Dodaj do ulubionych

Free Vermont $ US Out Of VT

05.06.07, 01:53
www.collegehumor.com/picture:1758070 narazie na wesolo ale juz 13% mieszkancow tego malego stanu jest za odlaczeniem sie od US
Obserwuj wątek
    • jot-23 Re: Free Vermont $ US Out Of VT 05.06.07, 02:32
      13% to jest liczba ewidentnie wyciagnieta z doopy. mieszkam tutaj mniej wiecej
      3 lata i nigdy nie widzialem podobnych stickerow. vermont przez parenascie lat
      byl niezalezna republika, stad te tradycje "niepodlegleglosciowe", kazdy lubi
      miec cos czyms sie wyroznia z tlumu.... haha a VT jest inny ---> bylem dzisiaj
      w DMV, sami biali, mila obsluga (w koncu zmienilem prawo jazdy z NY na VT ,
      hehe chcieli miec "proof of residency" ale ja nie mam nic zapisanego na mnie,
      tylko swistek z banku mialem, kobieta powiedziala "it's not good, but we will
      take it" lol...) no i zmiana prawa jazdy + rejestracja samochodu zajelo lacznie
      od drzwi do drzwi 20 minut...hehe...
      • burgerking1 Re: Free Vermont $ US Out Of VT 05.06.07, 03:36
        Vermont ,jeden z biedniejszych State,zadnego przemyslu ,tylko troche
        turystyki !! ogolnie biednie !!
        • aniabos Re: Free Vermont $ US Out Of VT 05.06.07, 04:03
          burgerking1 napisał:

> Vermont ,jeden z biedniejszych State

Skad masz takie informacje???

Median household income w Vermont wynosi nieco POWYZEJ sredniej krajowej. Pod
          tym wzgledem w 2005 r. Vermont plasowal sie na 19 miejscu sposrod 50 stanow. Na
          pierwszym miejscu byl zreszta sasiedni stan New Hampshire.
          (zrodlo: US Census Bureau 2004-2005)
        • jot-23 czy ty mielony skonczyles podstawowke? 05.06.07, 04:07
          bo siem zastanawiam - gama zainteresowan i umiejetnoscia przelewania swych
          mysli na klawiature przypominasz mi mojego kota, chociaz ten bije cie na pysk,
          bo np wczoraj nauczyl sie (sam) uzywac cat-doors!
    • captain.america Niech sie wynosza 05.06.07, 04:41
      Bedzie 3 komunistow mniej w Kongresie. Niech tez wezma z soba Massachusetts ze
      zboczencami Kennedym i Kerrym. A zaraz potem nalozymy na tych komuchow embargo
      jak na Kube - niech sobie handluja sniegiem z Quebekiem!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka