Dodaj do ulubionych

Intercen ?

IP: *.demo.pl 05.08.03, 15:35
Czy ktos cos wie na temat tej firmy? Może ktos już korzystał z jej usług?
Mam zamiar wyjechac za ich pośrednictwem i chciałbym sprawdzic czy czasme nie
nabijają w butelkę.
Obserwuj wątek
    • waldek.usa Re: Intercen ? 05.08.03, 15:50
      Czy Ty wiesz co to znaczy ?

www.getinuk.com/jp/
      • jot-23 "pokazy magii" 05.08.03, 15:55
        waldek.usa napisał:

> Czy Ty wiesz co to znaczy ?
        >

hehehe usmialem sie...

"kluby japońskie w celu podniesienia swojego prestiżu organizują dla gości
        pokazy taneczne, występy muzyczne oraz pokazy magii."
      • Gość: split Re: Intercen ? IP: *.nas3.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 05.08.03, 16:08
        waldek.usa napisał:

>
        > www.getinuk.com/jp/

Tz . Importowana geysha tylko troche fikusniejsza , fancy dancing , ...

Pimp z web-site , ... Podziekuj teraz ladnie Waldkowi .
      • Gość: split Re: Intercen ? IP: *.nas3.bellevue1.wa.us.da.qwest.net 05.08.03, 16:23
        waldek.usa napisał:

>
        > www.getinuk.com/jp/

Can You elaborate in regard to quality and first hand experience of those
        services to ? : )))
      • Gość: Kawa Re: Intercen ? IP: *.demo.pl 05.08.03, 16:27
        Ich strone juz przejrzałam. Jesli nie masz nic sensownego do powiedzenia to sie
        nie odzywaj!
        • jot-23 Re: Intercen ? 05.08.03, 16:42
          Gość portalu: Kawa napisał(a):

> Ich strone juz przejrzałam. Jesli nie masz nic sensownego do powiedzenia to
          sie
          >
          > nie odzywaj!

w sumie dziewczyna ma racje, dawanie pupy japonczykom, to nic takiego
          strasznago. mimo specyficznych zainteresowan seksualnych, to tez ludzie...wiec
          roznicy wielkich nie ma, czy to hamburg, amsterdam czy tokio. a przy okazji
          mozna pozwiedzac egzotyczne kraje!
          przydaloby sie wiecej merytorycznych informacji, czy firma dotrzymuje slowa,
          czy tez konczy sie na wplaceniu 500 zlotych i "castingu" na kanapie "prezesa"
          Itercenu.
    • waldek.usa Re: jot-23 i split 05.08.03, 16:28
      Widze ze czuwacie!!
      Mozna jeszcze dodac wspomnienia Japonskich hostess.
      Egzotyczne maja przeje...e, chociaz forsa jest niezla...
      dla jakuza-san.
      Jak te Polki maja rozmawiac? Po polsku, po angielsku, po japonsku,
      czy tylko jezorami obracac?!
      Kawie chyba sie juz odechcialo, hehehe
      Jyaa, mata! (na razie!)
      • valdek.usa Re: jot-23 i split 05.08.03, 16:41
        kawa, nie zrazaj sie chamskimi komentarzami. Ja znam te firme i tam potrzebuja
        dziewczyny do obslugi targow. Stoisz sobie przez 8 godzin i sie usmiechasz w
        firmowym garniturku. Czasem klient cos zaproponuje ale to od ciebie zalezy czy
        sie zgodzisz i trzeba dyskretnie bo firma nie popiera tego.

Jezeli jeszcze nigdzie nie wyjezdzalas to jest to dla ciebie okazja zobaczenia
        swiata za darmo, no prawie darmo. ci zlosliwi polscy panowie wyjechani i tak
        wiedza swoje i jakby mmogli do by cie wsadzili pod klosz zaraz po urodzeniu.
        Pozdrawiam i zycze sukcesow! Cazy sie zminily i kobiety maja teraz wiecej praw
        jak przed 20 laty.
        • valdek.usa P.S. 05.08.03, 16:42
          wlasnie tak poznalem moja zone.... smile))
        • Gość: Kawa Re: jot-23 i split IP: *.demo.pl 05.08.03, 16:56
          Dziekismile))
          Byłam juz tu i tam, nie interesuje mnie Japonia raczej Anglia.

Pozdrawiamsmile
          • valdek.usa Re: jot-23 i split 05.08.03, 17:02
            Wlasnie w Anglii poznalem moja zone. Poszedlem na wystawe samochodowa i
            zauwazylem ladna dziewczyne. Zaczelismy sie na siebie pratrzec i zaprosilem ja
            wycieczke bo nie znala okolicy. I tak sie zaczelo. Potem jeszcze pracowala u
            nich przez kilka lat zeby sobie dorobic 'kieszonkowego'. Pozdrawiam, acha, do
            Anglii jest duzo latwiej jak do USA, z tego co mi mowila. Jak masz jakies
            pytania to pytaj a sie zapytam zony jakbym nie wiedzial. Jeszcze jedno,
            formalnosci trwaja dosyc dlugo, jakies pol roku a wiec chyba raczej pojedziesz
            w przyszlym roku.
        • waldek.usa Re: jot-23 i split 05.08.03, 17:01
          valdek.usa napisał:

> kawa, nie zrazaj sie chamskimi komentarzami. Ja znam te firme i tam
          potrzebuja
          > dziewczyny do obslugi targow. Stoisz sobie przez 8 godzin i sie usmiechasz w
          > firmowym garniturku. Czasem klient cos zaproponuje ale to od ciebie zalezy
          czy
          > sie zgodzisz i trzeba dyskretnie bo firma nie popiera tego.
          >
          > Jezeli jeszcze nigdzie nie wyjezdzalas to jest to dla ciebie okazja
          zobaczenia
          > swiata za darmo, no prawie darmo. ci zlosliwi polscy panowie wyjechani i tak
          > wiedza swoje i jakby mmogli do by cie wsadzili pod klosz zaraz po urodzeniu.
          > Pozdrawiam i zycze sukcesow! Cazy sie zminily i kobiety maja teraz wiecej
          praw
          > jak przed 20 laty.

Programy w Japonii zobacz inne kraje

• Praca dla hostess

Praca polega na obsłudze imprez i spotkań biznesowych w restauracjach, klubach
          oraz na konferencjach, w miastach Tokio, Kobe i Osaka. Długość kontraktu wynosi
          3 lub 6 miesięcy (z możliwością przedłużenia). Wymiar pracy to 8 godzin
          dziennie, wolny jest co najmniej jeden dzień w tygodniu (zawsze niedziele lub
          poniedziałki).
          Zadania hostessy to głównie towarzyszenie klientom podczas posiłków, składanie
          zamówień, ROZMOWA z nimi i przygotowywanie prostych koktajli.

--------------------------------------------------------------------------------
          • Praca estradowa dla
          dziewczyn w wieku od 18 do 35 lat posiadających duże wyczucie rytmu (nie muszą
          zawodowo zajmować się tańcem) do pracy jako tancerki-animatorki,
          piosenkarek, muzyków lub zespołów śpiewających do prezentacji występów muzyczno-
          wokalnych,
          osób mogących zaprezentować na scenie własne show takie jak pokazy magii,
          iluzji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka