chardonnay11 25.10.07, 15:03 Zamierzam wydac ksiazke hehe.Przez 8 tygodni nie zjadlem ani grama cukru.Efekt? Schudlem 5 kilo i cholesterol spadl prawie %50 procent. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian to ja mam lepszy pomysl 25.10.07, 15:10 kupie na polnocy kilka tysiecy akrow lasu i bede "get slim" camps organizowal kazdy uczestnik musialby podpisac odpowiednie zobowiazanie turnusy bylyby powiedzmy 2-3 miesieczne w tym czasie, las by wyrebywali jakis cottage mi stawiali a dzienne wyzywienie to 20 dkg chleba jakas cienka lura i troche wody cos na wzor obozu koncentracynjnego tam grubasow nie bylo wiec schudniecie iles tam kilo gwarantowane nie dosc, ze by mi kase placili to jeszcze kawal dobrej roboty odwalili Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay11 Re: to ja mam lepszy pomysl 25.10.07, 15:17 Heh mysle ze sie spozniles.Podobne campy juz istnieja.No ale moze warto sprobowac? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: to ja mam lepszy pomysl 25.10.07, 17:09 o diecie cud chcesz juz pare egzemplarzy zamowic? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: dieta cud 25.10.07, 17:11 chardonnay11 napisał: > Przez 8 tygodni nie zjadlem ani grama cukru. to niemozliwe, cukier jest we wszystkim tyle, ze w roznej postaci > Efekt? Schudlem 5 kilo zadna sztuka jak sie 150 wazy > i cholesterol spadl prawie %50 procent. ten dobry czy ten zly? Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay11 Re: dieta cud 25.10.07, 19:34 1.0% cukru wysokoprzetworzonego -0 slodyczy, napojow...nawet chleb kupuje specjany bez cukru. 2.Owoce tylko o niskiej zawartosci fruktozy...zero bananow, arbuzow i MANGO (mango uwielbiam ale niestety jest to owoc z najwiekdza zawartoscia cukru)...duzo jablek ... 3.Spadl zly cholesterol. 4.Spadlo cisnienie z 130-140 na 125 .... Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: dieta cud 25.10.07, 19:48 chardonnay11 napisał: > 4.Spadlo cisnienie z 130-140 na 125 .... a kagancowi podskoczylo i pomyslec, ze to przez zwyklom metahe, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay11 Re: dieta cud 25.10.07, 19:50 jemu cisnienie skacze poniewaz gul blokuje aorte ... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Holyshit 25.10.07, 22:19 chardonnay11 napisał: > 1.0% cukru wysokoprzetworzonego -0 slodyczy, napojow...nawet chleb > kupuje specjany bez cukru. > 2.Owoce tylko o niskiej zawartosci fruktozy...zero bananow, arbuzow > i MANGO (mango uwielbiam ale niestety jest to owoc z najwiekdza > zawartoscia cukru)...duzo jablek ... > 3.Spadl zly cholesterol. > 4.Spadlo cisnienie z 130-140 na 125 .... ► !!! gratuluje!!! Nie zebym chcial kogokolwiek zdepresjonowac, ale mam 120/70, O 99%, puls 90, BMI 20.8. Jem beztrosko i chlam, ale pcp i inni chca, abym rzucil palenie...do czego dojdzie, bo jesli podniosa sie ceny paliwa, jak twierdzi metaha, (hehehe tuman)to fajki tez. Na dzis kosztuja ~$5 and up. Pamietam czasy, gdy byly $1.50...i za kazda podwyzka ludzie zaklinali sie, ze to koniec palenia. Wiekszosc w dalszym ciagu pali, ergo price is no object. Odpowiedz Link Zgłoś