chardonnay11 29.05.07, 03:12 Jestem zalamany.Reprezentantka Polski wygalada gorzej niz beczka po sledziach..a tyle slicznych dziewczyn chodzi po ulicach...kto je wybiera??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piss.doff Re: Miss Universe 29.05.07, 03:50 jakas rojza z PGR-u. makabra, brrr! www.missuniverse.com/delegates/2007/files/PL-interview.html Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: Miss Universe 29.05.07, 03:52 niechce byc niegrzeczy ale ta Miss wyglada jak p.......... www.missuniverse.com/delegates/2007/files/PL-interview.html Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Miss Universe 29.05.07, 07:17 nie taka straszna: www.missuniverse.com/delegates/2007/files/PL-closeup.html - ale dlaczego ona chce byc First Lady na Kubie?! masochistka jakas? Przede wszystkim jednak musi podszkolic angielski Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Re: Miss Universe 29.05.07, 13:56 z łóżka bym jej nie wywalil nawet przez kilka dni ale qrcze faktycznie mogli sie bardziej postarac. a tak na marginesie wreszcie jakies fajne watki na forum zamiast tego codziennego mordobicia apropos co sie stalo z japa? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Miss Universe 29.05.07, 14:08 unaswameryce napisał: > z łóżka bym jej nie wywalil nawet przez kilka dni ale qrcze faktycznie mogli > sie bardziej postarac. w sumie to calkiem niezla ale na miske to faktycznie nie za bardzo no i ten angieeeeeeeeeelski > a tak na marginesie wreszcie jakies fajne watki na forum zamiast tego > codzienne go mordobicia w przypadku bonka to jest to skorkobicie, hehe > apropos co sie stalo z japa? moze w koncu zamknal jape Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Miss Universe 29.05.07, 14:19 jej angielski to jest wlasnie reprezentacja jak o swoim angielskim mysla polscy eksperci od fonetyki po rocznym kursie wieczorowym pod hotelem. Jak tu przylezie nastepna osoba typu 'znam bardzo dobrze angielski' to warto miec ten watek na podoredziu. I z takim angielskim ona chce byc ambasadorem na Kubie. Pewnie Wojewodzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Re: Miss Universe 29.05.07, 15:06 moze z hiszpanskim jej lepiej idzie he he a tak powaznie to nie smiej sie takie jak ona robily kariere w dyplomacji sp III RP a szaman geremek z uznaniem sie o tej elycie dyplomatycznej wyrazal. Konsulaty w Brazylii szczegolnie 'swiatla' kadre posiadaly he he. Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay11 Re: Miss Universe 29.05.07, 16:07 Taaa..pamietacie Kube Wojewodzkiego i "skandal miedzynarodowy" ? Nie rozumiem po co ludzie staraja sie mowic po angielsku skoro nie potrafia? Tylko sie osmieszaja.Mowic po polsku ...Tlumacz przetlumaczy.Ten idota wojewodzki nawet z kartki nie potafil czytac..bleee Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Re: Miss Universe 29.05.07, 16:34 e nie widzialem tego masz moze linka chetnie bym sie posmial z tego typa Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Miss Universe 29.05.07, 19:43 czytania z kartki z World Idol na youtube nie znalazlam, ale tez fajne kawalki sa tutaj: www.youtube.com/watch?v=7d505e6B8as www.youtube.com/watch?v=h9fFMq3ac6s Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Miss Universe 30.05.07, 05:22 www.youtube.com/watch?v=cDaBHyLnXak&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=EI_VtKutD30&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
zefel.knefel Re: Miss Universe 29.05.07, 20:31 Ona zna perfekt angielski,niemiecki i francuski! www.globmiss.net/pageants/polonia/polonia_finalistki2006_4.html Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian o moj Boze! 29.05.07, 21:46 "Myślę ze znam dobrze angielski i francuski. Uczę się również hiszpańskiego i niemieckiego" czy ta sierotka kiedys siebie po angielsku slyszala? juz mi nawet o akcent nie chodzi ale kompletny brak slownictwa zastanawia sie 5 minut co ma powiedziec bo bidulka nie wie jak, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay11 Re: o moj Boze! 29.05.07, 21:54 No i nienawidzi dentystow LOL ...glupiutka gaska.... Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: o moj Boze! 30.05.07, 05:12 eee, nie no, miski wam sie chyba pomylily Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: o moj Boze! 30.05.07, 05:29 "Myślę ze znam dobrze angielski" ... nic nowego a slonce takze swieci z d. Odpowiedz Link Zgłoś
a_cali Re: Miss Universe 30.05.07, 08:24 po francusku ona sie wstydzi ale nie brzydzi Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Miss Universe 30.05.07, 05:14 to juz bylo opisane w Nikodemie dyzmie Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay11 Re: Miss Universe 29.05.07, 22:02 Najlepszy jest to: "my boyfriend "hacks" (???) me and everybody love "...hahahhahaha Sprzataczka Z Lomzy po tygodniowym pobycie ma wiekszy zasob slow...zgroza.Ja rozumiem ze nie kazdy musi mowic perfect ..no ale jezeli on mowi ze DOBRZE ZNA angielski.... Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Re: Miss Universe 29.05.07, 22:25 stary wogole sie nie znacie dziewczyna uzywa gramatyki Jamaican tu macie cala gramatyke na przykladzie to love www.verbix.com/cache/webverbix/86/love.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Miss Universe 30.05.07, 05:31 ten hacking boyfriend to dobre znalezisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: Miss Universe Japonia 30.05.07, 05:50 Wywiad z miską. Teraz sobie przypomniałam dlaczego nigdy nie miałam żadnych aspiracji do startowania w konkursach piękności. Warunkiem jest zostawienie mózgu w szatni razem z ubraniem. Hehehe up in space...forumowicze. www.missuniverse.com/delegates/2007/files/JP-closeup.html Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link Zgłoś