luiza-w-ogrodzie Nic takiego sie nie dzieje 25.08.03, 01:03 Witaj rzulwiu. Nic takiego sie nie dzieje: GW wycina bez ladu i skladu, admin forum prywatnego Polonia_Bis nagle je zamknal (stosowny watek zalozony tu niedawno przez szfedke wlasnie zniknal), trolle sie uskromnily... dynamika grupy w calej krasie. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Nic takiego sie nie dzieje 25.08.03, 01:14 Hej a może podrzucisz mi link do czata szwedkowo/bisowego ? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Link do czatu 25.08.03, 01:18 www.polczat.pl/chat/?_room=POLONIA%26nbsp%3bna%26nbsp%3bBIS Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie ouch! 25.08.03, 01:24 Czyzby czat zlikwidowany? Musze poszukac innego linku - a moze szwedka sie odezwie? Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Uff.... wystraszyles mnie 25.08.03, 01:45 Na czacie teraz nie ma nikogo, bo spia, a ja nie moge wejsc z pracy. Niemniej adres masz, jesli poczekasz do wieczora (europejskiego) mozesz zajrzec i pogadac, na pewno ktos bedzie. Pozdrawiam oddalajac sie Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Uff.... wystraszyles mnie 25.08.03, 01:49 już są ludziki w tą europejską noc ) dzięki za link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Uff.... wystraszyles mnie IP: 62.101.126.* 25.08.03, 01:53 rzulw napisał: > już są ludziki w tą europejską noc ) > dzięki za link .........Upalna noc!!!!!!!!!! Jeszcze miesiac tych upalow i chyba przeniose sie na Grenlandje Czy to mozliwe ze w nocy jest 31C? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Uff.... wystraszyles mnie 25.08.03, 01:58 mozliwe...u mnie miesiąc temu tak było....teraz zimno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Uff.... wystraszyles mnie IP: 62.101.126.* 25.08.03, 02:02 ......... mnie miesiac temu tez tak bylo..........i tak od kwietnia......... Prawie zero deszczu.......... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie susza 25.08.03, 02:28 U mnie zapowiada sie trzeci sezon suszy i pozarow. Wczoraj byly wiatry do 140 km/h, obalalo drzewa, slupy energetyczne i zrywalo dachy, w Sydney jedna osoba zginela w samochodzie przywalonym drzewem. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸. .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link Zgłoś