Gość: ja IP: 212.160.235.* 05.06.03, 21:13 .... Oj Polonia, Polania - po co bylo wyjezdzac? Teraz Europa przyjdzie do nas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AK Re: referendowa kielbasa IP: 207.61.17.* 05.06.03, 21:43 Gość portalu: ja napisał(a): > .... Oj Polonia, Polania - po co bylo wyjezdzac? Teraz Europa przyjdzie do > nas Masz racje. Potwierdza to takze, chciaz bardziej precyzyjnie niz ty, Prezydent Kwasniewski: "Wirtualna Polska: Ile czasu potrzeba po wejściu do UE, aby można było zauważyć jakiekolwiek zmiany? Aleksander Kwaśniewski: Zmiany będą cały czas, od pierwszego dnia niemalże. Wyraźne, jakościowe trzeba oceniać w ciągu pierwszych kilku lat, a patrząc na przykład Hiszpanii czy Grecji 10-15 lat to okres, w którym zmiany na korzyść są widoczne w każdej dziedzinie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: referendowa kielbasa IP: 194.152.95.* 06.06.03, 11:39 Gość portalu: AK napisał(a): > Gość portalu: ja napisał(a): > > > .... Oj Polonia, Polania - po co bylo wyjezdzac? Teraz Europa przyjdzie do > > > nas > > > Masz racje. Potwierdza to takze, chciaz bardziej precyzyjnie niz ty, Prezydent > Kwasniewski: > > "Wirtualna Polska: Ile czasu potrzeba po wejściu do UE, aby można było zauważyć > > jakiekolwiek zmiany? > > Aleksander Kwaśniewski: Zmiany będą cały czas, od pierwszego dnia niemalże. > Wyraźne, jakościowe trzeba oceniać w ciągu pierwszych kilku lat, a patrząc na > przykład Hiszpanii czy Grecji 10-15 lat to okres, w którym zmiany na korzyść są > > widoczne w każdej dziedzinie." > > Hiszpania czy Grecja, ah, zeby tylko dogonic te "super powers" i ich ekonomie! (i to za 10-15 lat, dopiero!!!!!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Up Re: referendowa kielbasa IP: *.NYCMNY83.covad.net 06.06.03, 13:43 Gos´c´ portalu: gosc napisa?(a): > Gos´c´ portalu: AK napisa?(a): > > > Gos´c´ portalu: ja napisa?(a): > > > > > .... Oj Polonia, Polania - po co bylo wyjezdzac? Teraz Europa przyjdz > ie do > > > > > nas > > > > > > Masz racje. Potwierdza to takze, chciaz bardziej precyzyjnie niz ty, > Prezydent > > Kwasniewski: > > > > "Wirtualna Polska: Ile czasu potrzeba po wejs´ciu do UE, aby moz˙na by?o > zauwaz˙yc´ > > > > jakiekolwiek zmiany? > > > > Aleksander Kwas´niewski: Zmiany be˛da˛ ca?y czas, od pierwszego dnia niemalz˙e > . > > Wyraz´ne, jakos´ciowe trzeba oceniac´ w cia˛gu pierwszych kilku lat, a patrza˛c > na > > przyk?ad Hiszpanii czy Grecji 10-15 lat to okres, w którym zmiany na korzy > s´c´ > sa˛ > > > > widoczne w kaz˙dej dziedzinie." > > > > > Hiszpania czy Grecja, ah, zeby tylko dogonic te "super powers" i ich ekonomie! > (i to za 10-15 lat, dopiero!!!!!!!!!!!) ja se nie boim, ja mam rakovinu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: referendum europejskie IP: *.mt.sfl.net 06.06.03, 14:02 na szczescie nie do europy wyjechalem moge spokojnie spac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Up Strasznie kosza posty, to nowa unijna"demokracja"? IP: *.NYCMNY83.covad.net 06.06.03, 23:54 Odpowiedz Link Zgłoś