lilolu 17.06.03, 20:20 Czy pisujesz z roznych miejsc czy sa to podrobki ??? wczoraj - alaskanka IP: 200.76.240.* alaskanka dzis P: *.dsl.snfc21.pacbell.net Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alaskanka ......cwiczenie polowe w spoofingu...... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 17.06.03, 20:52 lilolu napisała: > Czy pisujesz z roznych miejsc czy sa to podrobki ??? > wczoraj - alaskanka IP: 200.76.240.* > alaskanka dzis P: *.dsl.snfc21.pacbell.net > ..... mamy okazje obserwowac. Ja pisze glownie z *.dsl.snfc21.pacbell.net, wszystko co jest z innego IP to na pewno podrobka, np. 200.76.240.* to Tijuana w MX. Szkopul w tym, ze poniewaz krasnalki cwicza wlasnie spoofing, czyli podszywanie sie pod rozne IP, kazde IP moze byc podrobka. To znaczy ze *.dsl.snfc21.pacbell.net nie gwarantuje ze to ja, trzeba uzywac szostego zmyslu przy czytaniu. Pisalam o tym wczoraj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=6532677&GazetaWyborczaWWW1=Pu9ikGvQkwbmt22UajTKHgNqwyM4Vw6XwIeGbLXYgnl6g1gFYV31|5661471742976370309/-1407973912/6/8086/8086/7002/7002/8086/-1 alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaskanka Re: ......cwiczenie polowe w spoofingu...... IP: 200.24.110.* 17.06.03, 21:47 wot i glupia baba. Jaki tam spoofing? Zwykle proxy ciemniaczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaskanka ......cwiczen polowych ilustracja powyzej......... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 17.06.03, 22:07 ...whatever, nie bede sie spierala w czym, to panowie sa fachowcami, ja tylko teoretyk w falszerstwach. W kazdym razie tak wlasnie to dziala - podrobki zadaja pytania i same na nie odpowiadaja, robiac "ozywiona dyskusje", czyli cos w rodzaju "gadal dziad do obrazu". Czasami zablaka sie na Forum ktos niezorientowany z kim sobie podyskutuja z nudow. Nieszczesciem trafil sie Wiarus, ktory wzial na powaznie rozmaite pytania na tematy australijskie, a na dodatek zaczal pisac z sensem przekraczajacym zdolnosci intelektualne podrobek. Trzeba bylo go wiec wyprowadzic, bo za duzo bylo klopotu. I to mniej wiecej tyle jesli chodziloby o swobodne dyskusje na tematy ciekawe na Forum Polonia Gazety Wyborczej. alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaskanka Re: pytanie do alaskanki IP: *.rz.tu-bs.de 17.06.03, 21:50 Ta baba sie na niczym nie zna. Chcialas sie spotkac z komentem? Spotkaj sie ze mna. Za dwa tygodnie bede sluzbowo w San Jose. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaskanka Re: To ty sie nie znasz. IP: *.rz.tu-bs.de 17.06.03, 22:00 A mnie sie wydaje ze Ty sie nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaskanka .......spoofing czy proxy........... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 17.06.03, 22:09 .... whatever, nie bede sie spierala w czym, to panowie sa fachowcami, ja tylko teoretyk w falszerstwach. W kazdym razie tak wlasnie to dziala - podrobki zadaja pytania i same na nie odpowiadaja, robiac "ozywiona dyskusje", czyli cos w rodzaju "gadal dziad do obrazu". Czasami zablaka sie na Forum ktos niezorientowany z kim sobie podyskutuja z nudow. Nieszczesciem trafil sie Wiarus, ktory wzial na powaznie rozmaite pytania na tematy australijskie, a na dodatek zaczal pisac z sensem przekraczajacym zdolnosci intelektualne podrobek. Trzeba bylo go wiec wyprowadzic, bo za duzo bylo klopotu. I to mniej wiecej tyle jesli chodziloby o swobodne dyskusje na tematy ciekawe na Forum Polonia Gazety Wyborczej. alaskanka -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: pytanie do alaskanki IP: *.dial.mtl1.sprint-canada.net 18.06.03, 00:00 tow. koment pisal kiedys z finskiego serwera tow to juz przerabiali mylicja wybiera sie do meksyku zabic trockiego . oni mysla ze stalin i trocki zyja zyja wiecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: pytanie do alaskanki IP: *.nyc.rr.com 18.06.03, 00:15 Gość portalu: wowa napisał(a): > tow. koment pisal kiedys z finskiego serwera tego? "Autor: Gość: komentator IP: *.dmi.tut.fi Data: 03-01-2002 10:10 " Odpowiedz Link Zgłoś
general-uop [...] 18.06.03, 01:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś