mumy.pl3 28.02.08, 01:50 proszę dajcie znać jeśli znacie jakiegos naprawdę dobrego fryzjera, który potrafi nie tylko dobrze obciąć i ufarbować, ale przede wszytkim dobrze doradzić----------dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanka77 Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 28.02.08, 13:10 a gdzie mieszkasz dokladnie.moge Ci dac pewne namiary ale to zalezy ile jestes tez w stanie wydac na fryzjera.kobieta jest super.chodze do tej samej juz od 5 lat! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 28.02.08, 19:57 a w jakich okolicach ona przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mumy.pl3 Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 02.03.08, 12:35 mieszkam w Croydon, prosze przesyłajcie mi namiary na sprawdzone osoby na priva Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 28.02.08, 23:22 mogę Ci podać namiary na Bartka, który dojeżdża do domu - jest naprawdę super... ale nie jest on najtańszy Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 29.02.08, 00:42 Xiv - przeslij mi prosze jego namiary Odpowiedz Link Zgłoś
mumy.pl3 Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 02.03.08, 12:38 w jakich cenach sa to usługi? Odpowiedz Link Zgłoś
mila8009 Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 08.12.08, 13:28 Witam! Czy Moglabys mi wyslac na miary na tego Bartka! No i moze troszke wiecej informacji! Czy naprawde jest taki dobry i srednio jak duzo sobie kasuje! Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
madziulek8 podasz namair? 04.06.09, 19:24 hej, ja jestem nowa w L, i bardzo chetnie skorzystam z uslug p.Bartka. Podasz namiary? A i co to znaczy ze jest nie najtanszy? dzieki M. xiv napisał: > > mogę Ci podać namiary na Bartka, który dojeżdża do domu - jest naprawdę super.. > . > ale nie jest on najtańszy > Odpowiedz Link Zgłoś
walkap51 Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 03.03.08, 13:56 Znam swietna stylistka Agnieszke na Stratford przy The Grove. Moge Ci dac do niej namiary dokladniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mumy.pl3 Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 10.03.08, 23:06 dziewczyny proszę prześlijcie mi namiary na tych fryzjerów o których piszecie, bo moja skrzynka cały czas jest pusta... Odpowiedz Link Zgłoś
mila8009 Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 08.12.08, 13:29 ja tez poprosze namiary na ta Agnieszke rowniez! dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka79 Tony&Guy 11.12.08, 11:23 Hej. Wprawdzie nie jestem z Londynu ale ta siec z czystym sumieniem polecam.Maja swoje salony na calym swiecie. chodze do nich w Dublinie i musze przyznac ze sa super. Odpowiedz Link Zgłoś
a.hysa Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 11.12.08, 14:44 a czy wasi wryzjerzy dojezdaja do kogos? Odpowiedz Link Zgłoś
nicki_1980 Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 06.05.09, 14:43 ‘GLAMOUR’ TO NAJGORSZY SALON FRYZJERSKI W LONDYNIE!!! Jakis czas temu poszlam tam na balejage… fryzjerka tak mi spalila wlosy i tak niepoprawnie polozyla I zmieszala kolory ze wygladalam jak klaun!!! Nie bylam w stanie wyjsc tak na ulice czy isc do pracy wiec dnia nastepnego musialam udac sie znowu do fryzjera… cale szczescie znalazlam porzadnego, bardzo dobrego fryzjera na Picadilly C. ‘The lounge’ – polecam!!!. Nikomu, nawet najwiekszemu wrogowi, nie polecam ‘Glamour’ – rzeznia dla wlosow!!! KOSZMAR!!! No i manager – zero profesjonalizmu – prostak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka77 Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 07.05.09, 15:04 Jo Partrige na Wandsworth Common.chodze tam od 8 lat.do tej samej osoby.bardzo profesjonalni.paru seniorow decyduje jesli chcesz miec zmiane koloru lub stylu.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 07.05.09, 15:09 a jak sie nazywa salon? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka77 Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 08.05.09, 15:10 jesli pytanie do mnie to salon nazywa sie Jo Partrige Belluve road Wandsworth common sw 17.pa Odpowiedz Link Zgłoś
kasia12345.1988 Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 18.06.09, 16:04 ja polecam witka gosciu wie co robi ma swietne pomysly i potrafi doradzic co do koloru bede czesala sie u niego na moj wlasny slub i powiem wam ze gosciu ma switne pomysly 07590574355 Odpowiedz Link Zgłoś
katie-5 Szukam dobrego fryzjera w Londynie 27.09.09, 16:32 Witam Ktos wspomnial o fryzjerze Bartku moglabym prosic o jego numer tel ?? Szukam dobrego fryzjera w Londynie PROFESJONALISTY!!! ktory wie co robi , potrafi dobrac odpowiednio kolor i fryzure , bylam juz u wielu i powiem szczerze jedynie co potrafili to zdzierac pieniadze nie mialo to nic wspolnego z profesjonalnym podejsciem , jesli ktos zna dobrego i godnego polecenia fryzjera prosze o namiary , chce zmienic kolor wlosow bo ostatni fryzjer u ktorego bylam potraktowal mnie jak kolejna szara mase i zepsul moj naturalny kolor wlosow .Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
izabelski Re: Szukam dobrego fryzjera w Londynie 27.09.09, 19:12 ciekawe, czy mas zna mysli tego samego u ktorego kiedys bylam on przyjmowal w swoim miweszkaniu gdzies tutaj na poludniu Londynu ale chyba zmienil numer telefonu a byl swietny Odpowiedz Link Zgłoś
aggiemac Re: Szukam dobrego fryzjera w Londynie 09.11.09, 15:24 Halo, halo ja tez szukam dobrego fryzjera. Najlepiej z poludniowego, poludniowo- wschodniego Londynu. Wiec jakby ktos tu jeszcze zagladal i mogl sie podzielic bylabym bardzo wdzieczna. Imiona, telefony, gdzie, jak i za ile? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_r Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 22.02.10, 17:22 Ja tez sie dolaczam do prosby. Znam dobrego fryzjera - Tomka, ale Jego salon jest dosc daleko ode mnie i nieraz ciezko mi sie tam dostac. Poszukuje kogos blizej- najlepiej w pd Londynie Odpowiedz Link Zgłoś
kaja1-9791 Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 19.02.11, 14:20 Witam. Ja rowniez szukam dobrego fryzjera. Moje wlosy potrzebuja natychmiastowej interwencji fryzjera - profesjonalisty nie takiego jak wielu do okoła. Czy ktos moze wysłas mi namiary na Bartka. Bede bardzo wdzieczna. Moj e mail kaja19791@o2.pl. Z góry dziekuje. A moze ktos zna jeszcze jakiegos dobrego fryzjera w okolicach sutton?? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 Tomasz Bak 09.04.11, 22:18 Moj przyjaciel otworzyl wlasnie swoj wlasny salon (hurra!!!!) a poniewaz jest doskonaly wiec polecam. Tomasz pracowal dla specjalistow (m.in Aveda) i wie o wlosach wszystko. Tomasz robi analize twarzy, wlosow, doradzi ciecie, kolor + rewelacyjny masaz na pocztek. www.tomasbak.com 97 east hill, london, SW18 2QD Sprobuj raz i zobaczysz ze sie uzaleznisz i juz nie bedziesz chciala zmienic fryzjera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michalina760 Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 21.04.11, 19:17 Polecam salon Pana Tomasza Bak na East Hill. Bardzo wysoki poziom uslog, swietne francuskie kosmetyki i przystepne ceny. Tel 02034170133 www.tomasbak.com Odpowiedz Link Zgłoś
realnie Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 07.12.11, 05:56 Witajcie znalazlam salon (wrescie) gdzie mozna wszystko zrobic tzn sa tam fryzjerzy , kosmetyczki , masazystki i super urzadzenia do odchudzania. Pracuja na organicznych produktach wysokiej jakisci. Atmosfera bardzo mila i jest tam fajnie, jesli szukasz takiego miejsca to polecam to jest kontakt do nich 02085 204 385 , 07907955909 lub www.newwayspa.com Odpowiedz Link Zgłoś
izabella1991 Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 16.04.12, 13:50 Popieram poprzedniczke! Od czasu,kiedy moja stala fryzjerka i kosmetyczka z West Hampstead zrezygnowala z pracy,dlugo szukalam fryzjera/kosmetyczki/manicurzystki-najlepiej w jednym miejscu)) Zachecona reklamami salonu NEWWAYSPA skorzystalam z :modelowania wlosow+sauna z odzywka,manicure sellac i pedicure shellac i ...warto bylo.Przemila ,bardzo profesjonalna obsluga,super wlosy ,rece i stopy jak nowe-Warto! Acha,w ramach uslugi dostalam GRATIS henne i regulacje brwi. Zostane na 100% stala klientka.Polecam z calego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
mika2020 Re: dobry fryzjer w południowym Londynie 19.02.17, 21:37 Dobre fryzjerki sa na Manor Park Wschodni Londyn w polskim salonie Paulinka. Zawsze cos doradza I wymysla. Ceny tez przystepne. Odpowiedz Link Zgłoś