jot-23 06.08.03, 21:51 Po kanapce z SUBWAY-u doznalem objawienia, wrecz wizji... hehe watpie zeby to kogokolwiek zainteresowalo: macacz=afffa=marvel02 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek.usa Re: W poszukiwaniu straconego Ertesa 06.08.03, 21:56 jot-23 napisał: > Po kanapce z SUBWAY-u doznalem objawienia, wrecz wizji... > > hehe watpie zeby to kogokolwiek zainteresowalo: > > macacz=afffa=marvel02 > > jot, zobacz Kraj Bialych Murzynow. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: W poszukiwaniu straconego Ertesa 06.08.03, 22:21 waldek.usa napisał: > jot, zobacz Kraj Bialych Murzynow. wyszukiwarka mowi ze to kawalek ksiazki Rafala Ziemkiewicza. spotkalem go pare razy na konwentach fanow SF (hehe szalone lata 80-te). jedyne co moge powiedziec ze drugi lem to z niego nie byl. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: W poszukiwaniu straconego Ertesa 06.08.03, 22:29 Tego goscia nie znam, wyglada nato ze on sie w PS2 gry bawi. Lem rules. Pisze ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mylycya kanapki nie popijaj denaturatem a woda IP: *.205-202-24.mtl.mc.videotron.ca 06.08.03, 22:32 Odpowiedz Link Zgłoś
ertes-1-wielki Re: W poszukiwaniu straconego Ertesa 06.08.03, 22:44 Niezly strzal! Wscieklosc affy jest bardzo, bardzo podobna. Macacz nie wiem ale jakos malo interesowal mnie ten forumowicz. A co sadzisz o moim UPIERDEK=CHOPIN_M? Wyszukiwarka daje spora zbieznosc tekstow. Nie mowiac tez o dziwnie czasami zbieznym czasie wysylanych postow. Odpowiedz Link Zgłoś
rhubarb kanapka z SUBWAY-u a losy Swiata 07.08.03, 00:02 jot-23 napisał: > Po kanapce z SUBWAY-u doznalem objawienia, wrecz wizji... Moze po prostu sie dlawiles (te stosy pepperoni moga byc zdradzieckie) i upadajac zawadziles swoja duza glowa o kontuar? czy w tym objawieniu widziales tez Matke Boska Czestochowska? > > hehe watpie zeby to kogokolwiek zainteresowalo: Come on, twoje teksty zarowno w dlugosci jak i dojrzaloscia nie maja sobie rownych, czytamy to z zapartym tchem ! > > macacz=afffa=marvel02 > > Co za przeblysk geniuszu, ale im dopiekles! ale co z tego? prosze wytlumacz wodzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marvel02 secretary Dementi IP: *.whitehouse.gov 07.08.03, 02:47 I'm not, in any kind, whatsoever, have anything in common with maczaczos or anything like that. And look for Ertes in jewish embassy and mr. Ligt in loony bin. Regards from White House, kiddos. Odpowiedz Link Zgłoś
americanin Re: Dementi 07.08.03, 03:11 Alaskanka dostanie orgazmu zycia za ten piekny spoofing. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ertes Re: Dementi IP: *.jpl.nasa.gov 07.08.03, 04:22 a kuku! melduje ze wlasnie zostalem wystrzelony w rakiecie. Zdazam na Marsa gdyz tam wlasnie ostatnio widziano Upierdka jak pedzil z predkoscia Swiatla. W nastepnej rakiecie NASA znajdzie sie Dordz Dablju wraz z reszta neokonserwatystow. Pozdrawiam Marvela z White House ktory szykuje juz Oval Office na przyjscie H.Deana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ertes Re: Dementi IP: *.oc.oc.cox.net 07.08.03, 04:52 Wcale nie pracuje dla Jet Propulsion Lab. Jestem cichociemnym agentem CSIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spry Re: pytanie IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 19:29 zauwazylam, ze duzo czasu poswieca sie demaskacji osob ktore uzywaja wielu nikow. czy cos w tym zlego? moze juz na ten temat rozmawialiscie, ale czytam to forum od niedawna, wiec jesli sie powtarzam to prosze o wybaczenie i ew. link. pzdr spry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7up Re: pytanie IP: *.cal.net 07.08.03, 19:50 Gość portalu: spry napisał(a): > zauwazylam, ze duzo czasu poswieca sie demaskacji osob ktore > uzywaja wielu nikow. czy cos w tym zlego? > > moze juz na ten temat rozmawialiscie, ale czytam to forum od > niedawna, wiec jesli sie powtarzam to prosze o wybaczenie i ew. > link. pzdr > > spry wreszcie ktos normalny z Polski i w dodatku dziewczyna niestety takie sa realia zycia na obczyznie w cyberspace, milosc i przyjazn miesza sie ze zdrada i oszustwem "demaskacja" wielo-nickowcow na forum Polonia jest rownie popularne jak fox hunt w Anglii po demaskacji reszta jest juz formalnoscia, szybki proces publiczny i szczucie przez jedna z wielu grasujacych tu sfor (sfora wiarusa, j-23, ... ?) cos jak w filmie "Lord of Flies" ... and the life goes on ... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: pytanie 07.08.03, 19:57 Gość portalu: 7up napisał(a): > > > wreszcie ktos normalny z Polski i w dodatku dziewczyna > > niestety takie sa realia zycia na obczyznie w cyberspace, milosc i przyjazn > miesza sie ze zdrada i oszustwem > "demaskacja" wielo-nickowcow na forum Polonia jest rownie popularne jak fox > hunt w Anglii > po demaskacji reszta jest juz formalnoscia, szybki proces publiczny i szczucie > przez jedna z wielu grasujacych tu sfor (sfora wiarusa, j-23, ... ?) > cos jak w filmie "Lord of Flies" > > ... and the life goes on ... > dokladnie! wogole trzeba zwrocic uwage na role nosa i powonienia na elektronicznym forum! wydawalo by sie to niedorzecznoscia ale prosze, ty juz wyczules cipke nosem i robisz to co ci kaza geny. czyli kadzisz , te usmieszki, "wreszcie ktos normalny", dalej seksualne innuendo, przedstawianie siebie w odrebnosci od gorszej (sfory) "reszty". and indeed , life goes on.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7up Re: pytanie IP: *.cal.net 07.08.03, 20:20 jot-23 napisał: > > dokladnie! wogole trzeba zwrocic uwage na role nosa i powonienia na > elektronicznym forum! wydawalo by sie to niedorzecznoscia ale prosze, ty juz > wyczules cipke nosem niestety mylisz sie, ja jestem wzrokowcem! ale gratuluje bardzo wyczulonego wechu z drugiej strony, twoje obserwacje wechowe moga byc spowodowane srodowiskiem, w ktorym sie obracasz? > robisz to co ci kaza geny. czyli kadzisz , te moze to byc trudne dla zrozumienia dla ciebie, ale to nie geny, jot-23, to po prostu kwestia wychowania > usmieszki, "wreszcie ktos normalny", dalej seksualne innuendo, przedstawianie > siebie w odrebnosci od gorszej (sfory) "reszty". what's your point? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spry Re: pytanie IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 08:15 Gość portalu: 7up napisał(a): > "demaskacja" wielo-nickowcow na forum Polonia jest rownie popularne jak fox > hunt w Anglii > po demaskacji reszta jest juz formalnoscia, szybki proces publiczny i szczucie > przez jedna z wielu grasujacych tu sfor (sfora wiarusa, j-23, ... ?) > cos jak w filmie "Lord of Flies" przyznaje, ze subtelnosci who is who sa zbyt zawiklane jak na czytelnika z krotkim stazem. dziekuje za odzew. pzrd spry Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: pytanie 07.08.03, 19:56 Gość portalu: spry napisał(a): > zauwazylam, ze duzo czasu poswieca sie demaskacji osob ktore > uzywaja wielu nikow. czy cos w tym zlego? > > moze juz na ten temat rozmawialiscie, ale czytam to forum od > niedawna, wiec jesli sie powtarzam to prosze o wybaczenie i ew. > link. pzdr > > spry Dr. Jekyll and Mr. Hyde ) Odpowiedz Link Zgłoś
macacz Mi sie zawsze chce..... 07.08.03, 19:53 Jot ma tendencje do wrzucania do jednego wora wszystkich , ktorzy np. sa przeciwko napasci na Irak... ( O Mirko zapomniales ), albo lokuja sie w grupie tzw. nieprosemickiej. Nawiasem- jawna antyreklama kanapek Subway'a. Za malo mikroelementow fosforu ? ( Moj matematyk, stary, chybicacy sie na nogach jak bocian facet, zwykl pytac kol. Lodyganskiego <nie, nie mnie, ja mam mgr. z matematyki>: -A co ty, chlopcze, jadles wczoraj na obiad? -Kotlet. -Oj, to niedobrze, dzis zjedz rybe, bo tam jest fosfor, ulatwia prace mozgu, jutro nie bedziesz gadal takich glupot. A do kolezanki Grabinskiej - Ty, Grabinska, dojezdzasz z Pruszcza do szkoly i wypisujesz takie bzdury na tablicy? No przeciez podroze podobno ksztalca...) Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Mi sie zawsze chce..... 07.08.03, 20:02 macacz napisał: > Jot ma tendencje do wrzucania do jednego wora wszystkich , ktorzy np. sa > przeciwko napasci na Irak... przyznaje, macacz=affa, na podstawie tylko jednej poszlaki, jako afffa, w kwietniu pytales sie jak doplynac promem na ibize, bo sie wybierasz w maju do barcelony. w czerwcu, jako macacz zaczeles pisac na wszystkich mozliwych forach bardzo krytycznie o ... zgadnij! barcelonie. Odpowiedz Link Zgłoś
macacz Re: Mi sie zawsze chce..... 07.08.03, 20:20 No, Barcelona to "wrota do pd. Hiszpanii"...zreszta nie kazdy kto pyta, zaraz jedzie.Do Barcy lata Delta z NY bezposrednio-tam przesiada sie na wszystkie inne krajowe loty. Cale Baleary to tez przez Barce, wiec srednio przeskakuje tam naszych jakies 1-2 mln rocznie, chociaz stad , przyznaje, mniej. No i Costa Brava, ulubione miejsce Polanki, chociaz ja nigdy juz nie zrozumiem, czemu....Aurobusem do Barcy w drobne 48 godzin,potem przesiadka na lokalny busik i juz- na dworcu jest specjalny kantor z polska obsluga i napisami-na Costa tedy i tyle , na czeresnie tedy i tyle, na kapuste tedy i tyle, etc) Znam w USA osobiscie jakies 10 osob , ktore byly w Barcelonie, z tego 8 juz nie znam, bo mowily, ze to "fajne miejsce". Fajne jak ku...a mac. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes-1-wielki Re: Mi sie zawsze chce..... 07.08.03, 20:26 Nastepny sie tlumaczy jak przylapane dziecko. Narzuca sie porownanie do tlumaczn zdemaskowanego upierdko-chopina_m. A swoja droga to podoba mi sie affa=marvel02. Nie pomyslalem o tym nigdy a warto chyba poszperac coby jeszcze jednemu dac kopa dam gdzie sie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalifornian Re: Ze tez Wam sie chce... (no txt) 07.08.03, 20:53 Nie bardziej niz Tobie czytac cudze listy i wiedziec o co sie sprzeczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 bRRRaaac go! 07.08.03, 21:00 (nedzna impersonacja kociniaka/murgrabiego z janosika) Odpowiedz Link Zgłoś