a_cali 05.06.07, 01:53 www.collegehumor.com/picture:1758070 narazie na wesolo ale juz 13% mieszkancow tego malego stanu jest za odlaczeniem sie od US Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Free Vermont $ US Out Of VT 05.06.07, 02:32 13% to jest liczba ewidentnie wyciagnieta z doopy. mieszkam tutaj mniej wiecej 3 lata i nigdy nie widzialem podobnych stickerow. vermont przez parenascie lat byl niezalezna republika, stad te tradycje "niepodlegleglosciowe", kazdy lubi miec cos czyms sie wyroznia z tlumu.... haha a VT jest inny ---> bylem dzisiaj w DMV, sami biali, mila obsluga (w koncu zmienilem prawo jazdy z NY na VT , hehe chcieli miec "proof of residency" ale ja nie mam nic zapisanego na mnie, tylko swistek z banku mialem, kobieta powiedziala "it's not good, but we will take it" lol...) no i zmiana prawa jazdy + rejestracja samochodu zajelo lacznie od drzwi do drzwi 20 minut...hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
burgerking1 Re: Free Vermont $ US Out Of VT 05.06.07, 03:36 Vermont ,jeden z biedniejszych State,zadnego przemyslu ,tylko troche turystyki !! ogolnie biednie !! Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Re: Free Vermont $ US Out Of VT 05.06.07, 04:03 burgerking1 napisał: > Vermont ,jeden z biedniejszych State Skad masz takie informacje??? Median household income w Vermont wynosi nieco POWYZEJ sredniej krajowej. Pod tym wzgledem w 2005 r. Vermont plasowal sie na 19 miejscu sposrod 50 stanow. Na pierwszym miejscu byl zreszta sasiedni stan New Hampshire. (zrodlo: US Census Bureau 2004-2005) Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 czy ty mielony skonczyles podstawowke? 05.06.07, 04:07 bo siem zastanawiam - gama zainteresowan i umiejetnoscia przelewania swych mysli na klawiature przypominasz mi mojego kota, chociaz ten bije cie na pysk, bo np wczoraj nauczyl sie (sam) uzywac cat-doors! Odpowiedz Link Zgłoś
captain.america Niech sie wynosza 05.06.07, 04:41 Bedzie 3 komunistow mniej w Kongresie. Niech tez wezma z soba Massachusetts ze zboczencami Kennedym i Kerrym. A zaraz potem nalozymy na tych komuchow embargo jak na Kube - niech sobie handluja sniegiem z Quebekiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś