04.08.03, 13:42
Tak mi dzisiaj smutno – pogoda okropna, praca okropna, nikt mnie nie lubi i w
ogole.
Pomozcie rodacy i pocieszcie…

Ciao, Chianti sad(
Obserwuj wątek
    • jot-23 Re: :-((( 04.08.03, 15:20
      chianti napisała:

> Tak mi dzisiaj smutno – pogoda okropna, praca okropna, nikt mnie nie lubi
      > i w
      > ogole.
      > Pomozcie rodacy i pocieszcie…
      >
      > Ciao, Chianti sad(

z tym tylko do trupiarni, czyli na bisa!
      • chianti nieladnie tak zwalac robote na innych 04.08.03, 15:27
        i odsylac zrozpaczonych z kwitkiem. Moze jednak wzialbys na siebie nieco
        odpowiedzialnosci i sam mnie pocieszyl, zamiast dokads odsylac?

mimo wszystko dziekuje za nieco ciepelka emanujacego z Twojego pozdrowienia.

Ciao, Chianti
        • czarnowidze idz na forum kobieta / ntx 04.08.03, 15:31
          • chianti czyzbym nie byla tutaj mile widziana? 04.08.03, 15:36
            dlaczego odsylasz mnie na lono kobiet, zamiast pocieszyc? A moze (tak sadze po
            Twoim nicku) tez potrzebujesz pocieszenia? Napisz, co Cie gnebi, to moze
            pocieszymy sie na wzajem ?

Ciao, Chianti
            • czarnowidze Re: czyzbym nie byla tutaj mile widziana? 04.08.03, 15:46
              to byl tylko pewien pomysl
              mozesz skorzystac i sprobowac, ale nie musisz
              nickiem az tak sie nie przejmuj,nie bierz doslownie
              ( wtedy Ty jako chianti i j-23 mielibyscie duze wspolnego wink )
              • chianti Re: czyzbym nie byla tutaj mile widziana? 04.08.03, 15:57

> to byl tylko pewien pomysl mozesz skorzystac i sprobowac, ale nie musisz

eh, Czarnowidze, ja juz kiedys sprobowalam, ale tam tyle pieknych,
                zadowolonych, rozchwytywanych, przebojowych i pelnych sukcesu kobiet, ze po
                przeczytaniu pozostawalo mi tylko chianti, by przetrwac do nastepnego dnia...

> nickiem az tak sie nie przejmuj,nie bierz doslownie

rozumiem, to tylko taki pseudonim artystyczny? Czy moze deklaracja filozofii
                zyciowej? A tak w ogole to ty jestes on czy ona? Mnie sie intuicyjnie jakos
                wydawalo, ze on, a tutaj pisze "czarnowidze napisalA...", wiec juz nie jestem
                pewna...

> ( wtedy Ty jako chianti i j-23 mielibyscie duze wspolnego wink )

To zdanie, nie wiedziec dlaczego, nastraja mnie zastanawiajaco. Szczegolnie
                to "Ty jako Chianti".... Czy zdanie oznacza, ze gdyby J-23 nie bral rzeczy na
                serio to ta czesc realnej mnie, ktora wybrala taki Nick mialaby z nim cos
                wspolnego?

Chianti
                • czarnowidze Re: czyzbym nie byla tutaj mile widziana? 04.08.03, 16:25
                  chianti napisała:

>
                  > > to byl tylko pewien pomysl mozesz skorzystac i sprobowac, ale nie musisz
                  >
                  > eh, Czarnowidze, ja juz kiedys sprobowalam, ale tam tyle pieknych,
                  > zadowolonych, rozchwytywanych, przebojowych i pelnych sukcesu kobiet, ze po
                  > przeczytaniu pozostawalo mi tylko chianti, by przetrwac do nastepnego dnia...
                  >

hehe i zlosliwe, zadna rady nie da, nie pomoze kolezance smile

> > nickiem az tak sie nie przejmuj,nie bierz doslownie
                  >
                  > rozumiem, to tylko taki pseudonim artystyczny? Czy moze deklaracja filozofii
                  > zyciowej? A tak w ogole to ty jestes on czy ona? Mnie sie intuicyjnie jakos
                  > wydawalo, ze on, a tutaj pisze "czarnowidze napisalA...", wiec juz nie jestem
                  > pewna...

ha jako to proste: nicka podajesz i juz kazdy wie co i zacz
                  sa tacy ktorzy nawet kolor wlosow i oczu po nicku rozpoznajawink

>
                  > > ( wtedy Ty jako chianti i j-23 mielibyscie duze wspolnego wink )
                  >
                  > To zdanie, nie wiedziec dlaczego, nastraja mnie zastanawiajaco. Szczegolnie
                  > to "Ty jako Chianti".... Czy zdanie oznacza, ze gdyby J-23 nie bral rzeczy na
                  > serio to ta czesc realnej mnie, ktora wybrala taki Nick mialaby z nim cos
                  > wspolnego?
                  >
                  > Chianti

jest nadzieja, przestalas myslec na chwile o swoim dolku wink
                  mialem na mysl zbieznosc win (mysle o napitku)
                  glowa do gory! ja tu tez gore (35 stopni) smile
        • jot-23 Re: nieladnie tak zwalac robote na innych 04.08.03, 15:33
          chianti napisała:

> i odsylac zrozpaczonych z kwitkiem. Moze jednak wzialbys na siebie nieco
          > odpowiedzialnosci i sam mnie pocieszyl, zamiast dokads odsylac?
          >
          > mimo wszystko dziekuje za nieco ciepelka emanujacego z Twojego pozdrowienia.
          >
          > Ciao, Chianti

ok! ja sie do tego nie nadaje, ale poczekaj az wtoczy sie Luiza (kazali mnie
          wymawiac poprawnie), ona nie moze zyc zeby nie napisac jaka jest szczesliwa.
          wiec moze bedziesz mogla co nieco uszczknac z jej radosci?
          • Gość: split Re: nieladnie tak zwalac robote na innych IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 04.08.03, 15:39
            jot-23 napisał:

> chianti napisała:
            >
            > > i odsylac zrozpaczonych z kwitkiem. Moze jednak wzialbys na siebie nieco
            > > odpowiedzialnosci i sam mnie pocieszyl, zamiast dokads odsylac?
            > >
            > > mimo wszystko dziekuje za nieco ciepelka emanujacego z Twojego pozdrowieni
            > a.
            > >
            > > Ciao, Chianti
            >
            >
            > ok! ja sie do tego nie nadaje, ale poczekaj az wtoczy sie Luiza (kazali mnie
            > wymawiac poprawnie), ona nie moze zyc zeby nie napisac jaka jest szczesliwa.
            > wiec moze bedziesz mogla co nieco uszczknac z jej radosci?

,... And , another beautifull day on God's Green Earth , Goooooooooooooooooood
            Moooooooooooorning Aaaaaaaaaaaaamerica !!! smile))
            • chianti chociaz nie jestem Americaaaaaa, 04.08.03, 15:43
              to odzdrawiam, Goooooooooooooood Moooooooooooooorning Spliiiiiiiiiiiiiit!!!!

Chianti
              • Gość: split Re: chociaz nie jestem Americaaaaaa, IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 04.08.03, 15:53
                chianti napisała:

> to odzdrawiam, Goooooooooooooood Moooooooooooooorning Spliiiiiiiiiiiiiit!!!!
                >
                > Chianti

Obudzilas sie rano ? Oczywiste ! Zdrowa ? Prawdopodobnie ! , ... Zacznij od ;

Thank You LORD !!!
                • jot-23 Re: chociaz nie jestem Americaaaaaa, 04.08.03, 15:59
                  Gość portalu: split napisał(a):

>
                  >
                  > Obudzilas sie rano ? Oczywiste ! Zdrowa ? Prawdopodobnie ! , ... Zacznij
                  od
                  > ;
                  >
                  > Thank You LORD !!!

Czy na shi-shi beach mozna z namiotem?
                  • Gość: split Re: chociaz nie jestem Americaaaaaa, IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 04.08.03, 16:09
                    jot-23 napisał:

> Gość portalu: split napisał(a):
                    >
                    > >
                    > >
                    > > Obudzilas sie rano ? Oczywiste ! Zdrowa ? Prawdopodobnie ! , ... Zaczni
                    > j
                    > od
                    > > ;
                    > >
                    > > Thank You LORD !!!
                    >
                    > Czy na shi-shi beach mozna z namiotem?

Nie wiem czy to wiek , czy to ty ? Nie "kupuje" tym razem . Mozesz jasniej ?
                    >
                    • jot-23 Re: chociaz nie jestem Americaaaaaa, 04.08.03, 16:12
                      Gość portalu: split napisał(a):

> jot-23 napisał:
                      >
                      > > Gość portalu: split napisał(a):
                      > >
                      > > >
                      > > >
                      > > > Obudzilas sie rano ? Oczywiste ! Zdrowa ? Prawdopodobnie ! , ... Z
                      > aczni
                      > > j
                      > > od
                      > > > ;
                      > > >
                      > > > Thank You LORD !!!
                      > >
                      > > Czy na shi-shi beach mozna z namiotem?
                      >
                      >
                      > Nie wiem czy to wiek , czy to ty ? Nie "kupuje" tym razem . Mozesz
                      jasniej ?
                      > >

no to tak zupelnie na marginesie (chociaz moze nie zupelnie, hehe) ...
                      przypadkiem ogladalem w tv program o olympic park...wydaje mi sie ze to
                      swietne miejsce na krotkie wakacje pod namiot...a ze z adresu wynika ze jestes
                      o rzut beretem...wiec pytam.. w koncu od tego to forum jest.
                      • Gość: split Re: chociaz nie jestem Americaaaaaa, IP: *.nas25.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 04.08.03, 17:17
                        Oooo'k ! Skad ta pewnosc ? Jesli jeszcze pokazesz mi Stan w ktorym nie ma
                        Bellevue , ... Nie mysle ze moje jest az tak popularne i niby z czego ! : )))
                • chianti ucieczki w religie tez juz probowalam, 04.08.03, 16:01
                  ale ta droga chyba nie jest dla mnie. LORD is too far away and not answering my
                  prayers. Dziekuje za szczere checi, masz jeszcze jakis inny pomysl?

Chianti
          • chianti Luiza? 04.08.03, 15:41
            Czy mowisz o Luizie z bajkowego ogrodu? Jezeli tak, to ja sie obawiam, iz taka
            ilosc szczescia i samozadowolenia raczej jeszcze mnie przytloczy i zdoluje
            zupelnie.
            A Ty nadajesz sie calkiem dobrze do pocieszania. Milo sobie porozmawialismy,
            troche czasu zlecialo, i juz mi jest ociupinke lepiej, by nie powiedziec
            cieplej.

Dziekuje, Chianti
            • luiza-w-ogrodzie Re: Luiza? 05.08.03, 01:24
              chianti napisała:

> Czy mowisz o Luizie z bajkowego ogrodu? Jezeli tak, to ja sie obawiam, iz
              taka
              > ilosc szczescia i samozadowolenia raczej jeszcze mnie przytloczy i zdoluje
              > zupelnie.

A ja myslalam, ze to moze zainspirowac do wyjscia z dolka :o(

Przylaczajac sie do choru pocieszaczy oznajmiam ze podsylam Tobie troche
              zimowego sloneczka i bukiecik fiolkow. A jak to nie pomoze, to zawsze mozemy
              przed kominkiem obalic szklaneczke - Ty chianti a ja rieslinga!

Pozdrawiam zimniutko
              Luiza-w-Ogrodzie

><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸.
              .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º>
              • kalifornian Re: Luiza? 05.08.03, 01:51
                Moze by tak warto czasem sprobowac czego innego a nie
                ciagle ten Riesling. Rozumiem ze to tanie wino ale
                przeciez nie mozna ciagle oszczedzac.
                • luiza-w-ogrodzie riesling 05.08.03, 02:09
                  kalifornian napisał:

> Moze by tak warto czasem sprobowac czego innego a nie
                  > ciagle ten Riesling. Rozumiem ze to tanie wino ale
                  > przeciez nie mozna ciagle oszczedzac.

Rozumiem, ze dla Ciebie riesling to tanie wino, moze po prostu nie piles
                  dobrego? Wszystko przed Toba...

Luiza-w-Ogrodzie

><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸.
                  .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º>
              • Gość: tato [...] IP: *.fastres.net 05.08.03, 01:57
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • luiza-w-ogrodzie [...] 05.08.03, 02:11
                  • Gość: tato [...] IP: *.fastres.net 05.08.03, 02:16
                    • kalifornian [...] 05.08.03, 02:18
                      • Gość: tato [...] IP: *.fastres.net 05.08.03, 02:21
                        • chianti dlaczego tyle pustych wpisow? 05.08.03, 09:12
                          Czy admin tez mnie nie lubi, ze mi watek wykastrowal, czy tez wrecz przeciwnie?

Chianti
              • chianti dziekuje, Luizo 05.08.03, 09:11
                "A ja myslalam, ze to moze zainspirowac do wyjscia z dolka :o("

Nie, Luizo, niestety, gdy przepasc jest zbyt gleboka obraz szczesliwosci po
                drugiej stronie kanionu nie do przebycia deprymuje jeszcze bardziej,
                przynajmniej mnie…. Tym niemniej cieszy, iz sa ludzie szczesliwi.

Za fiolki dziekuje, za sloneczko tez, bardzo mnie pocieszylas ta propozycja
                wspolnej szklaneczki, bo jak na poczatku wspomnialam, mam ostatnio wrazenie, ze
                nikt mnie nie lubi i by sie ze mna napic nie chcial sad(.

Dziekuje za pocieszenie, Chianti
    • kalifornian Re: :-((( 04.08.03, 16:38
      Zapraszam do slonecznej i cieplej.
    • chianti dziekuje bardzo za mile slowa 04.08.03, 16:44
      czuje sie juz troszeczke lepiej. To bardzo mile forum, jezeli pozwolicie, to
      bede zagladac tutaj czesciej. Za zaproszenie do Kaliforni bardzo dziekuje,
      niestety podroz taka pozostanie chyba w sferze marzen, ale marzenia rowniez
      moga byc piekne.

Ciao, Chianti
    • na_imie_mi_mirko :-))) 05.08.03, 02:41
      Nie srebro, nie zloto, to nic
      Chodzi o to
      By mlodym byc i wiecej nic.
      Jak jestes miedzy 20 a 40, to duzy powod zeby sie cieszyc.
      Jesli jestes 40+ to sie ciesz bo moglabys byc o rok starsza.
      A nie jestes!
      • chianti mlodosc niestety nie wystarczy 05.08.03, 09:15
        ja jestem mloda, ale mam marna prace, mieszkam w mysiej dziurze i nie mam
        przyjaciol. Mlodosc to niestety nie wszystko....

tym niemniej dziekuje za usmiech i szczere checi,

Chianti

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka