Dodaj do ulubionych

referendum europejskie

IP: 212.160.235.* 05.06.03, 21:13
.... Oj Polonia, Polania - po co bylo wyjezdzac? Teraz Europa przyjdzie do
nas smile
Obserwuj wątek
    • Gość: AK Re: referendowa kielbasa IP: 207.61.17.* 05.06.03, 21:43
      Gość portalu: ja napisał(a):

> .... Oj Polonia, Polania - po co bylo wyjezdzac? Teraz Europa przyjdzie do
      > nas smile

Masz racje. Potwierdza to takze, chciaz bardziej precyzyjnie niz ty, Prezydent
      Kwasniewski:

"Wirtualna Polska: Ile czasu potrzeba po wejściu do UE, aby można było zauważyć
      jakiekolwiek zmiany?

Aleksander Kwaśniewski: Zmiany będą cały czas, od pierwszego dnia niemalże.
      Wyraźne, jakościowe trzeba oceniać w ciągu pierwszych kilku lat, a patrząc na
      przykład Hiszpanii czy Grecji 10-15 lat to okres, w którym zmiany na korzyść są
      widoczne w każdej dziedzinie."

• Gość: gosc Re: referendowa kielbasa IP: 194.152.95.* 06.06.03, 11:39
        Gość portalu: AK napisał(a):

> Gość portalu: ja napisał(a):
        >
        > > .... Oj Polonia, Polania - po co bylo wyjezdzac? Teraz Europa przyjdzie do
        >
        > > nas smile
        >
        >
        > Masz racje. Potwierdza to takze, chciaz bardziej precyzyjnie niz ty,
        Prezydent
        > Kwasniewski:
        >
        > "Wirtualna Polska: Ile czasu potrzeba po wejściu do UE, aby można było
        zauważyć
        >
        > jakiekolwiek zmiany?
        >
        > Aleksander Kwaśniewski: Zmiany będą cały czas, od pierwszego dnia niemalże.
        > Wyraźne, jakościowe trzeba oceniać w ciągu pierwszych kilku lat, a patrząc na
        > przykład Hiszpanii czy Grecji 10-15 lat to okres, w którym zmiany na korzyść

>
        > widoczne w każdej dziedzinie."
        >
        >
        Hiszpania czy Grecja, ah, zeby tylko dogonic te "super powers" i ich ekonomie!
        (i to za 10-15 lat, dopiero!!!!!!!!!!!)
        • Gość: Up Re: referendowa kielbasa IP: *.NYCMNY83.covad.net 06.06.03, 13:43
          Gos´c´ portalu: gosc napisa?(a):

> Gos´c´ portalu: AK napisa?(a):
          >
          > > Gos´c´ portalu: ja napisa?(a):
          > >
          > > > .... Oj Polonia, Polania - po co bylo wyjezdzac? Teraz Europa przyjdz
          > ie do
          > >
          > > > nas smile
          > >
          > >
          > > Masz racje. Potwierdza to takze, chciaz bardziej precyzyjnie niz ty,
          > Prezydent
          > > Kwasniewski:
          > >
          > > "Wirtualna Polska: Ile czasu potrzeba po wejs´ciu do UE, aby moz˙na by?o
          > zauwaz˙yc´
          > >
          > > jakiekolwiek zmiany?
          > >
          > > Aleksander Kwas´niewski: Zmiany be˛da˛ ca?y czas, od pierwszego dnia niemalz˙e
          > .
          > > Wyraz´ne, jakos´ciowe trzeba oceniac´ w cia˛gu pierwszych kilku lat, a patrza˛c
          > na
          > > przyk?ad Hiszpanii czy Grecji 10-15 lat to okres, w którym zmiany na korzy
          > s´c´
          > sa˛
          > >
          > > widoczne w kaz˙dej dziedzinie."
          > >
          > >
          > Hiszpania czy Grecja, ah, zeby tylko dogonic te "super powers" i ich ekonomie!
          > (i to za 10-15 lat, dopiero!!!!!!!!!!!)

ja se nie boim, ja mam rakovinu
    • Gość: VIP-1 Re: referendum europejskie IP: *.mt.sfl.net 06.06.03, 14:02
      na szczescie nie do europy wyjechalem
      moge spokojnie spac
      • Gość: Up Strasznie kosza posty, to nowa unijna"demokracja"? IP: *.NYCMNY83.covad.net 06.06.03, 23:54

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka