kwiatuszek666 12.08.03, 20:16 witam, mam prośbę, czy znacie adres strony, na której znajdę adres i telefon osoby, której szukam. Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiatuszek666 Re: adres w Toronto 12.08.03, 20:58 general-uop napisała: > canada411.sympatico.ca dziękuje, ale nie mogę nic znaleźć, nie ma już nic innego??? Odpowiedz Link Zgłoś
general-uop Re: adres w Toronto 12.08.03, 21:01 Najlepsza ksiazka telefoniczna Kanady. Jak tu nie ma to albo nie ma albo unlisted. Tough luck kwiatuszku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adc Re: adres w Toronto IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.08.03, 00:21 napisz kogo szukasz...Pomozecie? Pomozemy! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatuszek666 Re: adres w Toronto 13.08.03, 00:33 Gość portalu: adc napisał(a): > napisz kogo szukasz...Pomozecie? Pomozemy! Napisze, ale jak podasz mi swój e-mail. Prawdopodobnie ma zastrzeżony numer - bo w książce nie figuruje. Zastanawiałam sie jakie są szanse na zdobycie adresu i telefonu przez konsulat? Tzn. czy długo się czeka.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wfdq Re: adres w Toronto IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.08.03, 00:46 Konsulat nic ci nie pomoze.Takimi sprawami zajmuja sie specjalne agencje.Im niestey trzeba zaplacic pare stowek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: adres w Toronto IP: *.mt.sfl.net 13.08.03, 13:02 a co? dzieciaka ci polonus na wakacjach zmajstrowal ze tak go poszukujesz? Odpowiedz Link Zgłoś