    • Gość: WC Re: Czy Was denerwuje ? IP: *.sympatico.ca 01.12.01, 18:34
      Gość portalu: Walek napisał(a):

>
      > W czasie przegladania Forum zauwazylem,ze wtracam sie do wszystkiego i musze
      > miec zdanie o wszystkim.Prawde powiedziawszy nie znam sie na niczym.ale
      > zauwazylem tez innych podobnych do mnie ! Wstyd zarumienil policzki me !
      > Ostatnio nikt mnie nie opieprzyl,nie nazwal mnie idiota itp .itd. Czyzby
      > zaczeto mnie olewac? Mam do wyboru zaprzestac pisania albo kontynuowac. Dylemat
      >
      > iscie hamletowski.Lubie jak o mnie mowia.Potrzebe ta odczuwam na rowni z
      > potrzeba bycia kochanym lub kochac,jesc lub pic itd. A moze jestem
      > sfrustrowanym i pelnym kompleksow?To gdie mam znalezc ujscie moim
      > kompleksom.Jak zaczynam sie wymadrzac to zona idzie do sasiadki a pies ucieka z
      >
      > domu !Pozostaje Forum ! Tu sie czuje dobrze przebywam w towarzystwie podobnych
      > mi osobnikow. Pelnia szczescia ! Co o tym myslicie ? Jakie mam wyjscie? RATUNKU

Idz do psychoanalityka - pomoze, nie pomoze ale sie wygadasz
      • Gość: Walek lepiej powiedz ile ci placa za te role IP: *.home.cgocable.net 01.12.01, 18:57
        Ty, Walus robisz za polskiego przyglupa i nagle sie zrobilo cicho o tobie, bo
        to propaganda, za ktora ci chyba niezle placa, co? Ci, co po polsku sie
        nauczyli?
        • Gość: Walek Re: lepiej powiedz ile ci placa za te role IP: 213.98.114.* 01.12.01, 19:29
          Gość portalu: Walek napisał(a):

> Ty, Walus robisz za polskiego przyglupa i nagle sie zrobilo cicho o tobie, bo
          > to propaganda, za ktora ci chyba niezle placa, co? Ci, co po polsku sie
          > nauczyli?

Po pierwsze Walek to moj nick ok! A tak prawde powiedziawszy to trace
          zarobek .Talibany przegrali i juz nie bedzie czekow z Kabulu. A placili dobrze
          1000$ za post. Na glupie pytanie takaz odpowiedz ! Ech ty baranie puknij sie w
          czolo.
          • Gość: renka administrator przekracza swoje kompetencje IP: *.home.cgocable.net 01.12.01, 20:07
            Zmiana nicka, ja wiem, ze mozecie to zrobic i tu jest pies pogrzebany,
            kochani! Zaraz moze pojawi sie walek mowiacy do siebie...
      • Gość: XXX Re: Czy Was denerwuje ? Nie, nie czytamy IP: *.sanjose-01-02rs16rt.ca.dial-access.att.net 02.12.01, 03:10
        Gość portalu: WC napisał(a):

> Gość portalu: Walek napisał(a):
        >
        > >
        > > W czasie przegladania Forum zauwazylem,ze wtracam sie do wszystkiego i m
        > usze
        > > miec zdanie o wszystkim.Prawde powiedziawszy nie znam sie na niczym.ale
        > > zauwazylem tez innych podobnych do mnie ! Wstyd zarumienil policzki me !
        > > Ostatnio nikt mnie nie opieprzyl,nie nazwal mnie idiota itp .itd. Czyzby
        > > zaczeto mnie olewac? Mam do wyboru zaprzestac pisania albo kontynuowac. Dy
        > lemat
        > >
        > > iscie hamletowski.Lubie jak o mnie mowia.Potrzebe ta odczuwam na rowni z
        > > potrzeba bycia kochanym lub kochac,jesc lub pic itd. A moze jestem
        > > sfrustrowanym i pelnym kompleksow?To gdie mam znalezc ujscie moim
        > > kompleksom.Jak zaczynam sie wymadrzac to zona idzie do sasiadki a pies uci
        > eka z
        > >
        > > domu !Pozostaje Forum ! Tu sie czuje dobrze przebywam w towarzystwie podob
        > nych
        > > mi osobnikow. Pelnia szczescia ! Co o tym myslicie ? Jakie mam wyjscie? RA
        > TUNKU
        >
        > Idz do psychoanalityka - pomoze, nie pomoze ale sie wygadasz

Wygada sie i slono zaplaci
        Na Forum za darmo ma wolnych sluchaczy

• aniutek Re: Czy Was denerwuje ? 01.12.01, 19:07
      mnie wkurzyla renka , avocado.....ty tez czasem
      ach szlag by trafil ide z tad
      • Gość: Walek Re: Czy Was denerwuje ? IP: 213.98.114.* 01.12.01, 19:31
        aniutek napisał(a):

> mnie wkurzyla renka , avocado.....ty tez czasem
        > ach szlag by trafil ide z tad

Stop nie odchodz ! Tu jest dobrze ,ludzie mili i normalni ! Gdzie idziesz?
      • Gość: Avocado Re: Czy Was denerwuje ? IP: *.we.mediaone.net 01.12.01, 20:01
        aniutek napisał(a):

> mnie wkurzyla renka , avocado.....ty tez czasem
        > ach szlag by trafil ide z tad

Aniutek: To Ty sie denerwujesz na forum? Przenies sie na Infidels jak piszesz
        po angielsku to tam dopiero zobaczysz numery. Miedzynarodowe towarzystwo.
        • aniutek Re: Czy Was denerwuje ? 01.12.01, 20:11
          Gos´c´ portalu: Avocado napisa?(a):

> aniutek napisa?(a):
          >
          > > mnie wkurzyla renka , avocado.....ty tez czasem
          > > ach szlag by trafil ide z tad
          >
          > Aniutek: To Ty sie denerwujesz na forum? Przenies sie na Infidels jak
          piszesz
          > po angielsku to tam dopiero zobaczysz numery. Miedzynarodowe
          towarzystwo.
          denerwuje sie jak ludzie zieja nienawiscia jak Ty do Zydow

• Gość: Avocado Re: Czy Was denerwuje ? IP: *.we.mediaone.net 01.12.01, 20:37
            aniutek napisał(a):

.
            > denerwuje sie jak ludzie zieja nienawiscia jak Ty do Zydow
            >

Aniutek: To tylko do zydow. Zydowki sa niczego sobie. Niektore niezle laski.
            Jak widzisz czasami mozna pewne rzeczy zalatwic kompromisowo.
            Maniana
      • Gość: renka Re: aniutek IP: *.home.cgocable.net 01.12.01, 20:12
        Mnie nic nie wkurza poza kompleksami AKCENTU i POCHODZENIA.Hey, Aniutek,
        rozchmurz sie, spojrz na Manhattan i usmiechnij sie...
        • aniutek Re: aniutek 01.12.01, 20:16
          hehehehe no to jak z tym akcentem wink
          oj tak tak manhattan piekny dzis lampa swieci, tylko jakby chyba znowu
          cos sie dzieje bo karetki i policja jeazgocza jakos bardzo....
          • Gość: renka Re: lampa IP: *.home.cgocable.net 01.12.01, 20:26
            Aniutek, masz swietny akcent i uwierz wreszcie, ze to twoj atut.Ja mam dobry
            angielski,sluch tez mam niezly, ale mimo to sepleniacego Anglika nijak nie
            moge rozszyfrowac..Musze mu patrzec na usta.Swoja droga , zazdroszcze ci tej
            lampy...ja mam tylko taka na sprezyny, przy komputerze.
            • aniutek Re: lampa 01.12.01, 20:44
              Renka
              alez ja lubie swoj akcent, siostry i brata
              ja nie mam sluchu kompletnie ale jakos tak sie porobilo, ze szybko sie
              ucze i ladnie mowie smile nawet przychodzi mi do glowy, ze akcent to nie
              sprawa sluchu? a chodzilo mi tylko o fakt, ze obcokrajowiec ma akcent i
              tyle.
              bez sensu pisac o akcencie ....... ej aniutek daj se siana
              nie wiem co z ta policja ? mieszkam na dole wiec teraz od razu sie
              denerwuje, a jechalo ich mnostwo ale FDR otwarty, w CNN nic nie mowia
              wiec chyba wszystko OK.
              • aniutek Re: lampa 01.12.01, 21:11
                sluchajcie dymi sie z dolnego manhattanu- Ktos wie co sie dzieje ???
    • karelia Re: Czy Was denerwuje ? 01.12.01, 21:48
      No, aniutek, przeciez to TY jestes naszym sprawozdawca z Manhattanu, nie pytaj
      sie nas , tylko sama pisz korespondencje, mianuje Cie korespondentem wojennym .
      Donos!!!!
      K.
      • Gość: ESL Re: Czy Was denerwuje ? IP: *.qc.sympatico.ca 01.12.01, 22:44
        A mnie wlasciwie nikt tak naprawde tu nie denerwuje, czasem tylko dziwi.
        Dziwia mnie ci, ktorzy wyjechali z Polski w pogoni za forsa, swoboda, samodzielnoscia, normalna
        ekonomia. roznorodnoscia ludzi wokol siebie, a teraz krzywia sie i marszcza na to, do czego tak sie
        garneli i przez te rozne mury berlinskie przedzierali zeby to miec.
        Dziwia mnie chamy, ze jeszcze w ogole sa, bo jakos czlowiek naiwnie wierzy czasem, ze gdy jest milo,
        cieplo i spokojnie to nie ma pozywki dla chamstwa ale jak widac (i da sie przeczytac nie raz) - nawozow
        do hodowania chamstwa nie potrzeba. Rosnie sobie chamstwo swietnie i na zimniorach, i na homarach...
        Te jednak rozne zdziwienia pozwalaja mi na moje wewnetrzne przewartosciowania opinii o Polakach,
        tzw. kulturze polskiej, charakterze narodowym i roznych takich gornolotnych smedzeniach, ktore
        innych pewnie bardzo mecza albo i denerwuja...
        • Gość: WC Re: Czy Was denerwuje ? IP: *.sympatico.ca 02.12.01, 00:00
          Gość portalu: ESL napisał(a):

> A mnie wlasciwie nikt tak naprawde tu nie denerwuje, czasem tylko dziwi.
          > Dziwia mnie ci, ktorzy wyjechali z Polski w pogoni za forsa, swoboda, samodziel
          > noscia, normalna
          > ekonomia. roznorodnoscia ludzi wokol siebie, a teraz krzywia sie i marszcza na
          > to, do czego tak sie
          > garneli i przez te rozne mury berlinskie przedzierali zeby to miec.
          > Dziwia mnie chamy, ze jeszcze w ogole sa, bo jakos czlowiek naiwnie wierzy czas
          > em, ze gdy jest milo,
          > cieplo i spokojnie to nie ma pozywki dla chamstwa ale jak widac (i da sie przec
          > zytac nie raz) - nawozow
          > do hodowania chamstwa nie potrzeba. Rosnie sobie chamstwo swietnie i na zimnio
          > rach, i na homarach...
          > Te jednak rozne zdziwienia pozwalaja mi na moje wewnetrzne przewartosciowania o
          > pinii o Polakach,
          > tzw. kulturze polskiej, charakterze narodowym i roznych takich gornolotnych sme
          > dzeniach, ktore
          > innych pewnie bardzo mecza albo i denerwuja...

To Ty jeszcze zmieniasz poglady? Przeciez Twoje wypowiedzi sa zawsze jednoznaczne
          i niepodwazalne.
        • Gość: renka chamstwo na homarach IP: *.home.cgocable.net 02.12.01, 07:18
          ESL byl ostatnio uczestnikiem przyjecia dobroczynnego na cele naukowe. Jak
          podawano homary? Czy moze byl tylko makaron z kurczakiem ? Chyba nie bylo
          rewelacyjnie , skoro takie chamskie odczucia...
    • civic_vtec Re: Czy Was denerwuje ? 02.12.01, 00:03
      Zaraz denerwuje... Coś taki szybki?

Na razie to denerwujesz mnie coraz mniej, a nawet trochę Cię lubię (bez
      podtekstów i uśmieszków po kątach). Z jednym wyjątkiem - gdy zabierasz Karelię
      na prywatne pogaduszki. Z kim ja mam wtedy gawedzić?

A poza tym - Absolut-nie Wyborowa

Pozdrawiam
      Vtec

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka